Banjo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ja tam zatrzymałem się na Abu z centralnym hamulcem . Dzięki Kamil. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Dziękuję Robert. Szukam czarnego modelu . Teraz przyjrzałem się zdjęciu, i ten na okładce katalogu też nie jest cały czarny . Edytowane 2 Lutego 2022 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Wczoraj przeglądałem oferty i jest rodzynek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Daj namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2022 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Aby życie miało smaczek ... raz makulatura, raz złom Bardzo cieszę się z kolejnego Bantama, który dołączy do rodziny (jest już ich kilka ) Piękna milinerka Daiwy w zestawie fabrycznym ... taka trochę LGBT co mnie bardzo cieszy Postanowiłem nie zbierać "szpul nieruchomych" , ale nie mogłem sobie odmówić takiego, ślicznego Cabelasika! ...ostatni "całokształt" Edytowane 4 Lutego 2022 przez BOB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Ten Cabelasik bardzo przypomina DAM Finessa III.Bardzo lubiłem tą maszynkę, dawała radę na Wiśle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Ten Cabelasik bardzo przypomina DAM Finessa III.Bardzo lubiłem tą maszynkę, dawała radę na Wiśle Tak, miałem taką na pstrągi - była świetna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Co Sum to Sum 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Prezent od naszego farumowego twórcy gumiśków @Cyprys.Trafi jednak do szafy a nie do wody Wielkie dzięki Marcin 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Mój ostatni nabytek, tym cenniejszy, bo wylicytowany na aukcji charytatywnej na rzecz chorej, małej dziewczynki.Jeszcze nic nie znalazłem na temat tego kijka. Wygląda na lata 60/70, ale czy to może być BALZER? póki co mam wątpliwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Bob masz tam nazwę na zdjęciu Rhon, a pokrowiec z Balzera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Tyle to i ja widzę Bez wątpienia ten spin od bardzo dawna przechowywany był w tym pokrowcu.Nic nie znalazłem na temat Rhon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Pewnie jakaś marka z lat o których piszesz a która była na rynku krótko lub zmieniła nazwę. Pokrowiec chyba ciut krótki sądząc po zdjęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgadza się , dolnik mieści się na styk, szczytówka ciut krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Sezon urlopowy niekoniecznie musi być "ogórkowym" Dzięki namiarowi od Krzyśka @cys82, kupiłem pierwszy, brakujący mi do kompletu, numer WP a do tego dołączył prezent od Kamila @Tiur, naszywki i nalepka WP ... co ja bym bez Was zrodził?! dzięki Jakiś już czas temu, dostałem muchówkę Arjon. Stan blanku i złącza w fantastycznym stanie. Żadnych rozklejeń, pęknięć, całość prościuteńka! Niestety poza przelotką szczytową brakowało pozostałych Ale od czego jest nieoceniony Kamil @mekamil?W oparciu o fotę katalogową wykonał nowe zbrojenie (przelotka prowadząca ze szklanym pierścieniem jest z moich zasobów ) Dziękuję Kamil, piękna robota Teraz kijek nadaje się do normalnego użytkowania Wraz z naprawionym Arjonem, dostałem od Kamila bambusowy trawelek w oryginalnym opakowaniu. Czyli fabryczny zestaw hand made! Długość składu ok. 44cm. Piękny uchwyt i te przelotki! Mosiężne kółeczka na mosiężnym przegubie rewelka! Spotkałem się z takimi rozwiązaniami w literaturze, ale w szafie to pierwszy taki egzemplarz (leciutkie...prekursorki torzitów .Dzięki Kamilu Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez BOB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Ten stary spinning Rhön to na 100% niemiecki sprzęt. W latach 80 wujo pracował w Norymberdze i tam kupił i przywiózł do Polski taki sam ! Pamiętam ten kij u niego. Później przywiózł dwie Germiny niebieskie. Ten wujkowy Rhön miał góra 2 metry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jest nowy, ciekawy multik do szafy.Amerykański Lew's Speed Spool BB-1 produkowany na początku lat 70tych w Japonii przez rozpoczynającą swoją karierę na rynku wędkarskim ...Shimano Amerykanie dość szybko zerwali "współpracę" z Japończykami, którzy chcieli przypisać sobie ten model i całą myśl techniczną i rozpoczęli produkcję w stanach. A Japończycy? ... przetworzyli to co mieli i wiedzieli i stworzyli słynny model Bantam. Jeśli sięgniecie wstecz w moim wątku i odnajdziecie Bantamy to podobieństwo będzie oczywiste. Ale wracając do Lew's, czyż nie jest śliczny z tą agatową, czerwoną prowadnicą linki? Ile kołowrotków ma takie? Lekko przeczyściłem, dałem trochę smaru i oliwki i pracuje jak pół wieku temu Tylko szkoda, że na znaczku na poliku bocznym jest rybka (choć piękna) a nie "Life Time" ... tych, z dożywotnią gwarancją, wyprodukowano podobno 100szt! a ich cena obecnie? duuuuuuża!!! Ten oczywiście idzie do "mojej szafy" a najnowszy i najlepszy obecnie ich model jest u mnie w stałym użytku :good:i tak kółko się zamyka (choć zawsze może być uzupełnione) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Polik i knoby poprzez fakturę kojarzą mi się z porządnymi lustrzankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 29 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 (edytowane) Super ze udalo sie go zgarnac???? Edytowane 29 Września 2022 przez bartuch5473 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 A co tu ostatnio tak cicho? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Przepełnienie półek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Na pewno znajdzie się miejsce na drugą szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Ruda się nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 A co tu ostatnio tak cicho? Czekam na finałowego CDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi