BOB1 Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Wczoraj był piękny dzień... kumulacja dnia dziecka i Mikołaja A od dzisiaj w szafie ... Super jest to, że przy wielu pozycjach wpisane są odręcznie, ceny z tamtych czasów Dziękuję Arturze za pomyślne i szybkie załatwienie sprawy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Dzięki prezentowi od Martina (@abudam) pięknie zadziało się w "mojej szafie"Jak myślicie? z czego najbardziej się cieszę? Martinie, głębokie ukłony za prezenty do szafy (i te nie do szafy ). Tymi "motylkami" Arjona zrobiłeś mi prawdziwą radochę. Są w moim najstarszym katalogu tej firmy z 1963 (podejrzewam, że były w ofercie jeszcze wcześniej) Edytowane 6 Marca 2021 przez BOB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Na bank z Arjonów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Z Arjon Maiden 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Robert, ciesze sie bardzo ze moglem takze chociaz pare drobiazgow wlozyc do Twojej fantastycznej SZAFY. Pozdrawiam serdecznieMartin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Robert, ciesze sie bardzo ze moglem takze chociaz pare drobiazgow wlozyc do Twojej fantastycznej SZAFY. Pozdrawiam serdecznieMartin???????????????? Edytowane 7 Marca 2021 przez Cez@ry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Widzę że kołowrotek do rzutówki masz a samą rzutówkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 O którym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Tak jak mówi instrukcja 2525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Kilka dni temu klapnąłem w aukcji i nikt nie podbił przez kilka dni. Teraz jedzie do mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Skoro wstawiłeś info do "mojej szafy" to znaczy że jedzie do mnie? Coś jest w tym opakowaniu? Edytowane 20 Marca 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Samo etui niestety .Ale niech najpierw dojedzie ,to pomyślimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Strasznie nie mogą się doczekać wejścia do szafy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nie masz pojęcia jak szafa, żałośnie i tęsknie skrzypi za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zadziało się w ciągu ostatnich kilkunastu dni Wreszcie dotarł "jedwabnym szlakiem" kurier od Kamila a zwłoka wynikła podobno z powodu ochwacenia się wielbłąda na skrzyżowaniu ze "szlakiem bursztynowym" Piękne Recordziki uzupełniają stan posiadania tego modelu.Record 1800 Model C Record 3000Wodzika brak, ale za to jest "spust" zwalniania szpulki podczas rzutu ...i "wisienka". Mój ukochany ARJON. Co prawda omotki i przelotki lekko zmęczone, ale blank uchwyt i złącze w super stanie. Oryginalny pokrowiec z nazwą modelu i ... nazwiskiem zapewne pierwszego właściciela Zielony zamek podpowiada, że tylko jeden multik może być tam podpięty ... ARJON Commender Są jeszcze inne "skarby" do pokazania, ale nie wszystko na raz bo zrobi sie nudno cdn... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Było poważnie, to teraz coś na luziku i dla relaksu. Sam "sprzęt" nie jest bardzo stary, ale prezentuje naprawdę wiekowe przynęty.Karty z gołymi kobitkami to nic takiego, ale z przynętami ...?! Dziękuję Sławku (Jake6) za taki superowy prezent 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Było poważnie, to teraz coś na luziku i dla relaksu. Sam "sprzęt" nie jest bardzo stary, ale prezentuje naprawdę wiekowe przynęty.Karty z gołymi kobitkami to nic takiego, ale z przynętami ...?! IMG_20210423_152048a.jpg Dziękuję Sławku (Jake6) za taki superowy prezent Taka gra gdzie wobler biję muchę może być ciekawą grą. Tylko zasady uzgodnić trzeba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 To może zagramy na dwie talie ? . Karty wymieniłem za nóż, z Rosjaninem na morzu Ochockim w drodze na wyspy Shantarskie. Musiałem go zmiękczać bo był do nich wyjątkowo przywiązany .Tylko dlaczego w roli Jokera występuje karp ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zagramy na trzy talie bo ja mam dwie (jedna nie rozfoliowana) Masz super historię. Są one często cenniejsze od samego pozyskanego przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) A skoro pojawił się tutaj Wojtek, z przyjemnością zaprezentuję niedawno nabyty od niego kijek.ABU Atlantic 443 S ZOOM 275cm 18-60gr. Waga jedynie 530gr Stan idealny, nic tylko łowić. Podpiąłem jedynie właściwy multik ABU Ambassadeur 5001C i można ruszać nad wodę. Waga całości jedynie 900gr więc można spokojnie machać cały dzień Kurde, szacun dla naszych ojców i dziadków ... trzeba było być twardzielem. My dzisiaj walczymy o 1 gr mniej wagi szpulki Nie ma takiej ryby w Polsce i Szwecji, której nie dał rady ten kij Są i przynęty. Prawdziwy killer ABU Killer, rodzimy woblerek oraz przepiękny, bardzo wczesny Blinker... zwracam uwagę jak misternie, oryginalnie zbrojony. Jest jeszcze plakat multika ABU Record, ale ten jeszcze nie zainstalowałem w szafie (dzięki Wojtku za gratisy) Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez BOB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Robert, a żebyś wiedział z tymi historiami . Niby bierzesz coś do ręki, a bezwiednie przewijasz obrazy w głowie. Rzeczony Rosjanin miał największy pazur niedźwiedzia jaki kiedykolwiek widziałem. Oczywiście z jego posiadaniem związana była opowieść o walce z tym gigantem ludożercą. Nie chciał słyszeć o zamianach. Twierdził, że go chroni i popadł by w tarapaty .Przepraszam za off w "szafie". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Robert, wędka nabrała dopiero blasku z Twoim Ambassadeur'em . Prawdziwa gwiazda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Nie przepraszaj. Zbierając "graty" do szafy, często podpytuję ludzi o historię tych fantów. Bo to naprawdę buduje wartość takiego obiektu. Szkoda, że nie każdemu chce ie opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Robert, wędka nabrała dopiero blasku z Twoim Ambassadeur'em . Prawdziwa gwiazda .... i mam w planach, jak wszystko wypali zabrać ją do Laponii. Pojedzie w parze z innym 5001C trochę dostosowanym do potrzeb i zastosowań dzisiejszych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi