Dokuś Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nie czepiaj się. Indiańskim władam płynnie choć powierzchownie ... głównie w dialektach Może jeszcze mi powiesz, że byłeś w tym kraju, w którym narodowym językiem jest ...esperanto!? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Może i byłem? Choc z powodu "fajek pokoju" nie jestem do koñca tego pewien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 BOB1 jak znajdę coś ciekawego w Finlandii to dam Ci znać o ile jesteś zainteresowany. Czasami ludzie wyprzedają starocie za grosze. Ps. Piękną masz kolekcję Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) To jednak nie wszystko Aż mi się ręce zatrzęsły, kiedy na jednej z nich odczytałem napis ARJON, DEMON ! To moja pierwsza przynęta Arjona w "mojej szafie" Jest w katalogach tej firmy, która jest moim absolutnym konikiem , w połowie lat 60-tych !!! To się nazywa kumulacja, bingo dzień dziecka i Mikołaj _IGP2864a.jpg_IGP2865a.jpgBob, fajna blacha. Myślę, że w sam raz na moje łowisko.Szczupakom powinna się spodobać. Sprzedasz może? Edytowane 16 Marca 2017 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ...muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Onomatopeja ? Hauk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ...nie. To "moja szafa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To stwierdzenie u Indian oznaczało : "rzekłeś, zgadzam się z tym". Czytam książki od 6-go roku życia. Zacząłem od bajek, później przygodowe, wojenne, historyczne,kryminały. Jak byłem mały, chciałem jechać do Stanów i bronić plemiona indiańskie przed białymi. Książka to magia, jakże nieporównywalna od suchych, internetowych przekazów. Dała mi wiedzę,o której może jedynie pomarzyć dzisiejsza młodzież. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 piękna szafa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To stwierdzenie u Indian oznaczało : "rzekłeś, zgadzam się z tym". Czytam książki od 6-go roku życia. Zacząłem od bajek, później przygodowe, wojenne, historyczne,kryminały. Jak byłem mały, chciałem jechać do Stanów i bronić plemiona indiańskie przed białymi. Książka to magia, jakże nieporównywalna od suchych, internetowych przekazów. Dała mi wiedzę,o której może jedynie pomarzyć dzisiejsza młodzież.Ciekawe czy czytałeś "Ishi człowiek dwóch światów",potrafisz suszyć mięso,ser i prażyć ziarna na mąkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja potrafię ... i trzymam to wszystko w "mojej szafie" na dolnej półce. Może jakiś nowy wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 się Pan nie nerwuje...wymienię kapslowego ABU 503 st.bdbna coś pożytecznego...coś dla duszy i dla ciała. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Abu-Matic 220Premiera w 1971 i "bidulek" nie widział wody Piękny, fabryczny zestaw Edytowane 17 Marca 2017 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ale pewnie nie dasz mu szansy na wodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A wiesz, że nad tym pomyślę? niech się dziadek cieszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 nalej wody do wanny i wrzuć dziada...niech się moczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Sam się ... "zmocz"! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 zwilż... mówi się: zwilż sobie gardło kojącym płynem..... że też ja muszę ci takie rzeczy tłumaczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 już ja dobrze wiem co napisałem (i co miałem na myśli) ... że też ja muszę ci takie rzeczy tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czasami sie zastanawiam od którego roku zaczęli zatrudniać "szpeców od dezajnu" bo np korba wyglada jak ostatnia próba zaliczenia semestru u zawodówce xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zastanawiałem się dokładnie nad tym samym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 już ja dobrze wiem co napisałem (i co miałem na myśli) ... że też ja muszę ci takie rzeczy tłumaczyć bo dziś do mnie najlepiej drukowanymi ale zdecydowanie cichym tonem..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 DAM "Labour". Klejonka + pokrowiec. Dwie szczytówki tworzące kij 2,1 lub 1,8m różniące się oczywiście mocą. Waga 250, 260g. Stan ... Panie i Panowie, k ... a! po prostu igła!!! Prościusieńki, oryginalne omotki i lakier fabryczny nigdy nie poprawiany. Korek lekko przybrudzony więc wodę widział. Spasowanie skuwek idealne. Napisy i logo firmowe to już sami widzicie. BINGO!!! Tło z nieocenionego katalogu DAM z 1961 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Takie prawdziwe air bambo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Patrzę i jak nie pierdyknie o ziemię muszę się pozbierać . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi