ŁukaszKowalski Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam.Oddawał może ktoś wędkę savage gears na gwarancję?Długo czekaliście na odezwanie się kogokolwiek z serwisu lub powrtną przesyłkę z naprawioną wędką??Wysłałem kij jakieś 2 miesiące temu i od tego czasu zero kontaktu. Zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madball Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 przeczytaj dokładnie co mówi o tym prawo konsumencki - dowiesz się wszystkiegoi będziesz mógł dochodzić swoich praw- z tego co wiem okres oczekiwania na naprawy gwarancyjne ma swój okreslony czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 3 lata temu miałem Bushwacker-a XLNT.W pierwszym rzucie sezonu 2013 strzelił na łączeniu składów.Telefon do sklepu, wysyłka do nich na drugi dzień i po 2 tygodniach nówkę kij miałem w domu.Kontakt i troska właściciela sklepu o dopięcie tematu na najwyższym poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi