Skocz do zawartości

Moja szafa

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

To jednak nie wszystko :ph34r: Aż mi się ręce zatrzęsły, kiedy na jednej z nich odczytałem napis ARJON, DEMON ! To moja pierwsza przynęta Arjona w "mojej szafie" Jest w katalogach tej firmy, która jest moim absolutnym konikiem , w połowie lat 60-tych !!! :D  :D  :D

To się nazywa kumulacja, bingo dzień dziecka i Mikołaj :P  :D

attachicon.gif_IGP2864a.jpg

attachicon.gif_IGP2865a.jpg

Bob, fajna blacha. Myślę, że w sam raz na moje łowisko.

Szczupakom powinna się spodobać. Sprzedasz może? 

:lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Drac
  • Like 1

To stwierdzenie u Indian oznaczało : "rzekłeś, zgadzam się z tym". Czytam książki od 6-go roku życia. Zacząłem od bajek, później przygodowe, wojenne, historyczne,kryminały. Jak byłem mały, chciałem jechać do Stanów i bronić plemiona indiańskie przed białymi. Książka to magia, jakże nieporównywalna od suchych, internetowych przekazów. Dała mi wiedzę,o której może jedynie pomarzyć dzisiejsza młodzież.

• Like 8

To stwierdzenie u Indian oznaczało : "rzekłeś, zgadzam się z tym". Czytam książki od 6-go roku życia. Zacząłem od bajek, później przygodowe, wojenne, historyczne,kryminały. Jak byłem mały, chciałem jechać do Stanów i bronić plemiona indiańskie przed białymi. Książka to magia, jakże nieporównywalna od suchych, internetowych przekazów. Dała mi wiedzę,o której może jedynie pomarzyć dzisiejsza młodzież.

Ciekawe czy czytałeś "Ishi człowiek dwóch światów",

potrafisz suszyć mięso,ser i prażyć ziarna na mąkę?

DAM "Labour". Klejonka + pokrowiec. Dwie szczytówki tworzące kij 2,1 lub 1,8m różniące się oczywiście mocą. Waga 250, 260g. 

Stan ... Panie i Panowie, k ... a! po prostu igła!!! Prościusieńki, oryginalne omotki i lakier fabryczny nigdy nie poprawiany. Korek lekko przybrudzony więc wodę widział. Spasowanie skuwek idealne. Napisy i logo firmowe to już sami widzicie. BINGO!!! :)  :D Tło z nieocenionego katalogu DAM z 1961 ;)

post-52107-0-24094600-1490289484_thumb.jpg

post-52107-0-17898200-1490289495_thumb.jpg

post-52107-0-36007900-1490289508_thumb.jpg

post-52107-0-11628900-1490289520_thumb.jpg

post-52107-0-54984900-1490289533_thumb.jpg

post-52107-0-42894900-1490289541_thumb.jpg

• Like 5