Konstanty Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 mam taką Abu Pimpel 1 i trochę podobna ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Ze zlotu na Żarnowcu nie wróciłem z pustymi rękami. Kolejne multiki pozyskane z zasobów Roberta Taszarka Do tego dorzucił woblery mój przyjaciel A to najmłodszy obiekt w mojej szafie. Slider 16 z autografem Piotra Piskorskiego. Ja powiedział Piotr, tych Sliderów w tej szacie kolorystycznej powstało max 50szt. Rozeszły się po świecie, kilka trafiło do Polski a dwa są u mnie... na jeden łowię a ten trafia do szafy ... dla rodziny Edytowane 10 Września 2020 przez BOB 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Cynk od czujnego Czarka i śliczny Langley Whitercap trafia do szafy na "amerykańską półkę" Piękna plecioneczka z lat 50/60 XXw 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Robert, proszę zlituj się i zrób wypożyczalnię sprzętu wędkarskiego, a będę pierwszym klientem. Piękny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Robert, proszę zlituj się i zrób wypożyczalnię sprzętu wędkarskiego, a będę pierwszym klientem. Piękny sprzętu wędkarskiego i jonitów się nie pożycza.co najwyżej kobitę można oddać na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Krzysiu, co do pierwszej części zgoda. W drugiej mówisz za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 sprzętu wędkarskiego i jonitów się nie pożycza.co najwyżej kobitę można oddać na zawsze.To fakt, jak już się "odda", to już na zawsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Czy na 5-tą rocznicę szafy zaskoczysz nas jakimś szczególnym cukiereczkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie sądzęza zatem może nowy podzbiór: stare kołowrotki muchowenp. Milbro, ebonitmogę podesłać bez kosztów w celu rozpoczęcia podzbioru;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ten chyba jest na OLX? Nie ośmielił bym się zakładać żadnych podzbiorów bo zwyczajnie miejsca brak. A tak w sumie to kilka innych muchowych już w szafie stoi w tym łososiowy Farley, najstarszy w mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Ten chyba jest na OLX? Nie ośmielił bym się zakładać żadnych podzbiorów bo zwyczajnie miejsca brak. A tak w sumie to kilka innych muchowych już w szafie stoi w tym łososiowy Farley, najstarszy w mojej kolekcji jest, nie szkodzi - można zdjąć dwuklikiem ;-)zawsze to Made in England, klasykjak chcesz - to podaj adres na priv i jużw przyszłym tygodniu poleci albo paczkomat Edytowane 11 Listopada 2020 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie sądzęZ-etkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) SZANOWNI Jak ten czas leci? Ja osobiście oceniam jego upływ po coraz mniejszej ilości włosów na głowie oraz czasem jaki upłynął od premiery "Mojej szafy" na tym forum. To już 5 lat ! W tym czasie w szafie przybyło, oj przybyło. Wiele się zmieniło w ogromnej mierze dzięki Wam. Dzisiaj chcę podziękować Wam wszystkim. W pierwszej kolejności tym, którzy swoimi darami wzbogacili ten zbiór. Często, były to bardzo osobiste, rodzinne pamiątki wędkarskie. Ich wartości nie da się przełożyć na wartość finansową. bo wspomnienia i Wasze emocje z nimi związane są nieocenialne i są wartością najwyższą. Dziękuję wszystkim, którzy wykazywali się "czujnością" skierowaną na bezinteresowne wzbogacenie tego zbioru. Dziękuję za przekazywanie mi namiarów na świetne obiekty, pojawiające się na wszelkich forach ... naszym również. Dziękuję Wam za udział w wypełnianiu szafy. Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek, komentują, oceniają, zgłaszają uwagi. To Wy dopingujecie mnie i utwierdzacie w tym, że to co robię ma sens. Dzięki Wam wszystkim, "Moja szafa" staje się "Naszą szafą" Ukłony i "piąteczka" dla wszystkich. Edytowane 15 Listopada 2020 przez BOB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Szanowny Panie, zdaję sobie sprawę, że są tu forumowicze posiadający wzrok niby Sokole Oko. Wiem również, że zasłynęliśmy na świecie z sukcesów w dziedzinie kryptologii. Niestety ślepnę z roku na rok, a kryptolog ze mnie mizerny, by nie rzec żaden. Ponieważ chętnie odwiedzam meblarski wątek, czuję się z lekka pokrzywdzony, oglądając powyższe zawijasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) A ja tak bardzo chciałem odejść od codziennej sztywności kaligraficznej i uhonorować Was uczuciowymi zawijasami ... ale Macieju specjalnie dla Ciebie : SZANOWNIJak ten czas leci? Ja osobiście oceniam jego upływ po coraz mniejszej ilości włosów na głowie oraz czasem jaki upłynął od premiery "Mojej szafy" na tym forum. To już 5 lat !W tym czasie w szafie przybyło, oj przybyło. Wiele się zmieniło w ogromnej mierze dzięki Wam. Dzisiaj chcę podziękować Wam wszystkim.W pierwszej kolejności tym, którzy swoimi darami wzbogacili ten zbiór. Często, były to bardzo osobiste, rodzinne pamiątki wędkarskie. Ich wartości nie da się przełożyć na wartość finansową. bo wspomnienia i Wasze emocje z nimi związane są nieocenialne i są wartością najwyższą.Dziękuję wszystkim, którzy wykazywali się "czujnością" skierowaną na bezinteresowne wzbogacenie tego zbioru. Dziękuję za przekazywanie mi namiarów na świetne obiekty, pojawiające się na wszelkich forach ... naszym również. Dziękuję Wam za udział w wypełnianiu szafy.Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek, komentują, oceniają, zgłaszają uwagi. To Wy dopingujecie mnie i utwierdzacie w tym, że to co robię ma sens. Dzięki Wam wszystkim, "Moja szafa" staje się "Naszą szafą"Ukłony i "piąteczka" dla wszystkich. PS Macieju, spokojnie możesz pisać do mnie Panie BOB'ie lub nawet Panie Robercie Edytowane 16 Listopada 2020 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Panie Robercie, proszę przekazać Szafie ukłony i pozdrowienia od Pana Macieja. I może jeszcze mało korników i więcej skarbów (zarówno na prawą jak i lewą łapkę). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Panie Macieju, zrobię to z przyjemnością i mam nadzieję, że szafa zaskrzypi w odpowiedzi.Jednak gwoli informacji: "korniki" żrą drewno "żywe". Drewno "martwe" a więc i takie szafy jak moja, są zżerane przez kołatki i nie daj Boże przez spuszczele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 A to przepraszam. Sądziłem, że szafa jest wiecznie żywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (...) i nie daj Boże przez spuszczele Coś okropnego, źle się kojarzy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Kolekcja przynęt Spółdzielni "Sprzęt Rybacki" wzbogaciła się o nowy egzemplarz ... to ta największa łycha 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Dzięki czujności Krzyśka (@nurek) do szafy trafia kolejny ABU Record 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Widzisz Robert kiedyś ty pomogłeś mi jak potrzebowałem nie produkowanej przynęty to teraz ja pomogłem.Pytałem czy gość nie miał multika do kompletu ale nie miał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 ...karma wraca Krzysiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 W pierwszym dniu Nowego Roku ... nowy multik w szafie. I niech to będzie dobry prognostyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi