BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ...chcesz wpaść? Zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bob...po pierwsze... wolę zajść świadomie, a po drugie nie wiem czy przy rudej mógłbym się skupić na szafie no chyba, że gwarantujesz spokój zwiedzania bez rozpraszania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wpaść, zajść ehh to zmierza w złym kierunku ???????????? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ruda jest gwarantem spokoju ... bez zajść i wpadek A do jakiegokolwiek "rozpraszania" to już ja nie dopuszczam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wpaść, zajść ehh to zmierza w złym kierunku Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaTy Adamie już znasz Rudą, więc potwierdzisz... jest spoko (bez podtekstów Panowie, bo ... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Bob.......zatem nie pozostaje nic innego jak się namyślić i namówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ty Adamie już znasz Rudą, więc potwierdzisz... jest spoko (bez podtekstów Panowie, bo ... )Ruda...jest spoko innej takiej spoko rudej nie znam ???????? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Beatka pyta kiedy znowu wpadniesz? (nie wiem jak to rozumieć reszta na priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Patrząc na tą szafę wewnątrz mnie powstaje jakieś uczucie którego nie potrafię opisać . Jakaś taka bardzo duża pozytywna zazdrość i podziw i po prostu WOW . Gratulację za wyrafinowaną prezentację tych zdobyczy . Jednak wędkarstwo to nie tylko czas nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Niedawno upolowany zestaw ABU ZOOM 122 wraz z ABU-MATIC 150.W ofercie była jeszcze garść przynęt, które szczerze mówiąc traktowałem dość luźno, trochę dzięki tradycyjnie słabym fotkom na OLX.Kijek i kołowrotek z lat 70-tych są w pięknym stanie a brudny korek to nie problem. Ku mojej radości i zaskoczeniu, pomiędzy "chińskimi" woblerami i całkiem ładnymi blachami no name, odkryłem kilka Szwedzkich w tym abulce z lat 70-tych To jednak nie wszystko Aż mi się ręce zatrzęsły, kiedy na jednej z nich odczytałem napis ARJON, DEMON ! To moja pierwsza przynęta Arjona w "mojej szafie" Jest w katalogach tej firmy, która jest moim absolutnym konikiem , w połowie lat 60-tych !!! To się nazywa kumulacja, bingo dzień dziecka i Mikołaj 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Robert, podziwiam Twoją szafę i tak się zastanawiam, czy na pewno zostało w niej wolne miejsce, na nowe gadżety...Mam nadzieję, że garderoba żony nie zaczęła Ci służyć jako miejsce do chwilowego przechowywania historii spinningowej A tak na marginesie, wszyscy ostatnio czepiają się tła w zdjęciach, a u Ciebie zawitała pianka do wykładania pod panele.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Dzięki za miłe słowa ... a ta pianka, to moja wizytówka niech się czepiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 No piękny zakup, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Delikatne wyjście po za "szafę" Mój pojeb..y teść zbiera stare radia, ma ich kilkaset, wygonił wszyskich z domu i w pokojach postawił swe pudła. Uważaj Bob możliwe iż wystawiasz na próbę swoje życie rodzinne Edytowane 15 Marca 2017 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak Ruda ode mnie odejdzie to będę miał do dyspozycji całą chatę ... i was, przyjaciół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Może nie odejdzie, kup dla niej oddzielną szafę i w niej ją trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nie znasz Rudej! Wpadnij do mnie, zobaczysz szafę, poznasz kobietę ... i zrozumiesz, że to niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak Ruda ode mnie odejdzie to będę miał do dyspozycji całą chatę ... i was, przyjaciół Bob....przygarniemy i rudą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak ja Was lubię ... muszę się napić i to przemyśleć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak znam Roberta, to prędzej zrezygnuje z szafy, niż z Rudej. Ale ponieważ taka opcja raczej przed Nim nie stanie, więc ma jedno i drugie, co czyni Go relatywnie szczęśliwym człowiekiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Hauk! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nie znam tego slangu ale chyba nas nie obrażasz ???????????? na wszelki wypadek dam lubię to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 To po indiańsku. Tak odpowiadał Winnetou, kiedy go pytał wódz plemienia, czy zapali fajkę ...to taki indiański skręt pokoju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Hauk! To po indiańsku. Tak odpowiadał Winnetou, kiedy go pytał wódz plemienia, czy zapali fajkę ...to taki indiański skręt pokoju Hough! - Tak mawiał Winnetou, ale może "Hauk!" też mu się wymsknęło, jak nasze - "Tak!", "Nooo!", "Yhy!"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nie czepiaj się. Indiańskim władam płynnie choć powierzchownie ... głównie w dialektach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi