Pickerel Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Pamiętacie te gumy? Reklamy? i piękne bassy wyciągane z pomiędzy korzeni i głębokich burt brzegowych?Ja na nie nigdy nie łowiłem. Tylko reklamy bujały moja wyobraźnią. A Wy macie jakieś doświadczenia?Pamiętam gumy i reklamy. Nawet bassy wielkogębowe na nie łowiłem albo przynajmniej probowałem. Dużo lepiej sprawdzały mi się spinnerbaity w tym celu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Kolorowo zrobiło się przy szafie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Byłem, widziałem i macałem. Przecudne to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Dzisiaj odebrałem taki oto prezent od @kondzio77 ... dzięki Kolego za fantastyczny zestaw Może nie są bardzo stare, ale w historii dość mocno zaznaczyły swoją obecność IMG_20210817_153725a.jpg IMG_20210817_153745a.jpg IMG_20210817_153755a.jpg Pamiętacie te gumy? Reklamy? i piękne bassy wyciągane z pomiędzy korzeni i głębokich burt brzegowych?Ja na nie nigdy nie łowiłem. Tylko reklamy bujały moja wyobraźnią. A Wy macie jakieś doświadczenia?Używałem ich dawno, jeszcze w latach 90-tych, raczej średnio sprawdzały się do łowienia pod pomostami i głębokimi nawisami traw, a także w przystaniach jachtowych. Później jakoś zupełnie przestały interesować ryby. Trzy lata temu nabyłem cały ich zestaw, od "larw" do "krokodyli", jak dotąd użyłem ich kilka razy, ale jeszcze nic na nie nie złowiłem.Nadal jest o nich dość dużo w sieci https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=flying+lures ale z kupieniem jest problem. Jest też temat na Jerku http://jerkbait.pl/topic/6439-nowy-niezbadany-przezemnie-nabytek-the-flying-lure/. Edytowane 2 Września 2021 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Taki malutki kawałek historii ... za 160 zeta! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) Tańcowały dwa Marki Sz.Jeden duży drugi mały Pełne spektrum twórczości Marka Szczęsnego 165mm/160gr27mm/4,4gr Jacku @Franc, dziękuję za odsprzedanie tego maluszka Edytowane 20 Września 2021 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Tańcowały dwa Marki Sz.Jeden duży drugi mały Pełne spektrum twórczości Marka Szczęsnego 165mm/160gr27mm/4,4gr IMG_20210920_174117a.jpg IMG_20210920_174319a.jpg IMG_20210920_174334a.jpg Jacku @Franc, dziękuję za odsprzedanie tego maluszka słodka ta mała wahadłóweczka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 słodka ta mała wahadłóweczka ;-)Kol. Marek Szczęsny robi jeszcze przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Jedno trzeba Markowi przyznać,że swoje przynęty które robił,starał się dopracować do perfekcji.Wiem,bo robiłem z nim blachy w latach 90-tych.Jak znajde jego wyroby(jeśli to kogoś interesuje)bo większość została w Parsęcie i Robert zezwoli,to mogę wstawić parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Jasne, wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Witam tak jak obiecałem. Ten drugi(banan) wobler od takich zaczynał,potem zaczął kopiować Rapale. Woblery oczywiście z balsy. Dalej blaszki na szczupaka,dłuższa chyba z talerza od perkusji. Trociówka i pstrągówka. Oczywiście blachy i woblery bez żadnych podpisów czy cech, kto by się wtedy takimi głupotami zajmował,przynęty miały łowić i łowiły. Zdjęcia sztuczna inteligencj poustawiała jak chciala,ale każdy wie o co chodzi. Edytowane 27 Września 2021 przez cast64 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Fajnie, że przybyło do szafy ... nawet jak wirtualnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Uzbierało się w szafie trochę katalogów. Największy zbiór to ABU. Pokażę Wam zdjęcia okładek. Fajnie popatrzeć jak się zmieniała ich stylistyka. Niestety są luki. Może je wypełnicie? Dzisiaj lata 50te począwszy od 1956 (to numer starszy nawet ode mnie ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 60' 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 70' 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) 80'To mój pierwszy katalog ABU. W 1987 przywiózł mi go mój przyjaciel ze Szwecji. Edytowane 16 Stycznia 2022 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 90' 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 2000' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 2010' ... i to by było póki co na tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ładnie widać po tych okładkach jak wędkarstwo ewoluuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Właśnie o to mi chodziło Może jakiś konkurs zrobię na najładniejszą a w nagrodę dublety, które mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Fiu, fiu, piękny zbiór . Gratuluję wytrwałości w kolekcjonowaniu . Ale mam pytanie: Dopatrzyłem się fajnego młynka z katalogu z roku 2016, ten czarny ze złoceniami, jest na pierwszym planie po lewej stronie. Mógłbyś podać co to za model? Pasowałby do kijka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 No przecież Revo Premier, jak powiększysz foto to widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) np.https://zlowokazje.pl/t/kolowrotki-wedkarskie/abu-garcia-revo-premier-spin-3-opcje-do-wyboru?v=143511&gclid=Cj0KCQiA9OiPBhCOARIsAI0y71BeBwBr5RFTiz1LaR2-5041iTdmWHZdWJkSTpjQAoqWyYaigHd9UNYaAnw-EALw_wcB Edytowane 2 Lutego 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi