BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Widziałem na Olx za piątkę sam Ci chciałem kupić. Wgląda fajnie. Koniecznie daj dobrą fotkę. Już u mnie i sporo innych ciekawostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Robert prezent na Mikołaja poszedł . Jak Ci się spodoba daj foto . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 jasne Mikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) I jak by od Mikołaja prezent przyszedł (choć zapłacony przeze mnie )W najmniejszym stopniu nie osłabia to mojej radości bo nowe nabytki do szafy na prawdę zacne Przede wszystkim zestaw katalogów ABU z lat 1956(!) do 1982 (+zamykający 2016) wspaniale uzupełniający już posiadany zbiór (1977-2015. brakuje tylko kila numerów ale będą już nie długo ). 1956-2016 wszak to 60 lat !!! robi wrażenie ?! Pierwsze w kolekcji katalogi mojego ulubionego ARJON'a! cdn... Edytowane 8 Grudnia 2016 przez BOB1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ale super klimat na tych katalogowych fotografiach!... ...Stare dobre czasy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 ...i mnóstwo zaskakujących informacji. Niedawno krytykowałem upadek i komercyjność współczesnego ABU za zamieszczanie w ich najnowszych katalogach, reklam firm "obcych" : Penn, Berkley, Sebile .... A tutaj patrze w katalogu z 1956 reklama przynęt Heddon i kołowrotków Pflueger ale dzięki temu zadatowałem posiadane egzemplarze jednych i drugich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 W '56 u nas niewielu miało telewizor, a gdzie jeszcze do reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Do dwóch pięknych pudełek dopasowałem posiadane przynęty (nawet nie wiedziałem, ze ten wobler to Pflueger ) a żółta "salamandra" to jeden z pierwszych przedmiotów, które zapoczątkowały moja kolekcję. Przywiozłem z Chicago od "polonusa" Daniela Pieczonki gdzie prowadzi sklep wędkarski, serwis i przewodnictwo wędkarskie. Jak mi powiedział, łowił na niego w latach 60-tych, łososie na Alasce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Muszę Cię nawiedzić, żeby przejrzeć tą literaturę i dać Ci w końcu to co mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiesz , że zawsze dla ciebie dom otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiesz, że Kamil może przyjechać z kumplem dziadkiem? Chyba, że zrobi to z kimś innym, wykorzystując pociąg z Największego i Najpiękniejszego dworca kolejowego w Polsce, którego otwarcie odbędzie się w tą niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiem, wiem. Prosił bym tylko o wcześniejsze zapowiedzenie, niespodziewanej wizyty abym mógł ... przygotować wątrobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ej właśnie... weekendowe bilety z Fabrycznego do Warszawy i z powrotem mają być po 1 zł Nie mógłbyś marudzić, że musisz prowadzić samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Na dzisiaj, dorzucę jeszcze ślicznego Record'a i balansówkę ABU (ta pięknie podpasowana kotwiczka przy balansówce to taki niewinny żarcik ze strony sprzedającego ... przedstawię go przy ostatniej prezentacji towaru od niego ) Edytowane 8 Grudnia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na dzisiaj, dorzucę jeszcze ślicznego Record'a i balansówkę ABU (ta pięknie popasowana kotwiczka przy balansówce to taki niewinny żarcik ze strony sprzedającego ... )Toż przecież wszystko jest na miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Balansówka z lat 60-tych a środkowa kotwiczka ... z wczoraj Edytowane 8 Grudnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Aaa!... To taki trochę ...Bob Marley! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Teraz jeszcze trochę żelastwa ze Szwecji, Francji i nie wiem skąd jeszcze A to wszystko dzięki kontaktowi z Grzegorzem (Kardi85), który wreszcie pokazał swój zadziwiający zbiór w historii Polskiego spiningu ... dzięki Grzegorzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 BOB ale ty musisz mieć duuuże mieszkanie.....albo jakiś hangar.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tylko jedną szafę i pirdzielnik w pokoju gdzie pracuję i fotografuję te cuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 jedna szafa......z przejściem do narnii..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak sie stara Boba wkurzy to i Bob z tego przejścia skorzysta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 ale że rudą do szafy? eee chyba się sam Bob nie pozbawi przyjemności nawet jak od czasu do czasu przyprawionej odrobiną utyskiwania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Trochę "luresów" od ABU http://www.ebay.com/bhp/abu-lure nie wiem czy gdzieś już ten film był ale w szafie u Boba będzie jak znalazł Edytowane 10 Grudnia 2016 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi