BOB1 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Teraz Pawełku, rozumiesz czemu z taką dozą "niepewności finansowej" rozmawiałem z Tobą dzisiaj? (dodam, że rozmowa była w aucie na "głośnomówiącym" a Ruda żona moja, siedziało obok mnie !) Edytowane 23 Marca 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dla mnie tez Psss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nowy , angielski "drewniak" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klasa światowa! Cały w oryginale?Super Robert! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Brak tylko mosiężnej podkładki pod dociskiem szpuli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zrób rysunek tej podkładki to Ci wystrugam te podkładke z mosiądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Za młody jesteś na takie zlecenia (reszta na priv ) Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 A ja??! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wsiadają dwie blondynki do tramwaju na Marszałkowskiej.Jedna pyta motorniczego:- Czy dojadę tym tramwajem do Pl. Bankowego?Motorniczy: NieNa co druga blondynka:- a ja? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Dokładnie stąd...???? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Do szafy dotarły dzisiaj dwa Szwedzkie zajączki Mój ulubiony ARJON.Muchówka, puste szkło i uchwyt skórzany Cast. Pełne szkło ale za to szlifowanie heksagonalnie (niczym klejonka) No i ten jedyny w swoim rodzaju uchwyt multika charakterystyczny dla ARJON'a. (nawet Pan Ito pozwala sobie obecnie ściagać ten patent w swoich konstrukcjach ) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Super! Moja paczuchna też dzisiaj dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wrzuć fotę bo i Twój zestaw jest bardzo zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zestaw i wędka i wędka i wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dużo tego pochwal się tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Super zestaw od Andrzeja Stanka ( i jego Mamy...ukłony) A dzięki sygnałowi od Daniela(@Dano) ...dzięki za czujność nabyłem takiego cudaka! Za to firma zacna. Produkcja 1976 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 ... nowe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Zacny kwadratowy kręcioł Edytowane 4 Maja 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Fajnie byłoby, gdyby ktoś zechciał założyć temat zawierający archiwalne egzemplarze Wiadomości Wędkarskich w formacie PDF (powiedzmy od stycznia 1936r. do lat 70), to dopiero byłaby lektura. Taki swoisty "wehikuł czasu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Bodajże pod koniec lat siedemdziesiątych miałem taki komplet obrotówek, obrotówki zostały gdzieś w wodzie ale pudełeczkojeszcze się ostało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Maciej mackot_88 zasilił moje zbiory w szafie. Mix Czapli z Heddonem ... piękny zestaw. Pudełko nie zidentyfikowane będzie czekało na właściwy "wsad" Ukłony Maćku Edytowane 8 Maja 2017 przez BOB1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To ta Czapla ktorej szukales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie, taką już miałem ale w falalnym stanie. Ta mnie bardzo ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Stan jest najważniejszy, jak w każdej kolekcji ... rzeczy używane może i są w cenie (nie wszystkie rzecz jasna tylko te rzadsze okazy), ale te w stanie idealnym dopiero cieszą oko i są pożądane przez kolekcjonerów, którzy jak to czasami bywa nie żałują grosza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi