BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Sławku, hmmmmm muszę przyznać, że to bardzo śmiały wniosek jednak szansa jego zrealizowania jest raczej nikła.Choć z drugiej strony, jak by się zastanowić i wziąć pod uwagę kwestie etyczne to należało by sobie zadać pytanie:gdzie mu będzie lepiej jak nie pomiędzy członkami rodziny?! a i warunki lokalowe równie zaszczytne!!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam,ładna kolekcja Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 No chociaż niech zielony ma godne miejsce, bo te, które mam w domu niestety muszą czekać w pudle, a kije w kącie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Pamiętacie film "Forest Gump"? Sceny z ławeczki i wymiana zdań, opowieści z życia i "mądrości" życiowe?Słynne powiedzenie Foresta..."życie jest jak pudełko z czekoladkami. Nigdy nie wiadomo na ca co się trafi?"... (czy jakoś tak ? )Właśnie dzisiaj odebrałem z poczty taką bombonierkę od Dawida (@DawidKa)Oklejona plastrami koperta a w środku ... paczki, paczuszki, paczuszeczki. Jedne w kopertach strunowych inne w eleganckim ręczniczku poowijanym srebrną taśmą (a coooo?!) Nawet saszetka w kwiatuszki. A w tych paczuszkach za każdym razem totalny zaskok... "cuda-wianki"!Nie twierdzę, że wszystko trafi do "szafy", ale na pewno z szacunkiem zachowam pamiątki po dziadku Dawida a niektóre z nich, będę po prostu używał w mojej pracy zawodowej Z resztą sami oceńcie a Tobie Dawidzie, serdecznie dziękuję PS. w tej uroczej saszetce w kwiatuszki: łuski z karpia (ja zawsze takie noszę w portfelu po wigilijnym karpiu ... na szczęście ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Waga tokoz fajna je choć bardziej jej opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Listwa pomiarowa ze stali nierdzewnej i choć widać, że była używana to na niej nawet śladu rdzy Zupełnie jak na szwedzkiej ABU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Robercie a suwak na co na rybach? Do głuszenia?? .Napisz młodym co to jest ta linijka z okienkiem - pewnie większość nie wie że logarytmy istnieją ja w zasadzie zapomniałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Hmmmm...z tym suwakiem to i ja miał bym niejaki problem. Bo ja to jestem po Liceum Plastycznym i ASP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Przeca suwak logarytmiczny już Janek w Czterech Pancernych dostał od Pawłowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Do szafy przybyło dzięki @Delbanka. Dwie fajne rosjaneczki , ale czapelka najładniejsza Dzięki Arturze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 On tutaj był ...Robert (@bob74), i przywiózł specjalny zestaw wędkarski na Finlandię 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Czy mj się tylko wydaje, czy szafa rozciąga się????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 To tylko złudzenie czaso-przestrzeni ... przychodzi z wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) ...powiem tak, Imiennik ma zagwozdkę...zestaw opakowany ma dotrzeć w miejsce docelowe...będzie zastanawiał się, co zostawić, by utrzymać wagomiar. Zestaw jest ciekawy i zawiera również środek dezynfekcyjny, w razie kontuzji lub skaleczenia... stosować ostrożnie i oszczędnie... Edytowane 24 Maja 2018 przez bob74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Robert najpierw pakuj podarki od Roberta , a przynęty to tylko killery. Do necenia nam nie zabraknie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 A więc (BOB, nie zaczyna się zdania od "a więc"!!!) info dla nie wprowadzonych: chodzi o sprzęt o długości 3/4l, moc ok 50%, akcja bardzo szybka, 3 składy (tzn. trzy smaki ), ugięcie ... ojjjj potrafi ugiąć człowieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) ...3/4 ugięcia, bliżej, to ma część zestawu w tonacji czysto- krystalicznej ... o tym to już się na miejscu przekonacie...zostawiłem również baardzo drobną próbkę do testu organoleptycznego... Edytowane 24 Maja 2018 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Kolejny gość przy "szafie" ... to nasz forumowy kolega. Poznajecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Kolejny gość przy "szafie" ... to nasz forumowy kolega. Poznajecie?! Moja "Ruda" jest wyraźnie pod wrażeniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Łódzki batman na motorynce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Kolejny gość przy "szafie" ... to nasz forumowy kolega. Poznajecie?! IMG_20180530_072029a.jpg Moja "Ruda" jest wyraźnie pod wrażeniem IMG_20180530_072037a.jpgciekawe, co "Ruda" kolekcjonuje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Nigdy się tego nie dowiesz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Nigdy się tego nie dowiesz...moja zbiera buty, i torebkiniezła szafa z tego mogłaby być;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Do szafy przybyło dzięki @Delbanka. Dwie fajne rosjaneczki , ale czapelka najładniejsza Dzięki ArturzeNa zdrowie Robercie i do szafy Edytowane 31 Maja 2018 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Kolejny gość przy "szafie" ... to nasz forumowy kolega. Poznajecie?! IMG_20180530_072029a.jpg Moja "Ruda" jest wyraźnie pod wrażeniem IMG_20180530_072037a.jpgCzy to jest Stig z Top Gear? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi