Radbraw Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wobler na szeroką gamę gatunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Nowy gość przy "mojej szafie"Dzięki Pawle (@Friko) za sympatyczną wizytę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 ,Pozdrowienia dla Pawła.Nie da się ukryć, iż szafa zaczyna w szwach pękać, Robercie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Takie zdjęcia są bezcenne dla fotografowanych... Pozdrawiam Was! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Zapraszam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 zdjęcie słabe , Friko zasłonił 1/3 szafy Boba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kurcze, stałem przy kultowej szafie, lecz Robert, miał "nie nabity aparacik", a może aparat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 ...zaspany byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 za..... , co ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 No popatrz jaki ciekawski i do tego "podtekścierz" ... Roger odwiedził mnie "świtem" w weekend, to mogłem być ZASPANY? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 ...zaspany byłem Następnym razem dam Ci fory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 No popatrz jaki ciekawski i do tego "podtekścierz" ... Roger odwiedził mnie "świtem" w weekend, to mogłem być ZASPANY? Świtem, to ja uciekałem przecież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert3.s Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Super, Cudo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kolejny gość przy "mojej szafie"Hubercie (@Koincydencja) dzięki za wizytę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzięki serdeczne za gościnę Zdjęcie i tak nie jest w stanie oddać tego, co znajduje się w najsłynniejszej wędkarskiej szafie. Czułem się jak dziecko w sklepie z zabawkami ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ale nie tupałeś nogami i nie zalewałeś się łzami, że coś chcesz i bez tego nie wyjdziesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Trochę Hubert przytupywał bo wyszukał "swojego konika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pomijając eksponaty z szafy (wybacz Robert znów przegiąłem) następnym plusem jej istnienia jest możliwość zobaczenia kolegów z JB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Trochę Hubert przytupywał bo wyszukał "swojego konika" Ten zielony , chociaż wiele innych cukierków mocno absorbowało moją uwagę. Kiedyś produkowano sprzęt dla twardzieli. Dziś podniecamy się jak urwiemy kilka gram i przesuniemy środek ciężkości zestawu o 0.7 mm... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak to jest Robert, że jeden z Twoich gości może pozować przed szafą w butach lub kapciach, a drugi stoi w skarpetach...??? Czyżby Hubert miał coś do ukrycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Hubert pozuje w klapkach...myślisz, że to coś oznacza? Edytowane 3 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hubert pozuje w klapkach...myślisz, że to coś oznacza? Czyżby mozaika patyczkowa została świeżo polakierowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ale nie tupałeś nogami i nie zalewałeś się łzami, że coś chcesz i bez tego nie wyjdziesz.Takie zachowanie nie przystoi pedagogowi to po pierwsze ,a po drugie nawet jakby takie cyrki miały miejsce to jak znam Roberta nigdy nie wypłynie na wierzch. Co się dzieje przy szafie tam pozostaje i prawdy nie poznamy a reszta to insynuacje i pomówienia . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ...a może Hubert dostał smoczek na uspokojenie histerii...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Flacha ze smoczkie ale zawartość przemilczmy bo mogą to czytać nieletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi