Przemek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam.Proszę o pomoc w wyborze konkretnego modelu obiektywu.Mam na oku Sigmę 70-300mm to dobry wybór? Proszę o szybką odpowiedz. Potrzebuję obiektywu na urlop.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przemek co zamierzasz fotografować na urlopie? Jeśli ptaki to sigma 70-300 będzie dobry wyborem aczkolwiek możesz odczuwać trochę powolność AF.Natomiast jeśli masz zamiar fotografować krajobrazy to lepiej zakupić coś szerszego na przykładSigma 10-20. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzięki Michale za odpowiedz.Mogą być i ptaki...ogólnie chcę fotografować jakieś zwierzaki...a że jadę nad morze więc ptactwa będzie do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Primo - jest kilka sigm 70-300 - APO, DG...Secundo - przy 300 dość mocno mydlą...Tertio - faktycznie są wolne... Pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kupiłem DG.Jest to mój pierwszy obiektyw z prawdziwego zdarzenia ponieważ wcześniej miałem tylko kit na wyposażeniu.Cóż mogę powiedzieć...jak dla mnie czyli laika w temacie fotografii BAJKA!!! Jest prosty to pozwala mi się uczyć od podstaw rozmydlania i innych bajerów...z ciekawostek jest tam makro więc tanio można pobawić się już w robale.Jak się podszkolę to kupię coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi