admin Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Krótkie podsumowanie. Czy "opłacało" się pojechać na Rybomanię? Hmmmm i tutaj jest problem bo ... portfel chudszy Więc z punktu widzenia budżetowego ha ha ha ... nie Natomiast imprezę oceniam bardzo dobrze. Poznałem nowych ludzi, w realu zobaczyłem wiele osób, odświeżyłem znajomości (to były bardzo miłe spotkania). Dla mnie najważniejszy był aspekt ludzki i tutaj jestem bardzo zadowolony choć czuję niestety niedosyt - w Poznaniu jakoś się zgrupujemy bo mam wrażenie, że było więcej osób z j.pl ale albo nie potrafiliśmy się rozpoznać albo się rozmijaliśmy. Sprzętowo? Przeszedłem wszystkie stoiska. Jak zwykle od nudy i tego samego (zwykle niestety na stoiskach tych wielkich co mogliby zrobić coś lepszego bo mają $$$ - choć były wyjątki i to bardzo fajne) do perełek. Kilka firm pokazałem na zdjęciach i to były ciekawostki moim zdaniem. Jednak kiedy ktoś chciał zaopatrzyć się w sprzęt to Rybomania jest idealnym miejscem np. wyjechałem z pełnym plecakiem materiałów muchowych zamiast biegania po sklepach, czy wirtualne zakupy niewiadomo czego (na zdjęciu pięknie a w paczce niekoniecznie). Na pewno będziemy w Poznaniu i w sumie już czekam kiedy przekroczę progi MTP. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 A kiedy będzie Poznań? Warto zarezerwować sobie termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Byłem wczoraj i dziś też nie odpuściłem. Bardzo mi się podobało. Nie mogłem tylko wypatrzeć ekipy "Jerkbaita", szkoda. Może dlatego, że testy rzutowe muchówkami Orvisa zabrały mi za dużo czasu. Z forumowiczów spotkałem Ola (@OloPe) - pozdro Olo i do zobaczenia nad wodą. Nie było jak dłużej pogadać, bo domowe obowiązki goniły. Dziś było więcej czasu na pogaduchy z kolegami od muszki. Co do zakupów..... Rybomania rujnuje mnie już drugi raz, .....ponownie świetna, ale koszmarnie droga wędka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Dla mnie dziś na LUBELSKIEJ Rybomanii na plus dwa stoiska REINS i Graphiteleader za wędki które w końcu można było obmacać na wszystkie strony. Edytowane 29 Listopada 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 A kiedy będzie Poznań? Warto zarezerwować sobie termin. 12-14.02.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie wiem czy mi umknęło ale chyba nikt nie wspomniał o bardzo zacnej imprezie odbywającej się "po sąsiedzku" (wejście 100-150m dalej) a pewnie nie jeden będzie żałował że nie zajrzał....LUBELSKIE TARGI PIW ! więcej nie trzeba pisać %%%%%%%%%%%%%%%%%%55 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Wcale nie trzeba było aż tak daleko szukać , a trunki przedniejsze niż piwo były w tej samej hali co rybomania Edytowane 29 Listopada 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Qrcze ten termin całkowicie zajęty na inną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Targi bardzo mi się podobały, obejrzałem, pomacałem coś tam zakupiłem. Spróbowałem też pysznej trzyletniej imbirówki.Jeszcze raz dzięki za wejściówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie wiem czy mi umknęło ale chyba nikt nie wspomniał o bardzo zacnej imprezie odbywającej się "po sąsiedzku" (wejście 100-150m dalej) a pewnie nie jeden będzie żałował że nie zajrzał....LUBELSKIE TARGI PIW ! więcej nie trzeba pisać %%%%%%%%%%%%%%%%%%55 Czasami uda mi się kupić na Śląsku piwo PERŁA, zacne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 ...dla tego tak lubię jeździć do przyjaciół z Lubelszczyzny ... na ich łowiska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 NA targach piwek rzemieślniczych spędziłem ostatnie dwie godzinki soboty, warto było. Przegadałem trochę z kilkoma wystawcami, prawdziwi pasjonaci. Olo, szkoda, że nie odezwałeś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czasami uda mi się kupić na Śląsku piwo PERŁA, zacne. Andrzej prawdziwych perełek na LTP nie brakowało ojjjjjj szkoda szkoda że ja na bezlepkovych jadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Warto też było zajrzeć na stanowisko firmy CADDIS. Chłopaki mieli całkiem spory wybór produktów Simmsa w tym nawet najnowsze modele kurtek, koszul, spodnie. Co prawda sami nie wiedzieli jeszcze co ile kosztuje :-) bo dopiero ruszają z tematem ale można było pooglądać i poprzymierzać. Bardzo fajne są najnowsze modele i kolory koszul GT oraz TriComp ale są bardzo drogie i nie są to modele na każdą sylwetkę ponieważ są bardzo dopasowane do ciała. Mieli też sporo nowych modeli kurtek - Pro Dry, Contender, Bulkley, Guide, G3. Warto było zajrzeć-) A swoją drogą ktoś wcześniej napisał, że szkoda, że nie udało się skupić forumowiczów JB odwiedzających targi wokół jednego stanowiska pod szyldem JB - no trochę szkoda bo widząc chodziażby po wpisach było sporo ludzi :-) no cóż, może na następnych...:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Buffy na szyję jako znak rozpoznawczy proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam Panowie Mogę?Dla mnie świetna impreza. Bo: Spotkałem zacnych Towarzyszy: Remek, Friko, Milupa, Barteksiedlce.Panowie, ukłon niski i serdeczne podziękowania za szczerą rozmowę. Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogliście. Remek, szacunek za relację live. I za widok torby pełnej skarbów muszkarskich - zainspirowałeś nie tylko mnie. Panowie, zwróciliście już uwagę na ciekawych wystawców, nie będę się powtarzał więc powiem tylko: popieram w pełni. Rozdrażniły mnie: -Stoisko DAM-a, do licha zbliża się rok 2016, na cholerę mi katalogi z 2015r? Ściana z przynętami, no proszę Was, dla kogo to było? Jako zwiastun upadku firmy, czy co?- Cormoran, skromnie. Oczekiwałem po tak prężnej firmie znacznie większego zaangażowania w prezentację swoich ofert. Ładne długonogie modelki to nie wszystko.- Stoisko WW....hm....na moje ciche zapytanie: Panowie, kiedy zaprosicie Wojtka Charewicza? Dla tego Mistrza przyjechał bym z daleka, usłyszałem w odpowiedzi od Pana zapatrzonego w monitor laptopa i opracowującego zdjęcia: aaaa... musiałby pan sam zapytać Wojtka, dlaczego...Po takim dictum...pomyślałem sobie: Panie Wojtku, oj panie Wojtku.... Brakowało mi ofert w kwestii np:Kamizelek pneumatycznych-jakby nie patrzeć, ważnych w naszym hobby.Podbieraków, przede wszystkim składanych, szczupakowych (patrz ocenę Cormorana).Zapytania o niektóre nowe przynęty wprawiały prezenterów w lekkie zakłopotanie... No dobra, nie jestem za bardzo czepilwy. PozdrawiamAlek ps: Remku, podaj proszę nazwę i wielkość owych haków, co je nabyłeś na okoliczność przyszłych OGROMNYCH much i nie tylko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Lublin odpiscilem swiadomie a widze ze jest czego zalowac. Poznania juz sie doczekac nie moge. O tych nowych seriach od Mikado tez od znajomego slyszalem wiele dobrego. Jezeli bedzie stoisko Jerkbait to super. W poprzednich latach tego brakowalo a tez czuje że ze spora grupa forumowiczow sie nieswiadomie mijalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Olo, szkoda, że nie odezwałeś się. No szkoda Przyznam, że Cie wypatrywałem ale nie wypatrzyłem. Z Krzyśkiem Zielińskim się spotkałem, sądziłem że będziecie razem chodzić na targach. Nie było Cię to załozyłem że coś wypadło i nie przyjechałeś. Friko też mi gdzieś mignął i się zawieruszył później Warto też było zajrzeć na stanowisko firmy CADDIS. Chłopaki mieli całkiem spory wybór produktów Simmsa w tym nawet najnowsze modele kurtek, koszul, spodnie. Fakt, też rzuciła mi się w oczy duża jak na nasze warunki oferta Simmsa. Na stoisku Salara też sporo tego było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jakby w gadżetach jerkbait udałoby się zrobić kaszkietówki z logo (może z nickiem nawet? )to myślę, że byłoby dużo łatwiej się odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Panowie ok ... dostaliśmy taką możliwość by w Poznaniu zrobić stoisko. Natomiast po targach i po ich charakterze głównie sprzedażowym mam pewne wątpliwości co miałbym tam prezentować. Może podpowiecie co byście tam widzieli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Panowie ok ... dostaliśmy taką możliwość by w Poznaniu zrobić stoisko. Natomiast po targach i po ich charakterze głównie sprzedażowym mam pewne wątpliwości co miałbym tam prezentować. Może podpowiecie co byście tam widzieli?jak to co idee C&R oraz SF. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Cześć Remku Jak to co?1) 2-3 stoliczki, mały barek a na nim kawa, herbata. Gadżety JB.2) Podium, co by odwiedzający mogli sobie zrobić zdjęcia z naszymi Mistrzami.3) Mamy czas-przeprowadzić sondaż jakie przynęty, kije, kręcioły będą hitem w nowym sezonie i dalej to już można temat rozwijać.4) Wielu naszych Kolegów to świetni, doświadczeni i pełni pomysłów rod- i lurebuilderzy. Zróbmy coś na wzór Jerkbaitowego mini Mrzeżyna (przepraszam Daniela, że używam jego pomysłu jako wzorca). Wielu z nich jest nieznanych szerszemu ogółowi wędkarzy, niech Chłopaki wypłyną na szersze wody.5) Paru z nas chętnie by opowiedziało o swoich łowiskach, w PL i zagranicą i zaprosiło innych Kolegów na wspólne wyprawy. Np jako guidowie.6) Prezentacje sprzętu foto-video, który sprawdza się w różnych warunkach wodno-pogodowych. A w ogóle, to fajnie by było, gdybyśmy po prostu mieli swój punkt kontaktowy. PozdrawiamAlek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wydaje mi się że wystarczy stół i kilka krzeseł, więcej nam do szczęścia nie będzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Co do tych fajnych wędeczek mikado na 2016 rok to w sklepach mają być od lutego przyszłego roku, taką informację uzyskałem na stoisku Mikado w sobotę a spiny naprawdę fajne. Na mnie duże wrażenie zrobiły również kije Gunki oraz Graphiteleader i oczywiście sprzęt Sakury (jedna wróciła ze mną do domu, fajna okoniowa szpada) . Impreza świetna, w przyszłym roku znów mam zamiar odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Lucio sprzedawał koszulki i bluzy a miał nawet namiot :-)Myślę, że dla JB stolik i kilka krzesełek w zupełności by wystarczyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi