Skocz do zawartości

Moja szafa

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Patrząc na tą szafę wewnątrz mnie powstaje jakieś uczucie którego nie potrafię opisać . Jakaś taka bardzo duża pozytywna zazdrość i podziw i po prostu WOW . Gratulację za wyrafinowaną prezentację tych zdobyczy . Jednak wędkarstwo to nie tylko czas nad wodą :D

• Like 2

Niedawno upolowany zestaw ABU ZOOM 122 wraz z ABU-MATIC 150.

W ofercie była jeszcze garść przynęt, które szczerze mówiąc traktowałem dość luźno, trochę dzięki tradycyjnie słabym fotkom na OLX.

Kijek i kołowrotek z lat 70-tych są w pięknym stanie a brudny korek to nie problem.

post-52107-0-00697600-1489250723_thumb.jpg

post-52107-0-35570600-1489250735_thumb.jpg

post-52107-0-68620900-1489250745_thumb.jpg

Ku mojej radości i zaskoczeniu, pomiędzy "chińskimi" woblerami i całkiem ładnymi blachami no name, odkryłem kilka Szwedzkich w tym abulce z lat 70-tych ;)

post-52107-0-06631900-1489250927_thumb.jpg

To jednak nie wszystko :ph34r: Aż mi się ręce zatrzęsły, kiedy na jednej z nich odczytałem napis ARJON, DEMON ! To moja pierwsza przynęta Arjona w "mojej szafie" Jest w katalogach tej firmy, która jest moim absolutnym konikiem , w połowie lat 60-tych !!! :D  :D  :D

To się nazywa kumulacja, bingo dzień dziecka i Mikołaj :P  :D

post-52107-0-52519500-1489251185_thumb.jpg

post-52107-0-83471000-1489251201_thumb.jpg

• Like 9

Robert, podziwiam Twoją szafę i tak się zastanawiam, czy na pewno zostało w niej wolne miejsce, na nowe gadżety...

Mam nadzieję, że garderoba żony nie zaczęła Ci służyć jako miejsce do chwilowego przechowywania historii spinningowej ;)

A tak na marginesie, wszyscy ostatnio czepiają się tła w zdjęciach, a u Ciebie zawitała pianka do wykładania pod panele.? ;)

• Like 1

Delikatne wyjście po za "szafę" ;)

Mój pojeb..y teść zbiera stare radia, ma ich kilkaset, wygonił wszyskich z domu i w pokojach postawił swe pudła. Uważaj Bob możliwe iż wystawiasz na próbę swoje życie rodzinne ;)

Edytowane przez Radbraw
  • Like 1

:) Hauk!  :D

To po indiańsku. Tak odpowiadał Winnetou, kiedy go pytał wódz plemienia, czy zapali fajkę ...to taki indiański skręt pokoju :blink:  :D  

Hough! - Tak mawiał Winnetou, ale może "Hauk!" też mu się wymsknęło, jak nasze - "Tak!", "Nooo!", "Yhy!"... ;)