BOB1 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wyganowski z 1951, "Wędkarstwo" z 1956, "Słownik a-z" z 1961. Wszystkie pozycje w pięknym stanie a i zawartość może wciagnąć na dłużej.Do tego "Kalendarz wędkarski" na 1975 wydany przez PZW i katalog z z wystawy "ekslibrisów wędkarskich" dla uczczenia 100 lat wędkarstwa w Polsce ... super(istotne są foty obrazujące jak doskonalić się w sztuce castingu ... Panowie, dobry garnitur i kapelusz jest obowiązkowy ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Piękny "nabytek", @Andrzej, to wysoko postawiona poprzeczka dla przyszłych darczyńców ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 I Ty to piszesz Adamie? Wszak dzisiaj, po ciemnicy jeździłeś dla mnie po Holandii aby kupić klejonkę Szwedzkiej firmy "Arjon"! (zapewne niewiele osób wie, że w ogóle istniała taka firma ? )Już ci dziękuje za pomoc bo to mój kolejny "rarytasik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ostatnia fotka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ...garnitutek i kapelusz? zajebista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 I Ty to piszesz Adamie? Wszak dzisiaj, po ciemnicy jeździłeś dla mnie po Holandii aby kupić klejonkę Szwedzkiej firmy "Arjon"! (zapewne niewiele osób wie, że w ogóle istniała taka firma ? )Już ci dziękuje za pomoc bo to mój kolejny "rarytasik" Brałem za dnia ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Robson, masz naprawdę super darczyńców;) i kto by pomyślał, że taki z niebieską grzywką tak będzie potrafił heheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 "Niebieskie ptaki" mają fart i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To może teraz trochę przynęt od Andrzeja? Na początek te nie sygnowane i własnego klepania w tym ta "dziadkowa" (pewnie z trzonka od chochli do zupy) z pięknie grawerowanym inicjałem Woblery: "Corado", Salmiak bez jakiegokolwiek logo na sterze ani na korpusie (?) i śliczny Heddon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Najcenniejsze bo Polskie wahadłaSpółdzielnia Sprzętu Rybackiego Warszawa "Sum" Warszawa oraz "Salmo Luxor 5" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Heddon ma ok 45 lat, blachy powojenne, a salmiak uznałem za tak ciekawy, że szkoda mi było go używać Piraty z Suma podobnie jak Wydry jak pewnie pamiętasz przed erą gum były jednymi z bardziej popularnych przynęt sandaczowych.Tak jak obiecałem jeszcze przeszukam pawlacz i piwnicę )) Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Andrzej1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ostatnia partia "prezentowych" przynęt Turbinowiec z zasobnikiem na atraktor zapachowy ... cudny! To tak na szybko (Andrzeju, dzisiaj zamówiłem nowe podstawki pod przynęty... ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Przecież to zaparzacz do ziółek ???? nie przynęta . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ta niepozorna przynęta, odkrywa nowe perspektywy podczas naszych spotkań wędkarskich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (Andrzeju, dzisiaj zamówiłem nowe podstawki pod przynęty... )To może zamów ze dwie więcej od razu bo jeszcze wyszperałem dla Ciebie jakaś dziwną Gębale (chyba) z dwoma oczkami do kotwicy brzusznej i trochę papierowych eksponatów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jesteś niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Szczerze mówiąc to jeszcze nie ogarnąłem do końca daru od Andrzeja a tutaj ... kolejny i to jaki!Kolejny nasz forumowy kolega (poprosił mnie o anonimowość co z żalem czynię) ofiarował mi do szafy właściwie nie osiągalną pozycję wydawniczą: " WĘDKARSTWO PO POLSKU 1549-2005" autorstwa Jana Marka Kochańskiego. Pozycja zawiera bibliografię publikacji w języku Polskim, dotyczących wędkarstwa. Piękne wydanie, oprawne w płótno, zdobione kilkoma ilustracjami, wydane przez autora w nakładzie ... 25 (dwadzieścia pięć!) egzemplarzy! Dla kolekcjonera, posiadanie takiej wiedzy i informacji w jednym miejscu na półce w szafie ... bezcenne!!!Kiedy dostałem taką propozycję ... to mnie zatkało. Dzisiaj odebrałem i dalej nie będę próbował komentować.Dziękuję "anonimie" Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez BOB1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Między Choynowskim a Wyganowskim ... dobre miejsce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Między Choynowskim a Wyganowskim ... dobre miejsce przy biblioteczce przydałaby się czytelnia dla zwiedzających.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jasnowidz z ciebie czy co?...mam fotel od kompletu do tej szafy tylko nie mogę się doczekać kiedy kumpel zajmie się jego konserwacją a więc czytelnia w planie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 to i pewnie mały stoliczek na stylową filiżankę pachnącej kawy lub aromatycznej herbaty, umilającej dodatkowo chwile z tekstem pisanym też pasujący stylem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) No kurde ... Prorok!!! (prawie) bo jeszcze i inne "napoje" będą podawane Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 dobra to o zastawie już nic nie będę pisał i szklaneczkach z ciętego szkła do złocistego płynu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 na te "inne napoje" zdała by się jakaś mała lodóweczka ;-) hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi