Skocz do zawartości

Moja szafa

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Ze zlotu na Żarnowcu nie wróciłem z pustymi rękami. Kolejne multiki pozyskane z zasobów Roberta Taszarka :P  :D

post-52107-0-47437200-1599756538_thumb.jpg

Do tego dorzucił woblery mój przyjaciel :)

post-52107-0-44419900-1599756574_thumb.jpg

A to najmłodszy obiekt w mojej szafie. Slider 16 z autografem Piotra Piskorskiego. Ja powiedział Piotr, tych Sliderów w tej szacie kolorystycznej powstało max 50szt. Rozeszły się po świecie, kilka trafiło do Polski a dwa są u mnie... na jeden łowię a ten trafia do szafy ;) ... dla rodziny :D

post-52107-0-08567000-1599756864_thumb.jpg

post-52107-0-77092100-1599756594_thumb.jpg

Edytowane przez BOB
  • Like 17

• 1 miesiąc temu...

Robert, proszę zlituj się i zrób wypożyczalnię sprzętu wędkarskiego, a będę pierwszym klientem. ;)

Piękny :wub:

sprzętu wędkarskiego i jonitów się nie pożycza.co najwyżej kobitę można oddać na zawsze.

• 4 tygodnie później...

Ten chyba jest na OLX? Nie ośmielił bym się zakładać żadnych podzbiorów bo zwyczajnie miejsca brak. A tak w sumie to kilka innych muchowych już w szafie stoi w tym łososiowy Farley, najstarszy w mojej kolekcji ;)

jest, nie szkodzi - można zdjąć dwuklikiem ;-)

zawsze to Made in England, klasyk

jak chcesz - to podaj adres na priv i już

w przyszłym tygodniu poleci

albo paczkomat

Edytowane przez Konstanty

SZANOWNI

Jak ten czas leci? Ja osobiście oceniam jego upływ po coraz mniejszej ilości włosów na głowie oraz czasem jaki upłynął od premiery "Mojej szafy" na tym forum. To już 5 lat !

W tym czasie w szafie przybyło, oj przybyło. Wiele się zmieniło w ogromnej mierze dzięki Wam. Dzisiaj chcę podziękować Wam wszystkim.

W pierwszej kolejności tym, którzy swoimi darami wzbogacili ten zbiór. Często, były to bardzo osobiste, rodzinne pamiątki wędkarskie. Ich wartości nie da się przełożyć na wartość finansową. bo wspomnienia i Wasze emocje z nimi związane są nieocenialne i są wartością najwyższą.

Dziękuję wszystkim, którzy wykazywali się "czujnością" skierowaną na bezinteresowne wzbogacenie tego zbioru. Dziękuję za przekazywanie mi namiarów na świetne obiekty, pojawiające się na wszelkich forach ... naszym również. Dziękuję Wam za udział w wypełnianiu szafy.

Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek, komentują, oceniają, zgłaszają uwagi. To Wy dopingujecie mnie i utwierdzacie w tym, że to co robię ma sens. 

Dzięki Wam wszystkim, "Moja szafa" staje się "Naszą szafą"

Ukłony i "piąteczka" dla wszystkich.

Edytowane przez BOB
  • Like 9

Szanowny Panie, zdaję sobie sprawę, że są tu forumowicze posiadający wzrok niby Sokole Oko. Wiem również, że zasłynęliśmy na świecie z sukcesów w dziedzinie kryptologii. Niestety ślepnę z roku na rok, a kryptolog ze mnie mizerny, by nie rzec żaden. Ponieważ chętnie odwiedzam meblarski wątek, czuję się z lekka pokrzywdzony, oglądając powyższe zawijasy.

• Like 1

A ja tak bardzo chciałem odejść od codziennej sztywności kaligraficznej i uhonorować Was uczuciowymi zawijasami :huh:  :(

... ale Macieju specjalnie dla Ciebie :D  :highfive:  :good: :

SZANOWNI

​Jak ten czas leci? Ja osobiście oceniam jego upływ po coraz mniejszej ilości włosów na głowie oraz czasem jaki upłynął od premiery "Mojej szafy" na tym forum. To już 5 lat !

W tym czasie w szafie przybyło, oj przybyło. Wiele się zmieniło w ogromnej mierze dzięki Wam. Dzisiaj chcę podziękować Wam wszystkim.

W pierwszej kolejności tym, którzy swoimi darami wzbogacili ten zbiór. Często, były to bardzo osobiste, rodzinne pamiątki wędkarskie. Ich wartości nie da się przełożyć na wartość finansową. bo wspomnienia i Wasze emocje z nimi związane są nieocenialne i są wartością najwyższą.

Dziękuję wszystkim, którzy wykazywali się "czujnością" skierowaną na bezinteresowne wzbogacenie tego zbioru. Dziękuję za przekazywanie mi namiarów na świetne obiekty, pojawiające się na wszelkich forach ... naszym również. Dziękuję Wam za udział w wypełnianiu szafy.

Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek, komentują, oceniają, zgłaszają uwagi. To Wy dopingujecie mnie i utwierdzacie w tym, że to co robię ma sens. 

Dzięki Wam wszystkim, "Moja szafa" staje się "Naszą szafą"

Ukłony i "piąteczka" dla wszystkich.

PS Macieju, spokojnie możesz pisać do mnie Panie BOB'ie lub nawet Panie Robercie :rolleyes:  B)  :D 

Edytowane przez BOB
  • Like 4

Panie Macieju, zrobię to z przyjemnością i mam nadzieję, że szafa zaskrzypi w odpowiedzi.

Jednak gwoli informacji: "korniki" żrą drewno "żywe". Drewno "martwe" a więc i takie szafy jak moja, są zżerane przez kołatki i nie daj Boże przez spuszczele :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...