Mekamil Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Powiedz tylko kiedy i ile chcesz wydać, a upolujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Musimy to spokojnie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No no, zachowaj umiar z tym gromadzeniem, BOBie, bo w końcu będziesz musiał wyjść z szafy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Ostatnimi czasy dzięki Kamilowi (@mekamil) do szafy trafiły fajne obiekty:Zestaw limitowanych, złoconych wahadłówek Kuusamo powiększył się o rocznik 2012 i 2016. oraz katalogi Elbe (jeszcze nie mam multika z ich oferty Super katalog sprzętu ... kilka zamieszczonych w nim multików jest już w szafie Jest co oglądać i się jarać Dziękuję Kamilu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Cieszę się, że się cieszysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Zwracam uwagę, że dostąpiłem zaszczytu bo zostałem wymieniony na okładce katalogu sprzętu Edytowane 7 Marca 2023 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Nowy nabytek. Śliczna w pięknym stanie milionerka w "prawie kompletnym", fabrycznym zestawie Dzięki temu mam 3 miliony w szafie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Do milionerki dorzucono mi piękne gratisy: różowa czapelka oraz katalożek z poradnikiem co i jak gwarantuje grube ryby ... w tamtych czasach jednak było łatwiej Bardzo serdecznie dziękuję darczyńcy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Kiedy będzie pora na CDL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Jak Ci już wspominałem Kamilu, CDL powinien zamknąć wypełnianie "mojej szafy", więc wstrzymuję się przed nabyciem W mojej obecnej sytuacji związanej ze zdrowiem (a właściwie powrotem do zdrowia) trochę również wstrzymuje taki wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Jak Ci już wspominałem Kamilu, CDL powinien zamknąć wypełnianie "mojej szafy", więc wstrzymuję się przed nabyciem W mojej obecnej sytuacji związanej ze zdrowiem (a właściwie powrotem do zdrowia) trochę również wstrzymuje taki wydatek no takmałe autko można kupić ;-)Extreme Abu Ambassadeur Ambassador 2500Cdl Gold Black Garcia Olympic | eBay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 No właśnie choć tak wysoko nie mierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) Nic tak nie poprawia nastroju jak nieoczekiwana wizyta Przyjaciela!Dzięki Radziu za odwiedziny Edytowane 6 Października 2023 przez BOB 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 (edytowane) Następne spotkanie na wodzie Szafa pęka w szwach i naprawdę robi wrażenie, czegoś takiego nigdzie się nie zobaczy. Edytowane 7 Października 2023 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Kto był, ten wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 A ja spałem pod szafą jeszcze zanim stała się sławna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Wszyscy, którym przyszło spać pod szafą (czy to kiedyś czy to obecnie) mają słodkie sny ... potrafię o to zadbać i sam to bardzo miło , choć mgliście wspominam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Kiedy będzie pora na CDL? ...nie tak dawno pytał Kamil (@mekamil) i jest głównym sprawcą, że wreszcie jest CDL. Znalazł w Anglii, trochę namówił, pomógł w zakupie. Dzięki, jak zwykle nieoceniony Kolego. Chcę podziękować Marcinowi (@martek), który odebrał tę perełkę w Londynie i dzisiaj przywiózł do Polski. Spotkaliśmy się na Okęciu ... i tak oto orzeł wylądował Marcinie, dzięki za bezinteresowną pomoc .Słowo o multiku. Może nie jest to szczególnie stary model. ale za to dość wyjątkowy. Jest to sera limitowana, wypuszczona z okazji 40to lecia pojawienia się na rynku w roku 1974 pierwszego Ambassaudera CDL (złocony De Lux). Wypuszczono na rynek światowy tylko 250 numerowanych egzemplarzy. Numerowane jest pudełko tekturowe, skrzynka oraz oczywiście sam multiplikator. Mój ma numer 145.To prawdziwa wisienka w mojej kolekcji choć Kamil twierdzi ... że to dopiero pierwszy Wstawię trochę więcej zdjęć, abyście mogli nacieszyć oczy jego urokiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 cd CDL 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Mój jest 138 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Wstrzymałem oddech ! Dawaj dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Cudo ! Prawdziwe cudo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 cd CDL 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Gratulacje. Piękny Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Gratulacje. Za parę miesięcy masz czym uczcić kolejną okrągłą rocznicę. Chyba numer dwa w multikowej kolekcji? Jedynka nigdy nie będzie zagrożona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi