Skocz do zawartości

Rybomania 28-29.11.2015 -Lublin - ZAPROSZENIE

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego to się nazywa rybomania bo z rybami to nie ma za dużo wspólnego bardziej  bym to nazwał sprzętomania .

Dochodzimy do cudownej chwili kiedy liść przynęt w pudełku przypadająca na wędkarza przekroczy za chwilę ilość ryb złowionych w ciągu jego całego  życia .

Piękne ubranka, nano technologia, kamery przed przynętą.Rynek przynęt wspaniale się rozwija  bo nic tak nie wpływa na ilość przynęt w pudełku jak puste wody .

Nasi producenci sprzętu powinni postawić pomnik naszym gównorobcom z Twardej .

Biura turystyki wędkarskiej mają też dobrze bo gdzie by nie wysłali wędkarzy to i tak jest lepiej niż u nas dlatego powinni płacić procent od obrotu do PZW.

Jest pięknie chłopaki tworzą wspaniałe teamy jak amerykańskie tylko ryb ni ma ale wszyscy sie cieszą bo jest postęp może nawet ich wyprzedzamy bo oni tworzą rynek wędkarski na rybnych wodach a my mamy prawie to samo tylko stworzone na gównie.

• Like 13

Dzisiaj na Rybomanii miałem okazję dotknąć kijków na rok 2016 od Mikado. Chodzi mi o serie Sicario i Kamisori. Kamisori bardziej mi pasował na sandacza, zaś Sicario do 7g może być super na okonia. Ktoś jeszcze tych kijków dotykał. Jakieś odczucia? Wiadomo, że jak się człowiek napali to o niczym nie myśli ;)

Wędki będą dostępne w przyszłym roku w cenie ok 350pln, ale całość ma być na komponentach Fuji więc chyba warto wziąć pod uwagę. Może na Rybomanii w Poznaniu będą dostępne i wtedy raczej się skuszę chyba, że ktoś z jakiegoś rozsądnego powodu odradzi ;)

post-51501-0-06413800-1448739090_thumb.jpg

Każdy coś dla siebie znalazł ciekawego :) Bardzo pozytywna atmosfera oraz otwartość wystawców nadaje zawsze fajny klimat .Serdecznie pozdrawiam Kubę i powiem tylko że mój Filipek chciał zwędzić twojego jerka Joker ;) tak mu się spodobał .Szkoda tylko że się mieliśmy z Milupą,Remkiem i kilkoma znajomymi

Edytowane przez rybson
  • Like 3

Dzisiaj na Rybomanii miałem okazję dotknąć kijków na rok 2016 od Mikado. Chodzi mi o serie Sicario i Kamisori. Kamisori bardziej mi pasował na sandacza, zaś Sicario do 7g może być super na okonia. Ktoś jeszcze tych kijków dotykał. Jakieś odczucia? Wiadomo, że jak się człowiek napali to o niczym nie myśli ;)

Wędki będą dostępne w przyszłym roku w cenie ok 350pln, ale całość ma być na komponentach Fuji więc chyba warto wziąć pod uwagę. Może na Rybomanii w Poznaniu będą dostępne i wtedy raczej się skuszę chyba, że ktoś z jakiegoś rozsądnego powodu odradzi ;)

Te mikado na prawde kozackie bardzo lekkie jak dla mnie ponizej 100g grubo i jakies dodatkowe oploty na blanku. Wrazenie super

Wróciłem z Rybomanii , oglądałem ubrania , sonary , wędki , blanki , przynęty , łodzie , pontony , itp. , powąchałem też na stoiskach karpiowych pellety i kulki :). Były też zakupy , głównie brałem gumy. Mi się podobało , warto było przyjechać , fajna impreza , polecam.

Byłem i ja. Co prawda nie za wiele oglądałem, raz, że pojechałem głownie spotkać się z ludźmi, dwa wolałem nie oglądać żeby nie nakupić :) W zeszłym roku zdecydowanie bardziej mi się podobało.Nie wiem czemu, ale takie mam odczucia. Więcej znajomych było, pewnie dla tego.

Na ofertę wędek Mikado też zwróciłem uwagę. Bardzo fajnie kijki zarówno te budżetowe jak i te z wyższej póły. Widziałem na stoisku osoby

szczerze zajarane (zajarane w pozytywnym słowa znaczeniu) jakimiś modelami, może to ktoś z Was? :)