BOB1 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zaczynam się zastanawiać, czy nie zmienić tytułu wątku na : "Wasza, moja szafa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Proponuję zmianę na "Nasza szafa" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Musi być słowo "moja" , wszak to ja płacę za oświetlenie Edytowane 28 Października 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Przystąp do bardzo teraz modnego "Patronite", dorzucimy się do prądu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Robert piękne skarby zdobyłeś! Dwie obrotówki z tego zestawu spędzają mi sen z powiek... Jak będziesz chciał się "machnąć", to daj znać na priv! Które dwie? może mam dubla? pisz na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piękny ten ABU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Tak na prawdę to miałem nie kupować tego Shimano, ale nie wytrzymałem ... i nie żałuję Bantam CORIOLIS CO200 w pięknym stanie dołączy do kolegów ze stajni Shimano ...na prawdę brakuje mi charakteru, ale w tym przypadku, częściowa odpowiedzialność spada na @Żbiku. To on dał mi cynk, że pojawił się na naszej giełdzie . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A jednak, jakoś podświadomie wiedziałem, ze się złamiesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jest tam gdzie jego miejsce. Na półce klasyków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Panie Kustoszu, eksponat czekahttp://jerkbait.pl/topic/100238-na-trocie-zimorodki/#entry2251430 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Młodziaki, ale jako Polskie rękodzieło to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Robert, znowu zaszalałeś. Kiedy otwierasz podwoje Twojego muzeum? Bardzo chętnie przyjechałbym na inaugurację - z załącznikiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 ... na pewno dam znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Robert, znowu zaszalałeś. Kiedy otwierasz podwoje Twojego muzeum? Bardzo chętnie przyjechałbym na inaugurację - z załącznikiem. Za ten GENIALNY pomysł nie musisz zabierać załącznika... Ja chętnie zabiorę DWA załączniki! ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Młodziaki, ale jako Polskie rękodzieło to super Otwórz komodę z działem "Sztuka współczesna" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) W szafie faktycznie trochę się zagęściło. Tylko na niektórych półkach z "kołowrotkami" jest więcej miejsca na nowe nabytki ( w części z wędkami to już tylko muszę decydować co stoi a co idzie do "magazynu" ...migawki na stan z dzisiaj. A tak swoja drogą chyba muszę znowu zrobić liczenie z natury Edytowane 4 Listopada 2017 przez BOB1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Bob... SZACUN!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Robert, usiądź w wigilię z whiskey przy szafie, a każdy lokator opowie Ci swoją historię, tylko proszę przekaż nam później to wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 W szafie faktycznie trochę się zagęściło. Tylko na niektórych półkach z "kołowrotkami" jest więcej miejsca na nowe nabytki ( w części z wędkami to już tylko muszę decydować co stoi a co idzie do "magazynu" ...migawki na stan z dzisiaj. A tak swoja drogą chyba muszę znowu zrobić liczenie z natury P1100810a.jpgP1100813a.jpgP1100814a.jpgP1100815a.jpgP1100816a.jpgP1100817a.jpgP1100818a.jpgP1100819a.jpgP1100821a.jpga czego Kolega tak najbardziej nie ma?jakiego sprzętu? może ktoś z nas przejrzy swoje szafki i znajdzie się;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Z jakim łiskej ? Robert nie męcz się tym siuwaksem na szczurach, za wiadomą "fatygę" załatwię Ci coś ciekawszego i dopiero będziesz miał co opowiadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Bob... SZACUN!!!Szacun dla Żony za wyrozumiałość! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Szacun dla Żony za wyrozumiałość!może żona nie wie o kolekcji? jakieś tajne drzwi czy podwójna ścianka do samotni Boba? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Z jakim łiskej ? Robert nie męcz się tym siuwaksem na szczurach, za wiadomą "fatygę" załatwię Ci coś ciekawszego i dopiero będziesz miał co opowiadać Sławek, obawiam się, że po tak przednich trunkach BOB, może wędkować w krainie "wiecznych łowów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) ..."a czego Kolega tak najbardziej nie ma?jakiego sprzętu? może ktoś z nas przejrzy swoje szafki i znajdzie się"... Mógł bym długo wymieniać te wszystkie króliczki, które gonię, ale tak "pierwszy z brzegu" ... gdyby Ci zbywał? chętnie przygarnę Edytowane 5 Listopada 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mógł bym długo wymieniać te wszystkie króliczki, które gonię, ale tak "pierwszy z brzegu" ... gdyby Ci zbywał? chętnie przygarnę 5000De Luxe 001.jpgkoniecznie de luxe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi