kon Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 https://www.ebay.co.uk/itm/ABU-Cardinal-3-IOS-Factory-Itocraft-tuned-custom-rotor-and-handle/143912811563?hash=item2181df3c2b:g:DI0AAOSwIxNf-ONX Fajny Ci on... szafa by się pewnie nie powstydziła... Tylko cena zwala z nóg... Panie Robercie, to jakaś improwizacja czy seryjne cudeńko? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Nie wygląda to na seryjną produkcję , ale jeśli chodzi o korby mam słabą wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Tam w opisie wszystko jest, to oryginalny Cardinal tylko współcześnie przemalowany i upgradeowany o nowe części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Robert, znalazłem Ci drugą szafę:https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r463353601 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Hubercik, muszę przekombinować. Ta nowa szafa czy dotychczasowa żona? ...oto jest pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dla mnie nie ma dylematu. Właśnie mi uzmysłowiłeś, że ta szafa jest jakaś taka nie warta posiadania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Przeczytam to Rudej ... czarusiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Wojti zapowiedział "wsad" do szafy i dotrzymał słowa. Taki zestaw właśnie dotarł do mnie ... symbolicznie w dzień dziadka Dzięki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 A gdzie Ty to jeszcze zmieścisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cholera ... nie pomyślałem o tym Będę rozdawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Fajny vintage zestaw. Widzisz, Robert, jak koledzy o Tobie myślą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Mnie też to zastanawia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Wojti zapowiedział "wsad" do szafy i dotrzymał słowa. Taki zestaw właśnie dotarł do mnie ... symbolicznie w dzień dziadka Dzięki Nie ma za co. To nie do końca tak jak myślicie. W zamian dostałem flache Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cóż znaczy butelka wobec historii?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przy butelce różne są historie???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Cholera ... nie pomyślałem o tym Będę rozdawał... .... technicznie coś pokombinować Robercie, widzi mi się jakaś konstrukcja horyzontalna na przynęty pod sufitem, może również coś na wędziska... Edytowane 22 Stycznia 2021 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 pod sufit?jest kilka możliwościnp.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cholera ... nie pomyślałem o tym Będę rozdawał... To ja poproszę multik Sum Warszawa ????Dzięki Robert, wpadnę jutro przed 12 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przepraszam Czarku, ale już ktoś klepnął na priv. Jak trafię następny to będzie Twój 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przepraszam Czarku, ale już ktoś klepnął na priv. Jak trafię następny to będzie Twój Prędzej trafię szóstkę w totka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Może dwa tygodnie temu, naszła mnie myśl, w którą sam nie mogłem uwierzyć Poszedłem do szafy, aby potwierdzić niemożliwe... wśród dziesiątek multików w tym sporego stada ABU ... nie ma Ambasseudora 5000C !!! Mam dwa czerwone 5000, mam trzy czarne 5001 a najbardziej klasycznego 5000C brak! W sumie to uświadomiłem to sobie, kiedy pomyślałem o równie klasycznej (niektórzy mówią biblia) książce Tadeusza Andrzejczyka "Wędkarstwo jeziorowe" Przypomina mi się z jakim zadziwieniem, będąc jeszcze dzieciakiem, wpatrywałem się w fotografie w niej zawarte a tam "cudaczny" kołowrotek i dziwnie zbrojony kij (o niewyobrażalnie dla mnie ogromnym szczupaku nie wspomnę). W głowie tylko jedna myśl: ja NIE MOGĘ nie mieć tego modelu w szafie!Łatwo upraszczać sobie życie kiedy ma się przyjaciół. Jeden kontakt z Mekamilem ... i za parę dni jest już u mnie Komplet fabryczny w przyzwoitym stanie i co istotne dla mnie rocznik 1972 (Kamil szukał po prostu jak najstarszego) ... pierwsze wydanie "Wędkarstwa jeziorowego" ukazało sie w 1972 I jak to Kamil, dołączył do paczki tak przy okazji takie cudeńka Ukłony Kamilu Edytowane 27 Stycznia 2021 przez BOB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Cieszę się, że mogłem pomóc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Cuda. Chrzanić kołowrotek.... Mówię o blaszkach???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Poczęstować Cefalkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Robert trzymaj. Podziwiam tylko. Cefali z czaplą pewnie u mnie jest ze 3 kilo ale za każdym razem jak widzę te blachy to choroba się odzywa ????Najfajniejsza jest pofalowana z dołu foty. Jak ma bicie to super... A jak nie.ma to tym lepiej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi