welpa1809 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chyba je znam ☺ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ... wszak jesteś jednym z "udziałowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 no to już chyba bo CITES'y podlega..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 szanuję "pozytywnie zakręconych" i popieram pasję. Z pewnością u siebie znajdę kilka gadżetów do szafy, alepotrzebuję troszkę czasu. W kontakcie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jarku, w Twoim przypadku można by oczekiwać posiadania jakichś buszmeńskich przynęt z rogu i fiszbiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ...a takie z macicy perłowej mogą być na początek?Ja mam coś podobnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ŚliczneWiesz jaka to firma? to mogą być DAM'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nie mam pojęcia kto to zrobiłMam jeszcze coś takiego , zamiast masy perłowej jest jakieś tworzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nie wygląda na seryjną produkcję, raczej naśladownictwo wykonane przez zdolnego "rzemieślnika" ... i bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Przybyło do "mojej szafy"Przede wszystkim chcę podziękować kolejnemu darczyńcy Marcinowi (@Wuran) za piękne różności Blinkery i ABU coś po Polsku I prawdziwa perła. Kolejny skarb dzięki pomocy nieocenionego Adama z Hertgenbosch. Klejonka Arjon (Szwecja) możliwe że z lat 1953/55 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Się dzieje Od wczoraj jestem posiadaczem takiego spracowanego "bidulka" DAM KING 4049 Jak również drugiego w moich zbiorach ABU Ambassaudeur'a 5001C. Jest to pierwszy w historii ABU, model na lewą łapę. Ten egzemplarz jest z sierpnia 1975.Nówka sztuka, wody nie widział ... i zapewne nie zobaczy (choć może ?) (dzięki Pawle za "elastyczność" w negocjacjach ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Szafa robi wrażenie A wspomniany nieco wyżej Abu na żywo wygląda zadziwiająco Dziękuję za możliwość obejrzenia na własne oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kolejni darczyńcy zasilili zbiór do szafy:@sebo7575- różne różności @Banjo- piękny "amerykaniec". Myślę, że podobał by się naszym głowacicom Dzięki Koledzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Kolejny sponsor, kolejny darmowy bilet wstępu, kolejny piękny multik Dzisiaj odebrałem przesyłkę z Niemiec o naszego forumowego kolegi @Adam13 a w niej :w pięknym stanie Shimano Bantam Mag 50 SG. Potęga mocy ze stali i brązu (z tworzywa tylko knoby i polik) Waga 380g a szpuleczka tylko 49g Adamie, ukłony i zapraszam na zwiedzanie szafy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Upolowałem również kilka fajnych "francuzików" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Dużą masz szafę... mnie baba opitala ,że wszędzie po domu sprzęt się znajdujeale mam na nią haka... te jej buty to pewnie 3x tyle miejsca by zajęły co mój sprzęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Bo o to chodzi ... aby mieć argumenty w dialogu partnerskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 W naszym wieku to już dialog zbędny my TRWAMY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Się dzieje ostatnimi dniami Gdybym miał podjąć decyzję ograniczającą moją kolekcję tylko do jednej firmy, wybrał bym "ARJON" Malung. Lubię wyzwania a ta firma to własnie TO Niszowa, praktycznie nie znana a jej produkty trafiają się na giełdach bardzo rzadko. A przecież w latach 50-tych była najpoważniejszym konkurentem dla potentata na rynku Europejskim - ABU, oferując pełen asortyment sprzętu wedkarskiego: kołowrotki, multiki, kije do wszystkich metod oraz piękne przynęty.W moich zbiorach jest już świetny multik, kij castingowy i spinning. Tym bardziej ucieszyłem się z namiaru na klejonkę muchową "The Master" #125-9' z oryginalnym pokrowcem. Opis na OLX ... "nie używana"! ale niestety jak to w polskiej mentalności bywa , nawet oszukać , byle sprzedać. Więc mam trochę roboty na przyszłość: wymienić prawdopodobnie , nieoryginalną przelotkę wiodącą, naprawić inną rozsadzoną z doszlifowanie średnicy i "wyklepać" kolejną lekko zgniecioną. W tym stanie kij nie da się złożyć...ale gdybym o tym wiedział a nie był oszukany przez sprzedawcę to i tak bym kupił. Na całe szczęście klejonka jest w stanie nienagannym A więc gdyby ktoś trafił na produkty jakiejś dziwnej firmy "ARJON" ... proszę o info! Edytowane 4 Czerwca 2016 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szacowałes ile warta jest twoja szafa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szacowałes ile warta jest twoja szafa ?Bezcenna...☺ Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szacowałes ile warta jest twoja szafa ?Po co? niech się tym martwią moi spadkobiercy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Żonka sprzeda za tyle ile myśli, że został kupiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Żonka sprzeda za tyle ile myśli, że został kupiony. Lepiej nie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Żonka sprzeda za tyle ile myśli, że został kupiony. Optymista! ...Za połowę tego!!!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi