golsyl1980 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 BOB ,te dwa "krakusy" powędrują do Ciebie ,jak przylecę na Święta do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Fajne blaszki Robert, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Mam jeszcze taką ale nie wiem ,co to za symbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jeśli Piotr mówi , że to fajne blaszki to ja jestem szczęśliwy jak dziecko!!! Dzięki Michale! ale odnoszę wrażenie, że "wkręciłem" cie w tą decyzję? ... cicho sza, wcale nie jest mi wstyd Michał, masz u mnie, stały bilet dostępu do "szafy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie wkręciłeś - u mnie się kurzą ,bo nie mam takiej SZAFY A z "biletem" ,to poczekajmy aż dotrą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ta katuszka z futerkiem wymiata. Muszę sobie na panel boczny multika coś takiego nakleić bo łapa marźnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie, to nie ten. Uparłem się, że kupię taniej i kupiłem ... od innego kolekcjonera, mojego znajomego. W tej zabawie czasem trzeba być cierpliwym Tak było również w przypadku Katalogu Spółdzielni Sprzęty Rybackiego ... Szukałem wszędzie a kupiłem od znajomego Ale zobacz, ten jest zielonkawy ; ) http://allegro.pl/stary-kolowrotek-kolekcjonerski-rileh-nr-1-i6600130127.html#thumb/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) I znowu dzisiaj dzień "mikołajowy" "Mój Człowiek" w Holandii, czyli Adam przesłał mi przesyłką z "fantami" zbieranymi dla mnie od kilku miesięcy w tym Meppsik i "rodzynek" kupiony na ostatniej giełdzie starego sprzętu (widziałem foty z tej imprezy i po prostu serce się kroi, że tym razem nie mogłem tam być ) Towar stary, nowszy i "ciekawski" : I rodzynek a nawet dwa Bardzo ciekawa i właściwie mi nie znana, Szwedzka błystka "Fenix" (zgodzicie się, że jest "mikołajowo?)Adamie Nieoceniony ... nie mogę się doczekać wspólnego browarka Edytowane 16 Listopada 2016 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Chyba przestanę wchodzić do szafy , serce słabe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie rób mi tego! bo twardym trzeba być ... nalej sobie najpierw szklaneczkę szlachetnego trunku ... i zapraszam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Rety! - ...Jakie skarby! W takim opakowaniu Meppsa Longa jeszcze nie widziałem... Musi być baaardzo stary... Edytowane 16 Listopada 2016 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Cieszę się, że ty się cieszysz [emoji3] jako ciekawostke napiszę, że pierwszy mejl o myr fenix poleciał do Bob-a 20kwietnia, masz cierpliwość chłopie iście ciut nie spławikowca [emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Warto było czekać Edytowane 17 Listopada 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Na takiego Meppsa mieliśmy ochotę z kolegą czytając min Wędkarstwo jeziorowe Tadeusza Andrzejczyka lecz nie było nas stać (to były czasy) Edytowane 17 Listopada 2016 przez SID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ja do dziś pamiętam ,jak dostałem pierwszego Meppsa od ojca ???? Edytowane 17 Listopada 2016 przez golsyl1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja do dziś pamiętam ,jak dostałem pierwszego Meppsa od ojca Nigdy nie dostałem żadnego Meppsa !!! Mój Tata mnie nie kochał ? Pytać? Nie pytać ? Oto jest pytanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czasem lepiej nie znać prawdy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czasem lepiej nie znać prawdy Wiedziałem zdrada na całej lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Roger (dzieciaku ), jeśli to przytłumi Twoją traumę to mogę ci dać jakiegoś Meppsika?! (o tym z ostatniej "dostawy" ... zapomnij!) Edytowane 17 Listopada 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A Szafarz chytrusek karty rozdaje i Meppsy ze starej dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Fajny zestawik przysłał mi @Dokuś Dzięki Wiesiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Bob ta z niebieskim pasuje do tej co Ci wysłałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Oczywiście ! Sowietskaja (dzisiaj kupiłem ten "szklisty" ruski bez sterowiec w oryginalnym pudełku. Pochwale se po odbiorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Widziałem na Olx za piątkę sam Ci chciałem kupić. Wgląda fajnie. Koniecznie daj dobrą fotkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ładna parka. Record 5000 przypięty do uchwytu Record 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi