Konstanty Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Podlodówka dotarła. Lata 60te. Nazwa katalogowa "SISU". Zajmie swoje miejsce obok klasyka ABU "Pimpel"@Konstanty, jeszcze raz dzięki za namiar IMG_20231113_132641a.jpg IMG_20231113_132659a.jpg IMG_20231113_132826a.jpg IMG_20231113_132853a.jpgmy pleasure ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Mam wędkę rosyjską teleskopJak dobrze pamiętam to 280-300cm Edytowane 13 Listopada 2023 przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Uzupełnienie stanu posiadania mojej ulubionej firmy ...najstarszy to mój rówieśnik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Victory to kolejna, mało lub w ogóle nie znana, szwedzka firma.Multiplikator z lat 50tych w idealnym stanie, można powiedzieć nowy, nigdy nie używany. Model A53 to trzeci model w szafie. Multik zakupiłem dzięki namiarowi od Czarka (Cez@ry). Dzięki Kolego 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zdecydowanie urokliwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Wszystkie Victory znalazły się w świetnym opracowaniu/albumie o starym, szwedzkim sprzęcie wędkarskimVictory A53 Victory A50 Victory 55 I jeszcze rewelacyjna plastycznie okładka katalogu firmy z 1955. Świetny projekt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Szkoda Robciu, że Ciebie nie było dziś na Targach. Do zobaczenia na GS! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Też żałuję, ale tak wyszło nie z mojej winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Mam Victory C3. Bardzo ciekawa konstrukcja, nie taka kalka wszystkich ówczesnych modeli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Faktycznie "odstaje" od innych. Zupełnie jak Arjon. Jak ci się znudzi to dasz sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Faktycznie "odstaje" od innych. Zupełnie jak Arjon. Jak ci się znudzi to dasz sygnał czołem,ktoś sprzedaje małą betoniarkę Victory na olxtrochę podrapana, ale może...Stary kolowrotek wędkarski Warszawa Targówek • OLX.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Witam. Cały czas śledzę rozwój szafy i podziwiam kolekcję. Ogromne GRATULACJE. Może to zainteresuje:https://www.olx.pl/d/oferta/abu-garcia-ambassadeur-4600plus-CID767-IDUl1F5.htmlPozdrawiam Kuba Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Kupiłem...nie mogło być inaczej Dziękuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Cieszę że się udało. Pozdr K Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Już u mnie. ABU Ambassadeur 4600 Plus w pięknym stanie, właściwie nówka Krótka wręcz anegdotyczna historia zakupu.Wszyscy wiedzą, że OLX to największe gniazdo cwaniaczków i oszustów. W tym ogłoszeniu była duża niezgodność ceny w tytule i treści ogłoszenia. Napisałem więc do sprzedającego za ile sprzedaje? Odpisał, że obowiązuje ta cena niższa i to z wliczoną wysyłką. Poprosił żebym do niego zadzwonił to dogadamy temat. Zadzwoniłem. Gość gaduła, pewnie w średnim wieku. Potwierdzam, że biorę, proszę o nr. konta a ja podam adres do wysyłki. I tutaj uwaga... Pan oznajmia, że on mi najpierw wyśle towar, bez zapłaty z mojej strony a jak mi się spodoba to mu przyślę pieniądze, a jak nie to mu odeślę !!! Dacie wiarę?! Pan ufa ludziom i ma intuicję komu można zaufać. I takie osoby można trafić na OLX. Nawet nie pytajcie czy zapłaciłem? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Ja bym powiedział że to bardzo normalne zachowanie sprzedającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Ja bym powiedział że to bardzo normalne zachowanie sprzedającego.ja sam tak kilka razy zrobiłem, i na olx, i na FFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 A ja dzisiaj w końcu odebrałem wiesz którego ani ryski, nigdy nie otwierany, trochę kurzu do wyczyszczenia szmatką. Żałuj, że nie byłeś cierpliwy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Ja byłem cierpliwy. To on był dziwny (nie tylko dla mnie ). Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Robert, taka transakcja przywraca wiarę w ludzi. Miałem analogiczną sytuację tu na forum. Pojechałem odebrać woblery, a wróciłem z woblerami i wędką. Forsę przelałem z domu, bo mój imiennik nie pozwolił mi biegać do bankomatu. Widzieliśmy się pierwszy raz na oczy. To bardzo przyjemne uczucie, doświadczyć normalości i wiary w drugiego człowieka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Stado Record'ów wskoczy do szafy 1500, 1550 i 2x 1700 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Niczym Wielkanocne jajeczko, dołącza do sześciu innych modeli, kolejny Bantam ... szczęśliwa siódemka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Wiosna obrodziła Bantamami Ósmy model do kolekcji, tym cenniejszy bo otrzymany od serdecznego kolegi Wojtka (to zresztą nie pierwszy prezent od Wojtka do mojej szafy). Ten multik był ponad 20 lat temu, pierwszym multikie Wojtka ... i od tego wszystko się zaczęło Dzięki Przyjacielu Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Pora coś dorzucić do szafy bo zrobiło się nudno. Ostatnie zakupy...Shakespeare i szwedzkie 2x Radius i Nordic. oraz różności (prezent od przyjaciela) Nie wszystko trafi do szafy, ale darowanemu koniowi ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 (edytowane) Dzięki prezentowi od Kamila (@mekamil) stado Shimano Bantam rosło do dziewięciu sztuk. Bardzo ciekawy model dający możliwość zmiany przełożenia w nastawach 6:1 na 4:1.Ukłony Kamil Edytowane 15 Października 2024 przez BOB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi