MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kurka, to dobrze, że już mam zaproszenie, bo ta reglamentacja by mnie jeszcze pozbawiła tej przyjemności;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ale się zbieraj chłopie! bo to wiadomo w tych czasach co i jak? dzisiaj jedne zasady a jutro ...nowy Trybunał i cały misterny plan idzie w p...u 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ale się zbieraj chłopie! bo to wiadomo w tych czasach co i jak? dzisiaj jedne zasady a jutro ...nowy Trybunał i cały misterny plan idzie w p...u kurka wodna ;-) ale chyba nadal jesteśmy umówieni co?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Ale dopiero w przyszłym roku Edytowane 9 Grudnia 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 O, to już kolejki się przed MUZEUM tworzą, za moment będzie rzeczywiście jeszcze gorzej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabciu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 I to jest pasja , super kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Bob w jakiej cene są bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Darczyńcy i piękne kobiety - gratis Inni zwiedzający w ilości mocno ograniczonej bo ... tych biletów wstępu nie wytrzymała by moja wątroba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pierwsza część z nowej dostawy. Piękny komplecik ABU (1977r) zakupiony od "pierwszego właściciela" z miasta Łodzi. Starszy Pan zakupił ten sprzęt w tych latach w Sztokholmie. Pudełka niestety nie ma bo ... zostawił je w Szwecji, co by mu na granicy cła nie dowalili to były czasy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 "Zalegacze szafowe" od Tomka TomCasta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pierwsza przynęta firmy Pflueger w moich zbiorach (multików mam kilka) Łycha ok 12cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Kolejna żyłeczka Polskiego wytwórcy i działający na "klik" składany wypychacz haczyków Edytowane 12 Grudnia 2015 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Stado Meppsów, Vibraxy i woblery Colonel (te bez opakowania) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No proszę lista gości coraz dłuższa.Oby na zdrowiu się nie odbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Najcenniejsze bo Polskie. Woblery Corado (można było kupić w DTC w Warszawie). Obrotówki z Łodzi z Piotrowskiej 92. I prawdziwa perełka!!! Pierwsze (?) Salmo w fabrycznym stanie. Stare logo i brak loga na korpusie i sterze Chce dodać, że większość tych skarbów, zdobyłem przy znaczącej pomocy @mekamil ... DZIĘKI Kamilu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zadziwia mnie Moje Miasto. Jak Ci się trafi kiedyś coś z Piotrkowskiej 109 to też bierz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Z tego adresu to już dawno coś dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Robson, Mikołaj do Ciebie przyszedł, tylko pomylił adresy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie ma się co dziwić bo teraz to zagoniony w robotę Gościu jest Ale z prezentami to dobrze kombinuje.Jak Go spotkasz to uściskaj i podziękuj ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Noris......kołowrotek Chucka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 WWWWOOOWWWW............ super kolekcja, u mnie gdzieś zalegał kołowrotek Relaxa lata chyba 80 końcowe Polska produkcja, jak znajdę zrobię fotę..........BOB1 jak byś nie miał w kolekcji chętnie doślę ......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Skupiam się na castingu ... ale starym "korbom" a do tego Polskim należy się również należna uwaga Edytowane 25 Grudnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Robercie wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin.....spóźnione, ale szczere. Oby szafa pękała w szwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 O cholerka, najlepszego Robson;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi