bob74 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 ... pozycja do obejrzenia nad Jeziorkiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nowości w "szafie" Rozczula mnie plecionka z lat 70-tych. Zestaw Daiwa Mini jest drugim tego typu w mojej kolekcji a multik wyciągnięty z plastiku tylko do fotografii ... japońska dziewica i tak pozostanie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nowości w "szafie" Rozczula mnie plecionka z lat 70-tych. Zestaw Daiwa Mini jest drugim tego typu w mojej kolekcji a multik wyciągnięty z plastiku tylko do fotografii ... japońska dziewica i tak pozostanie Wybacz, lecz ja bym ją "wykorzystał". Fajny ten zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ten fajny namiar na fajny zestaw dostałem od Ciebie Roger ... tym fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ten fajny namiar na fajny zestaw dostałem od Ciebie Roger ... tym fajniej Robert, jakoś tego nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Info od Ciebie z 16-go lutego sklerozo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Do zbioru dołączyła przepięknej urody klejoneczka. Stan techniczny wzorowy, bez złuszczeń fabrycznego, oryginalnego lakieru. Omotki i przelotki idealne. Zero luzów na złączach. Tonkin bez rozklejeń, zadziwiająco elastyczny, nic nie trzeszczy!!! Nawet logo z czapelką bez uszkodzeń O tym, ze kij był używany świadczy tylko przybrudzony korek.A do tego kupiłem od super sympatycznego, naszego forumowicza 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Faktycznie ładny kijek, jak by miał duszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Przepiękny kijek z "duszą" to model DUNAJEC 3 ???? Klejoneczka pierwsza klasa???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 No właśnie. Trochę jestem zdziwiony , że nie ma opisów na dolniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie wszystkie klejonki miały opisy, wielokrotnie spotkałem z ich brakiem na różnych modelach wedek z wytwórni Sprzęt Rybacki. Posiadam wersję Dunajec 5 bez żadnych opisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Czym się różnią modele 3 i 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Masa sznura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jak widzę nowy post w temacie "Moja szafa" to aż boję się otwierać cóż to za nowy cukiereczek się pojawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Różnie to bywa, ale w tym przypadku chyba siebie i ciebie nie zawiodłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cóż więcej można powiedzieć - zacny "patyk" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Trzeba jakoś się pocieszać i zajmować w tych ciężkich czasach. Dzięki czujności nieocenionego Cezarego, nabyłem takie cudo.Zawsze zadziwia mnie to, że te staruszki bez jakichkolwiek serwisów, ciężko przechodzone, w dalszym ciągu działają (no może trochę popiskuje suchy knob )Oryginalny sposób zwalniania linki poprzez zakręcenie korba do tyłu. Hamulec walki, regulowany bardzo płynnie poprzez dokręcanie/odkręcanie kapsla/pokrywy, działa płynnie wydając miły dla ucha dźwięk Shakespeare Spin-Wondereel No 1810 Edytowane 27 Marca 2020 przez BOB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) ???? Edytowane 27 Marca 2020 przez Cez@ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Z katalogu Shakespeare 1967 Edytowane 29 Marca 2020 przez Cez@ry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Pozyskałem wsparcie naukowe do mojej kolekcji Dzięki Kamil Fajnie posiadać w szafie choć kilka multików z tej księgi 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Za każdym razem powtarzam sobie: nie bierz "korb", ale taka nówka w zestawie fabrycznym...nie wytrzymałem I do tego amerykański "Indian".Fajny maluszek w świetnym stanie technicznym i dobrym wizualnym 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Uzupełnienie kolekcji ABU Prezent od Wojtka (@woblerwz) ... wielkie dzięki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Coś zupełnie innego...Jak już padnie elektronika, skończy się prund w akumulatorze to wezmę sobie to i zmierzę temperaturę wody nie tylko powierzchniowo , ale i na dowolnie wybranej głębokości 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Tylko jeszcze naucz się w pamięci przeliczać °F na °C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 To będzie dodatkowo ćwiczenie dla mojej starej głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi