DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2016 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Śliczny "klasyk" z czterema otworami od korby z prawej i lewej a oba katalogi prezentują te kołowrotki z pięcioma? Kto ma taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Śliczny "klasyk" z czterema otworami od korby z prawej i lewej a oba katalogi prezentują te kołowrotki z pięcioma? Kto ma taki? Ladny to by byl, jakbym go papierem sciernym nie przejechal, jak mialem z 11 czy 12 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Śliczny "klasyk" z czterema otworami od korby z prawej i lewej a oba katalogi prezentują te kołowrotki z pięcioma? Kto ma taki? ja mam taki ...tylko czaplę mam z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ladny to by byl, jakbym go papierem sciernym nie przejechal, jak mialem z 11 czy 12 lat I co się czepiasz dzieciaka? Chciał (eś) dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ja mam taki ...tylko czaplę mam z drugiej stronyDawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Śliczny "klasyk" z czterema otworami od korby z prawej i lewej a oba katalogi prezentują te kołowrotki z pięcioma? Kto ma taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Robercie mam taki.stan extra.dobrze pogadasz to dorzucę do tej blaszki co na gwiazdkę obiecałem.ale oczka to chyba perłowe będą.czerwonych nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Krzysiu pogadamy ale oczka to czerwone muszą być i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 To zapiszesz te oczka do zms i będą czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dołączył kolejny "JITTERSTICK" Fred'a Arbogast'aFajne uzupełni zbiór 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A miałem porzucać dwoma, lecz widzę że u ciebie się lepiej prezentują . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Moja "Czapla" ,podlodowiec ,mały multiplikator -pierwowzór CC51SS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jakieś nieznane blaszki . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Dla tych , którzy czytają ten watek, przeklinam z "historii polskiego spiningu" Co jakiś czas mam wątpliwość: gdzie wrzucać wpis??? Tutaj ? czy do "polskiego spiningu"? A co tam, dam i tu i tu (będzie to woda na młyn dla tych, którzy twierdzą , że o zbieranie "punktów" tylko mi się rozchodzi ) Ostatnio w mediach, pojawiają się ostre wypowiedzi, czy to nie za wcześnie na reklamy Świąteczne, lampki na ulicach i takie tam?! A mnie się wydaje, że coś musi w tym być bo sam zaczynam odbierać jednoznaczne sygnały, że Mikołaje zaczynają coś kombinować!!! W zeszłym tygodniu-prezenty od Marcina @wuran i od Daniela @Qcyk. A dzisiaj wpadł do mnie Marek @mare7 (z sympatyczną małżonką) i sypnął: Jego dawne, trochę zapomniane kołowrotki. Znamy je wszyscy, wszak to najpopularniejsze kręcioły peerelowskiego wędkarstwa Wtedy to takie zimy były, że nawet "katuszki" się ocieplało A to przynęty kupione przez Marka w Niemczech od Niemca. Marek był przekonany, że to kolejne woblery francuskie (kiedyś już dostałem od niego jednego) i stara Rapalka Ale nic z tego. "Francuziki" to moim zdaniem kolejna ruska podróba (bardzo mnie ucieszyły bo sensownie zasilą półkę ZSRR) a Rapalka? nie ma możliwości aby ta firma ne oznakowała swojeg wyrobu (ten z lewej to autentyczny Francuz) Do tego jeszcze dwa piękne "szwedy" Szwedzka nówka w opakowaniu dołączy to innej, która niedawno zdobyłem Oraz ABU-MATIC 160. Stan igła!!! (produkcja Szwedzka!) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Abu faktycznie rewelacyjnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 RILEH Nr 1 Dołączy do modeli nr2 i nr2B ... do końca zestawu jeszcze trochę mi brakuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 RILEH Nr 1_IGP2284a.jpg_IGP2285a.jpg_IGP2288a.jpg Dołączy do modeli nr2 i nr2B ... do końca zestawu jeszcze trochę mi brakuje Ile sztuk liczy komplet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Rileh Nr1, 1a,1b,2,2a,2b ale najcenniejszy/najstarszy jest po prostu "Rile" Przypomniało mi się, że należy pamiętać jeszcze o ruskiej podróbie ... wygląda identiko jak DDR tylko nie ma żadnych opisów, punc, znaków (to tak jak zwykle w radzieckim stylu ) ... mam takiego jednego Edytowane 10 Listopada 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Pogrzebałem w pudłach i jeszcze coś znalazłem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Fajne masz te pudełka takie nieprzewidywalne Edytowane 10 Listopada 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 A to dlatego ,że kilka lat temu dostałem około 569,7 gram ;-) starych wahadłówek od kolegi ,któremu zalegały w garażu . Większość z nich były to tanie blachy z czasów Rosjan ,panujących na rynkach ale kilka całkiem ciekawych ,starych konstrukcji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 A tak w sumie to powinieneś pokazywać swoje skarby w wątku " Historia polskiego spiningu" ... no chyba , że chcesz umieścić je w "mojej szafie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 RILEH Nr 1_IGP2284a.jpg_IGP2285a.jpg_IGP2288a.jpg Dołączy do modeli nr2 i nr2B ... do końca zestawu jeszcze trochę mi brakuje Jakoś niedawno widziałem 'jedynkę' na allegro, ale myślałem, że już go dużo wcześniej zdobyłeś. To ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie, to nie ten. Uparłem się, że kupię taniej i kupiłem ... od innego kolekcjonera, mojego znajomego. W tej zabawie czasem trzeba być cierpliwym Tak było również w przypadku Katalogu Spółdzielni Sprzęty Rybackiego ... Szukałem wszędzie a kupiłem od znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi