Gadda Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Bo to przecież używki - czyli połowę warte... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Poważnie to odpowiem Wam tak.Prosto jest wejść na giełdy zachodnie, amerykańskie i japońskie i jeśli się ma kasę kupować piękne obiekty.Ja tej kasy mam średnio/nie za dużo więc dodatkową atrakcją , jest wyszukiwanie/polowanie na okazję ... satysfakcja dodatkowa I nie zapominajcie o darczyńcach ... a jest ich sporo Edytowane 6 Czerwca 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 A więc gdyby ktoś trafił na produkty jakiejś dziwnej firmy "ARJON" ... proszę o info! Dziś zasięgnąłem języka u mojego Mistrza wędkarskiego i on powiedział: "Dziwna firma Arjon? Toż to największy konkurent ABU w swoim czasie był!..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja to wiem i Mistrz ma rację. Jednak ARJON jest znany tylko niewielkiej grupie pasjonatów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) To tak jak Harley i Indian! Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Z naciskiem na ... Indian??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 BOB1 te polowania na okazje co piszesz to pewnie czujesz sie jak na rybach hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 To tak jak Harley i Indian!Skoro mówimy o Szwecji, to jak Saab i Volvo raczej!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 BOB1 te polowania na okazje co piszesz to pewnie czujesz sie jak na rybach heheTo prawda. Jakoś coraz mniej czasu na ryby więc znalazłem sobie fajny zamiennik na podbicie adrenalinki ... nawet dzisiaj polowałem na "grubego zwierza" ale się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 to ostrz dzide ja szykuje niezłego zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To prezentuj...czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Z kolekcjonerstwem tak jest. Ci, którzy mają kasę i często kompleksy kupują całe kolekcje, gotowe odrestaurowane antyki, nie patrzą od kogo, gdzie i za ile. Ich satysfakcja jest chwilowa i pozorna, a głównym celem parcie na świecznik i doraźne zabrylowanie. Istotą prawdziwego kolekcjonerstwa jest podzielić swoją pasję na setki i tysiące tych strzałów adrenaliny i "szczęść". Życie nabiera wtedy innego smaku i sensu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 .. Istotą prawdziwego kolekcjonerstwa jest podzielić swoją pasję na setki i tysiące tych strzałów adrenaliny i "szczęść". Życie nabiera wtedy innego smaku i sensu.No niby tak, ale żony nasze na ten smak i sens często mówią, że toczy nas choroba!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No niby tak, ale żony nasze na ten smak i sens często mówią, że toczy nas choroba!... Taką żonę wystawiamy na cenionym portalu aukcyjnym. Czekamy cierpliwie aż jakiemuś naiwniakowi strzeli adrenalina i połknie haczyk. Istotą kolekcjonerstwa jest również sprzedawanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Taką żonę wystawiamy na cenionym portalu aukcyjnym. Czekamy cierpliwie aż jakiemuś naiwniakowi strzeli adrenalina i połknie haczyk. I życie znów nabiera smaku i sensu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 BOB nie wiem czy Cię takie cuś interesuje ale w razie w wrzucam http://olx.pl/oferta/kolekcjonerski-wobler-ryna-nieuzywany-oryginalne-pudelko-i-dokumenty-CID767-IDfLZIz.html#19c7b03bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romani Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Przepiękna: ale i wielce wartościowa kolekcja, ubezpiecz koniecznie, serdecznie pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chyba za często siedzę na jerbajcie i muszę zrobić przerwę ,albo tylko w tym dziale "szafa żyje"))))???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Bo tutaj ma swój sympatyczny kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Eksponat wirtualny cokolwiek, ale pozwoliłem sobie zamieścić ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Super ... może kiedyś upoluję coś takiego. Tym czasem mam jeden obiekt z tego katalogu: systemik krokodyl 6:25 w filmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Toż to potrzask na niedźwiedzie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Straszna machina! Można by zacytować tekst z "Seks misji": ...a do czego tego używano Siostry ... nie muszę mówić...!!! Ale poważnie, jakość wykonania systemiku z przed blisko wieku (!) jest na najwyższym poziomie. Krętliki i przeguby śmigają, omotki trzymają a kotwice ostre jak dzisiejsze laserowo ostrzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi