Tommek Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,19246522,scieki-prosto-do-wisly-przez-budowe-komor-miedzy-kolektorami.html#BoxLokWawImg Znamy powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 no nieźle-nawet szczur zdechł...Rzecznik MPWiK twierdzi , że szczur popełnił samobójstwo.Podoba mi się stwierdzenie ,że jakość wody pitnej w Warszawie nie pogorszyła się , a jak z jakością wody w Nowym Dworze Mazowieckim , Płocku ,Wyszogrodzie i.t.d ............Też się nie pogorszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Woda, za nim trafi do kranów musi spełniać odpowiednie wymagania. Wszędzie te same, po to są stacje uzdatniania wody. Nie ma znaczenia gdzie jest punkt czerpalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Wie ktoś jak sytuacja, czy pekle jeszcze płyną? Ja sobie odpuściłem ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Wie ktoś jak sytuacja, czy pekle jeszcze płyną? Ja sobie odpuściłem ostatnio.Podobna zaprzestali zrzutów . To że sobie odpuściłeś , jakoś mnie nie dziwi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 A jak z kłusolami w tym czasie ? na tym odcinku z gównem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Im to nie przeszkadza, jak kiedyś stali w samym zrzucie i łowili nęcone ryby i potem to żarli to mnie nic nie zdziwi.Gówno by miało płetwy to też by bułki dodał i zjadł. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja byłem parę dni temu na Powiślu, i przy 511 jest zrzut, podobno, oczyszczonej wody , to stali dosłownie wszędzie, z prawej,lewej strony na górze rury cała okolica była "oblepiona"..ściągnął ich zapach....jak muchy ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 No właśnie... bo pod ten syf jednak ryba podchodzi a oni to wykorzystują i zapewne tłuka sumy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 To już przeszłość, na szczęście. Bergiel to było najlepsze łowisko suma w kraju . Skończył się zrzut, skończyły się łatwe sumy, większość szarpana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 No czytałem kiedyś artykuł na temat tego ,w nie istniejącym już ''Świecie Spinningu" Artykuł nazywał sie "Trzy dni Kondoma" i chyba Marek Szymańki opisywał ta rzeźnię Jednym słowem Masakra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,o-krok-blizej-do-tytulu-zielonej-stolicy-europy,188502.htmlSmiech na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No dobra. Pamiętacie naszą dyskusję, że niby MPWiK nie miało wyjścia i musiało spuszczać ścieki wprost do Wisły ale zapewne zapłacą za to solidną karę. Otóż nie zapłacą. 7 grudnia złożony w sejmie projekt zmiany ustawy o ochronie środowiska który zwalnia z opłat truciciela jeżeli ten wykonuje inwestycje na potrzeby własne gminy. Wejście w życie 31.12.2015 http://orka.sejm.gov.pl/Druki8ka.nsf/0/6A97EFA1C73D8A8AC1257F18002B513B/%24File/103.pdf To by było na tyle. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wejście w życie proponowanych zmian w niniejszej ustawie nie spowoduje zwiększenia wydatków w budżecie państwa oraz w budżecie jednostek samorządu terytorialnego. uffff ..... ale zajebać wodę można .... trzeba wziąć się za politykę w imieniu niemałej społeczności ... ponad 600 tysięcy wędkarzy w Polsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi