BOB1 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Nieeeee, ale jesteś blisko też nie źle zap...la Edytowane 31 Maja 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Bez Karyny ... niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dzisiaj odebrałem taką przesyłkę Koperta niefartownie uszkodzona w miejscu gdzie zapewne był nadawca Przyznać się ...od kogo? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Już wiem! Dzięki Wojtku (@Wojti80) Edytowane 22 Czerwca 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Doszła wersja 6cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Doszła wersja 6cm Gdzieś już podobne widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Doszła wersja 6cm jak pracuje taka przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dobre pytanie ... nie mam pojęcia Może sprawdzę? Jednak sądzę , że wedle obowiązujących standardów ... słabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 jak pracuje taka przynęta? Dobre pytanie ... nie mam pojęcia Może sprawdzę? Jednak sądzę , że wedle obowiązujących standardów ... słabo Potwierdzam, wiruje wokół własnej osi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 BOB czy w twojej szafie jest taki eksponat ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 ..."ribo cistka"?! a co to za ruski wynalazek???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 ..."ribo cistka"?! a co to za ruski wynalazek???!!! [emoji14] Skrobaczka do ryb [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Za troszkę więcej jak miesiąc będziemy się widzieć na Żarnowcu (mam nadzieję) więc skrobaczka zasili twoją szafę [emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 No i dobra ...będziemy skrobali mamuśki Cieszę się ze spotkania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Robercik żeby skrobać to musi mamuśka najpierw zaskoczyć,a Ty lubisz we łbie kobitom namieszać i się dyskretnie wycofujesz,najleprzym przykładem Ruda z nad Dargina,klnie Cie na każdym kroku ale zerka na szose (daleko nie ma)i wypatruje ,wkońcu przyjedzie czy nie mmój Bob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 jak pracuje taka przynęta?Przynęta...? kurcze myślałem że to jakiś odczepiacz czy odbijak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Robercik żeby skrobać to musi mamuśka najpierw zaskoczyć,a Ty lubisz we łbie kobitom namieszać i się dyskretnie wycofujesz,najleprzym przykładem Ruda z nad Dargina,klnie Cie na każdym kroku ale zerka na szose (daleko nie ma)i wypatruje ,wkońcu przyjedzie czy nie mmój BobRobert, od tej strony nie zdążyłem Cię(cicha woda) poznać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Ruda dziewczyna z Dargina ... nie będę drążył tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Szatan! - Nie kogut... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Szatan! - Nie kogut... W skrócie BOB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Najgorsze(albo najlepsze)wtym wszstkim jest to,że to jest nie kompatybilne1mała przystań2średni wzrost,duży biust u Rudej3wielka woda4Bob niezdecydowany.A już byli chętni na kuma jak Bob zRudą rusałką miał młódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 W skrócie BOB. Bardzo Obiecujący Boy i chyba się wyjaśniło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 chyba raczej:Bardzo Odmawiający Boy;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Najnowszy wsad do szafy: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi