golsyl1980 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pewnie ,to mój jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 OD tego co na fotkach można zobaczyć to w głowie się kręci! Zbiór robi wrażenie! Gratulacje! BOB1 Jeśli jesteś zainteresowany oddam te dwa maluchy pod twoją opiekę. Daj info na priv.Pozdrawiam.2016-10-25 23.15.19.jpgTo nie były słowa rzucone na wiatr. Właśnie dzisiaj odebrałem w dodatku z radziecką blaszką i ciekawą książkę do poczytania (1990)Dziękuję imienniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://jerkbait.pl/uploads/monthly_11_2015/post-52107-0-13544900-1447624165_thumb.jpgRobert jest mi bardzo ciężko to pisać lecz złamałeś mi serce i regulamin tego zacnego forum "Zamieściłeś zdjęcie martwej ryby(okazu) i do tego fotka została spreparowana w domu" ; )Ps.Gratuluję to jak Perły z Lamusa-zawsze miło się do nich wraca (nostalgia) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Jak zacząłem czytać Twój wpis to nawet się wystraszyłem, że wywinąłem jakiś numer Więc dodam nowy nabytek, myślę , że bardzo istotny w tej szafie Nareszcie mam komplet z wydaniem z 1950 Edytowane 31 Października 2016 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dołączyłem do Waszego grona, żeby się czegoś nauczyć, a nie was pouczać. Tym bardziej Ciebie Robercie. Co do tego tematu, to większość z nas goni za nowinkami, a tu w "starej" szafie są same skarby ( w starym piecu diabeł pali, a Ty pewnie z nie jednego chleb Jadłeś) Ps. Ogłaszam konkurs na nadanie mi nowego nicku. Proponuję "Wazeliniarz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Niech zostanie SID. Ja już się przyzwyczaiłem a zgredowi ciężko zmieniać przyzwyczajenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 BOB leniwcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Taki leniwy nie jestem (choć jestem ) i znalazłem chwilę aby zrobić trochę porządków na "Polskiej półce" Hmmmm ...tylko gdzie ja mam zmieścić Polskie woblery?! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Druga szafa...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 I rozpad małżeństwa po ... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 To ścieśniaj Robercie ścieśniaj, żeby Ci się jeszcze obiecany bonus zmieścił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 w takim dniu jak dzisiejszy, chyba byś nie żartował ?!!! (skręci mnie do grudnia jak bum cyk cyk ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 I rozpad małżeństwa po ... ?! Grunt że szafa dębowa-wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Taki leniwy nie jestem (choć jestem ) i znalazłem chwilę aby zrobić trochę porządków na "Polskiej półce"Hmmmm ...tylko gdzie ja mam zmieścić Polskie woblery?! Cudne skarby! ...I jaka czystość i porządek! (to drugie zdanie, to dla małżonki, gdyby tu przypadkiem zajrzała!... ;) )ps.Robert, jak przyślesz do mnie te "ruskie" woblery AQUA, to zrobi się miejsce na polskie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No prosze prosze Bob, piekna blaszana kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Cudne skarby! ...I jaka czystość i porządek! (to drugie zdanie, to dla małżonki, gdyby tu przypadkiem zajrzała!... ;) )ps.Robert, jak przyślesz do mnie te "ruskie" woblery AQUA, to zrobi się miejsce na polskie... Masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Taki leniwy nie jestem (choć jestem ) i znalazłem chwilę aby zrobić trochę porządków na "Polskiej półce"P1080118a.jpgP1080119a.jpgP1080121a.jpg Hmmmm ...tylko gdzie ja mam zmieścić Polskie woblery?! Jak trafi Ci się drugi Pirat z Suma to się pomieniamy. Mam jakieś dublety których nie widzę u Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Na ostatniej fotce są dwa "Piraty" (wybite na rewersie). Jeden w wersji wahadło , drugi obrotówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Taki leniwy nie jestem (choć jestem ) i znalazłem chwilę aby zrobić trochę porządków na "Polskiej półce"P1080118a.jpgP1080119a.jpgP1080121a.jpg Hmmmm ...tylko gdzie ja mam zmieścić Polskie woblery?! Ten największy Heintz jaką ma długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Na ostatniej fotce są dwa "Piraty" (wybite na rewersie). Jeden w wersji wahadło , drugi obrotówka.No tak, ale pomimo nazwy dla mnie to dwie różne blachy. Ja takich nie mieniam. Edytowane 2 Listopada 2016 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ten największy Heintz jaką ma długość?Największa "typ rybki" ma 12cm (taki pojawia się w katalogu z 1954) Logo czapla w podwójnym kółku bez napisu na części ogonowej rewersu.Mniejsza ma 11cm. Logo czapla w podwójnym kółku z napisem "Sprzęt Rybacki ..." w przedniej części rewersu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzięki. Też mam tą największą, a nawet dwie. Jedna z czaplą w podwójnym kółku. Są wykonane z różnych grubości blachy. Słyszałem od pewnego kolekcjonera że były 15 centymetrowe, ale w katalogu nie ma o tym wzmianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Faktycznie, największa w katalogu ma 130mm ale myślę, że wytwarzali nie tylko to co pokazuje katalog. Kto ma kołowrotek Czapla z ruchomą szpulką, który pomiędzy korbkami ma wycięte 5 otworów? (taki jest obrazek w katalogach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Faktycznie, największa w katalogu ma 130mm ale myślę, że wytwarzali nie tylko to co pokazuje katalog. Kto ma kołowrotek Czapla z ruchomą szpulką, który pomiędzy korbkami ma wycięte 5 otworów? (taki jest obrazek w katalogach ) Mam jakis, moge foto wstawic jak bede w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kolejny prezent od Marcina @wuran Dzięki wielkie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi