BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 ...absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mógł bym długo wymieniać te wszystkie króliczki, które gonię, ale tak "pierwszy z brzegu" ... gdyby Ci zbywał? chętnie przygarnę Robert, ten zdradziłby Ci sekrety wikingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 ...absolutnie rarytas - prawdziwa rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Sławek, obawiam się, że po tak przednich trunkach BOB, może wędkować w krainie "wiecznych łowów". Ooo wręcz przeciwnie, sama natura kolego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mógł bym długo wymieniać te wszystkie króliczki, które gonię, ale tak "pierwszy z brzegu" ... gdyby Ci zbywał? chętnie przygarnę 5000De Luxe 001.jpg Ja bym tam wolał:albo: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ja bym tam wolał:177_1.jpgalbo:50001_gron_stor_2.jpg też piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Ja bym tam wolał:177_1.jpgalbo:50001_gron_stor_2.jpg Kamilu, jak napisałem ... jest cała masa "króliczków" do gonienia a kolejność dowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Widziałem model De Luxe w sklepie ,jak również Salmo Salar Special Edition i Svartzonker Pike Edition - wszystkie kosztują ponad 6000 SEK. Ale piękne maszynki do kolekcji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Kamilu, jak napisałem ... jest cała masa "króliczków" do gonienia a kolejność dowolna Nieee, te króliczki są naj... tylko raczej nieosiągalne dla zwykłych śmiertelników A z takich bardziej przyziemnych to Abu 1500C Nostalgia green. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Robert zagląda do szafy a tam ja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Robert zagląda do szafy a tam ja.I za to Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Robert zagląda do szafy a tam ja. No i nie ma sprawy, ale z kim w tej szafie urzędujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Zaglądam od jakiegoś czasu do "szafy" a tam nic, nic ... mignął Arek .... i znowu nic, nic, ale się nie niepokoję bo wiem, że Święta coraz bliżej i że jakiś Mikołaj przypomni sobie o mnie jak co roku I oczywiście miałem nosa... przesyłka od Mariusza (@Mariusz54). Malutki (gdybyście zobaczyli w jaka gigantyczną pakę to wsadził ) ale jak że fajny prezencik. Jeszcze nie bardzo stare, ale dla takiej klasyki musi być miejsce na "polskiej półce" Mikołaju-Mariuszu Wielkie dzięki Edytowane 22 Grudnia 2017 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Cieszę się że mogłem dorzucić tą" malutką cegiełkę" do Twej zacnej kolekcji Robercie.Pozdrawiam serdecznie!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nowy (stary ) ABU506Dzięki Krzysztofie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Proszę bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przesyłka od Marcina (@jasku10)Śliczny "francuzik" SPICKY6 ...dołączy do swoich kolegów z tej serii Dziękuję Marcinie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przesyłka od Marcina (@jasku10)Śliczny "francuzik" SPICKY6 ...dołączy do swoich kolegów z tej serii Dziękuję Marcinie ładny jakich przynęt poszukujesz do kolekcji, BOB1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jak najstarszych Na pierwszym miejscu Arjon. Ale przede wszystkim takich ... na jakie mnie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jak najstarszych Na pierwszym miejscu Arjon. Ale przede wszystkim takich ... na jakie mnie stać mam 2 cudaki: nieuzbrojony ze śmigiełkiem oraz starą blaszkę Suma;-), załączam fotki ps: mam gdzieś stare polskie obrotówki i wahadła też 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Sumexma odwróconą główkę...za to ciekawą kotwiczkę Mustada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Robert szukaj sponsora albo jakiś startup utwórz https://www.jauce.com/auction/q188851164 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 http://jerkbait.pl/topic/106217-oddam-stare-ko%C5%82owrotki/#entry2338038 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Do szafy przybył taki oto prezent od @sierżant.Przepiękny, polski hand made (już nazwany "Laleczka" )Dzięki jeszcze raz Ryszardzie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Tym razem "radziecka" myśl techniczna trafia do szafy i trafia do naprawdę godnego towarzystwa Dziękuję Andrzeju (@Niko333) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi