BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Zapraszam na wycieczkę "do szafy" Troszkę się zmieniło od 2015 a część z przynętami jest w zmianach nieustających i szczerze mówiąc sam nie widzę końca cdn. Edytowane 15 Stycznia 2020 przez BOB 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 ...kręciołki 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Robert, wielki szacunek za wytrwałość????Piękno same w sobie ????A gdzie schował się klejnot korony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 będzie jeszcze kilka cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ty nie zapomnij o cdn. w wiesz którym wątku skoro masz wenę na fotek wrzucanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ty nie zapomnij o cdn. w wiesz którym wątku skoro masz wenę na fotek wrzucanie Wiem Sławku, ale mam tak wiele czasu, że te fotki z szafy czekają na publikację już pewnie 3 tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) ...więc cd Edytowane 15 Stycznia 2020 przez BOB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 cd , który będzie końcem wycieczki Po raz kolejny dziękuję tym, którzy są wraz ze mną autorami tego zbioru. Jakże wiele tutaj darów danych z serca. Ileż pamiątek rodzinnych i emocji osobistych. Od wielu z Was dostawałem namiary na ciekawe eksponaty.Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia dopingujące mnie do dalszych poszukiwań i zakupów.Jeśli do tego macie radochę z oglądania tego zbioru to nagroda dla mnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 zawsze miło zajrzeć do tej szafy i już się morda śmieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Uff, jak to dobrze, że w swojej szafie mam ciuchy, a parę staroci rozparcelowane w piwnicy. Nie grozi mi współzawodnictwo, skutkujące wpadnięciem w ciężkie kompleksy. No i miło dostrzec na zdjęciach dwa pudełeczka z wobkami, niegdyś zalegające w mojej szufladzie. Znalazły swoje miejsce w doborowym towarzystwie. Miło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dzisiejsi goście przy "szafie"Urocza Iga i Kamil (@mekamil) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Kamil, jak Ty schudłeś.Nasłuchałem się o tym. Wiesz od kogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dzisiejsi goście przy "szafie"Urocza Iga i Kamil (@mekamil) Znowu jacyś goście w moim pokoju :D tych chociaż znam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Sebastian (@Mottle) mógłbym powiedzieć to samo, że mi się po sypialni kręcą [emoji12].Pozdrawienia dla sympatycznej Pary i uroczych Gospodarzy [emoji1][emoji106]. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Stycznia 2020 przez MarCinFin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sebastian (@Mottle) mógłbym powiedzieć to samo, że mi się po sypialni kręcą [emoji12]. Dokładnie to Marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jeszcze paru innych mogłoby to samo powiedzieć i spoko. Martwi mnie tylko, że moja Becia mówi ... bo to fajne chłopaki śpią w mojej bibliotece?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) w gąszczu staroci zapomnianego pudełka znalazłem ciekawą obrotówkęjakby ręczna robota, paletka wykonana z blaszki z "czapelką", ale bitej ;-) albo produkowali takie? no i kotwica ciekawa ;-) Edytowane 28 Stycznia 2020 przez Konstanty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) Bardzo fajna. Korpus jest raczej modyfikacją użytkownika Edytowane 28 Stycznia 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 a z jakiej obrotówki jest zrobiona paletka? Bardzo fajna. Korpus jest raczej modyfikacją użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Jest bardzo podobna do opisanej w katalogu jako Art. 108/2 Błystka wirująca, falista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Nowości w szafie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Apropo, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale ostatnio drogą kupna stałem się posiadaczem takiego wahadełka...trochę się boję wrzucać do wody, narazie leży na półeczce...[emoji3] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalkao a effzet w tym roku wraca do tematu.... (coraz częściej widać powroty do starych przynęt ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 o a effzet w tym roku wraca do tematu.... (coraz częściej widać powroty do starych przynęt ) Odkopuja stare pomysly hehe fajnie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 True Temper Traveller.Amerykański szklak z lat 70-tych. Piękny stan, jak nówka ... można śmiało używać Po złożeniu 183cm Cw oceniam na 10-30gr Waga kijka 253gr (Kamil dzięki) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Robert, kij poezja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi