BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki, to na pewno dobre miejsce ... a właśnie w tej chwili przeglądam katalogi ABU od 1956 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Heeeeeee!... A u mnie był Święty Mikołaj! Strasznie się cieszę z tego, co mi zostawił! Dziękuję BARDZO Robercie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Uzupełniłem zestaw katalogów A Bantam100 z tego pięknego zestawu trafi również do wątku "nowy sprzęt" gdyż mam w zamiarze aktywnie go użytkować Zwracam uwagę, że do tego starocia, firma Avail produkuję w dalszym ciągu dedykowane szpulki ... to trochę świadczy o klasie tego sprzętu. I tak dodatkowo... knoby z drewna różanego Edytowane 15 Grudnia 2016 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ale to używanie tylko w stroju z epoki.... kraciaste pumpy za kolano, trzewiki i wełniane skarpety wysoko za łydkę do samych spodni... marynarka wełniana i klasyczny kosz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 a sama pilotka nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 za chodzenie w samej pilotce to by cię zamkli....w anclu za obnażanie się ekshibicjonisto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Robert z tak klasowym sprzętem elegancki ubiór zobowiązuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja mogę zorganizować taką laskę z parasolką, pilotka na łeb i na łowy ... oczywiście no kill (puszczę wolno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 no to ja chciał bym to zobaczyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nie, tylko nie pilotka,porządna panama by się zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dzisiaj odebrałem kolejny sprzęt, który muszę umieścić wątku "moja szafa" jak i "pochwal się nowym sprzętem"To maleństwo zostało przywiezione dla mnie z USA w cenie ... wpłaty na konto instytucji charytatywnej ( nie wyznaniowej )Pomimo tego, że najprawdopodobniej z lat 50-60 XX wieku jest absolutnie sprawny a jego mechanizm, mógłby być zastosowany jako wyciągarką samochodowa ... samo żelastwo o wadze 790gr! (jedyny plastik to knob korby ) Jest to LUXOR . Pezon et MichelPrezent od Bruno (@skarkfishing) Wielkie dzięki Dla porównania w zestawieniu z Sweeper 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Robert , dużo zdrówka i niech Ci się ziszczą wszystkie Twoje plany i marzenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Panie Robercie zdrowia szczęścia pomyślności dla Ciebie i rodzinkiPs.Dziękuję za wprowadzenie w krainę Narnii (castingu ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 ..."On jest temu winien! On jest temu winien! Coś tam z szafy wyjąć dla nas po-wi-nien!... La, la, la, la!..." Wiwat Robert! Najlepszegooooooooooooooooo!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wyjątkowy gość przy "mojej szafie", pięknie zwieńczył stary rok wprowadzając w NOWY 2017 Ale zobaczenie moich zbiorów nie było głównym powodem odwiedzin. Ela dostarczyła mi, zamówiony kalendarz na 2017. Pięknie, profesjonalnie wydany a co najważniejsze ze świetnymi fotografiami na każdy miesiąc ... wy możecie popatrzeć sobie na okładkę O atrakcyjności innych fotografii nie będę opowiadał Do dzisiaj myślałem o "mojej szafie", że jest atrakcyjna, nawet ładna i pięknie się prezentuje.Po tej wizycie już wiem, że "moja szafa" jest po prostu zwyczajnie stara Elu, dziękuję, że znalazłaś trochę czasu aby wpaść osobiście. Dziękuję za super sympatyczne spotkanie i fajne opowieści. Uprzedzając ewentualne, forumowe "komentarze" cieszę się, że mogłem poznać Twojego faceta. Fajny gość 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziękujemy za miłe spotkanie Robert to sama pozytywna energia,a jego szafa to skarbnica wiedzy Kiedy uporamy się już z naszym domowym remontem będzie trzeba pomyśleć o podobnej szafie jest czego pozazdrościć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja bym był w tym samym czasie co Ela , to bym się chyba rozdarł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja bym był w tym samym czasie co Ela , to bym się chyba rozdarł Cokolwiek Jacku miałeś na myśli, to ...lubię to! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Na koniec roku, pięknie dzieje się wokół "mojej szafy" Wczoraj ... nie ma co gadać (i niech Was rozrywa z zazdrości ... w pełni to rozumiem )A dzisiaj nowy, zacny obiekt do kolekcji... Mikołajowy, bo wylicytowany w Święta ABU Record Modell A. Cieszy tym bardziej, że to pierwsza wersja tego multika (ok. połowy 1950 w stanie perfekcyjnym ) a do tego miałem już pudełko od tej wersji oraz 1700 Modell C 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bob, widze ze nie zwalniasz tempa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kolowrotek, prawie w moim wieku , ale ja ,niestety, nie jestem w stanie perfekcyjnym A co do kalendarza, podzielisz sie zdjeciami co miesiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tempa nie zwalniam i korzystam z każdej okazji Adam (adam13) wie coś o tym...po nowym roku pojawi się kolejny, perfekcyjny "skandynawiec" A co do zdjęć z kalendarza ... nie pokarzę !!! wiecie Panowie, prawa autorskie i te klimaty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 No no, Klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bob....ty musisz być strasznie bogaty...... tyle gratów co ty w szafie to nawet nie mam ziarenek piasku w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Gdybym był strasznie bogaty to zebranie tych wszystkich gratów nie było by żadną sztuką. A nie jestem bogaty z powodu ... zebrania tych wszystkich gratów ... na akwarium to już mnie zdecydowanie nie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi