giepol Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No Krzysiu jak nie Ty , to kto? ...... nam " wyklepie ' . Bob niestety to nie ten kierunek. A na wycinanki to jeszcze masz duuuuużo czasu. Pozdrawiam Grzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Grzesiu, kierunek zacny a wycinanki zawsze były wokół mnie. Wszak Łowicz ...to moje rodzinne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To za 63 lata uroczyście otworzą ulice, plac,albo skwer im Boba od szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Grzesiu, kierunek zacny a wycinanki zawsze były wokół mnie. Wszak Łowicz ...to moje rodzinne miasto Robert..... to Ty też "Słoik"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Bob... wedkarska szafiarka Ale kibicuje caly czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Robert..... to Ty też "Słoik"??Tak, "słoik" ...od 56 lat kiedy to mamusia w stanie moooocno zaawansowanym pojechała na Boże Narodzenie do tego pięknego miasteczka a wróciła do Warszawy ... ze "słoikiem" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Grzesiu, kierunek zacny a wycinanki zawsze były wokół mnie. Wszak Łowicz ...to moje rodzinne miasto No nigdy się tym TALENTEM ni chwaliłeś???, Nie ważne gdzie mieszkasz , ważne jaką ręką i jak rzucasz.....A wycinanki sprawdzimy w Nadolu...I mam nadzieję że nie będziesz się wymigiwał.... stratą sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To za 63 lata uroczyście otworzą ulice, plac,albo skwer im Boba od szafy.Krzysiu ale to na Twoją cześć wszelkie blaszki " BARDZO DOBRZE ŁOWIĄCE '" nazywane są " gżybkami' . !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ...kiedyś więc, trzeba będzie jakiegoś "gżybka" do szafy włożyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 O maj najt dopiero to odkryłem szafa jak wOpowieściach z Narni a może i Narwi super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No co Ty Radziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Dziwisz się że dopiero teraz ? Czy że z Narwi? Bug nie wchodzi mi tu do rymu. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ale fajnie, bardzo wesoły wątek ☺Gżybka do szafy nie pakuj bo cię oklepie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Robert..... to Ty też "Słoik"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jaki on słoik.On gąsiorek albo i gąsior 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dziś kupiłem okazyjnie ABU-lca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 ...ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie jest aż tak stara .... ale i tak trafi do SzafyVuosiuistin 2005 . Błystka Kuusamon na 2005. Całość pokryta złotem 24 karat 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 oj tą zerwać to by był płacz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ...to był by taki "złoty strzał" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ...to był by taki "złoty strzał" kurczę chociaż w akwarium rzucić i zobaczyć złotą pracę ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ...to był by taki "złoty strzał" Chyba złoty odstrzał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Trochę ożywia i wzbogaca monotonną ekspozycję Edytowane 4 Marca 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallard Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Robercie, to mój ulubieniec ze stajni Kuusamo , a te ,,drobniutkie ryski'' na powierzchni to też nie od leżenia w pudełku ... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Bobi, To chyba coś dla Ciebie.... http://olx.pl/oferta/kredens-CID628-IDbcWqt.html#933465cb81 I cena nawet przystępna, Pozdrawiam,Gadda - Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi