dekosz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam Czy ktoś zamawiał rzeczy wędkarskie z Rosji? Chciałbym zamówić sprzęt na nadchodzącą zimę z tamtego rynku. Jak wygląda sprawa z clem, vatem, innymi dodatkowymi opłatami? Czy znalazłby się ktoś kto pomoże w zakupach? Niestety nie znam rosyjskego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Raczej szukałbym w sklepach litewskich. Asortyment podobny, przynajmniej nie ma problemu z płatnościami i wysyłką, ceny obsługi zamówienia dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 z białorusi jest jakas mozliwosc zalezy co potrzeba. do nas przyjezdzajac czesto białorusini na zakupy itp jesli cos potrzeba jest mozliwosc przywiezienia . kiedys koledzy zamawiali swidry do lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Chciałem połączyć zakupy z przynetami sztucznymi. W rosji rapale czy jerki strike pro są po 15-30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zamawialem kiedys jakies przynęty , sklep z Moskwy,obyło sie bez problemów zapłaciłem paypalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 co dokladnie bys chcial jakos mozna to sprawdzic. i ile tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 mormyszki plus blaszki myślę, że z 30szt plus woblery też z 20-30 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Czy ktoś z Was ma może kogoś znajomego/członka rodziny w Rosji? Znalazłem sobie nowy kołowrotek w sklepie internetowym w Rosji ale wysyłkę świadczą tylko na terenie Rosji i nie chcą wysłać do Polski, nawet na Białoruś czy Ukrainę nie wyślą (bo stamtad mam możliwość zorganizowania dalszej przesyłki do Polski). Chodzi o to, ze ktoś z Rosji musiałby go kupic, ja wcześniej przeleje kwotę na wskazane konto (muszę tylko dowiedzieć się jak to zrobić w walucie) i po otrzymaniu paczki prześle ją dalej do mnie do Polski. Edytowane 7 Września 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Hej, znalazłem sprzęt, który dostępny jest w Rosji. i dlatego poszukuje osoby , która pomogła by mi w tym zakupie. Mamy użytkowników z Ukrainy, może z Rosji też ktoś jest, ewentualnie zna kogoś, jakakolwiek pomoc jest mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Witam panowie czy ktoś kupował w tym sklepie na Ukrainie https://ukrsnasti.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljotnes Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 witam może ktoś się wybiera albo ma znajomego, chciałbym nabyć kilka błystek zimowych AKARA, niestety nie wysyłają sprzedaż tylko na Białorusi, ew jakiś kontakt nas Rosja i Sankt Petersburg tam też znalazłem sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Cześć koledzy, sprawa dość błaha, ale trudna do ogarnięcia. Rok temu w niewyjaśnionych okolicznościach gdzieś zgubiłem ukochany termoaktywny golf, który nie jest już dostępny w żadnym innym kraju niż Rosja. Dałbym wiele, żeby kupić taki sam. Decathlon.ru niestety wysyła tylko do Rosji. Może ktoś z Was bywa w Rosji lub ma znajomych, rodzinę? Chętnie się odwdzięczę jeśli ktoś byłby skłonny pomóc. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 szukam kogoś , kto pomoże w zakupach na avito.ru To takie ichne olx, więc raczej stały mieszkaniec Rosji byłby wskazany. Może jest wśród nas ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Odgrzeję temat https://www.ukrsnasti.com/ czy ktoś ma doświadczenie z tym sklepem? Niestety tylko tam znalazłem ( oprócz ruskich) interesujący mnie kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi