Gadda Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Robert, Piękna kolekcja "kapselków". Gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Ładnych kolegów dostawiłeś do mojego(twojego) Abu Edytowane 13 Marca 2018 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Przypadkowo trafiłem . Do szafy pewnie pasuje https://www.ebay.co.uk/itm/Abu-Garcia-50th-Ambassadeur-reels-in-presentation-box/292480951605?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Przypadkowo trafiłem . Do szafy pewnie pasuje https://www.ebay.co.uk/itm/Abu-Garcia-50th-Ambassadeur-reels-in-presentation-box/292480951605?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649No co ty morrumka do szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zacna kolekcja panie BOB. Szacuneczek. Miło że ktoś zbiera, dba i zostawia dla pokoleń takie emerytowane arcydzieła naszego wspólnego hobby.Ciekaw jestem czy masz na niektórych młynkach słynne żyłki tęczówki. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Oczywiście, że mam.Jedna jest nawet na szwedzkim Recordzie z lat 60-tych Mam również "nówkę - sztukę " nie odwijaną ze szpulki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jak Święta to Święta..."Wielkanocne jajeczka" trafiły do szafy Najbardziej cieszy mnie ten multiczek NN. prawdziwe Full Metal Nazwałem go "SHIMANO CALCUTTA CONQUEST " model nr.0 Trochę nad nim popracowałem... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 I teraz błyszczy perelka, dobrze trafił, tak trzymac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Wypucowany,nakarmiony,zaakceptowany przez lokalesów z szafytaki to pożyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ależ wygłaskany sprzęt odpowiednia gablotka dla niego Pozdrawiam Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Coraz częściej mam dylemat: wrzucać do "mojej szafy" czy do "łowców wędkarskiej historii" jednak "bliższa ciału koszula..." więc najpierw tu. Do szafy przybyło. Głównie z Polski ale i z USA i Szwecji. Najbardziej cieszy mnie "gnomik" z Krakowa Już nie mogę się doczekać na odbiór nowego kijka w cascie, który Wam zaprezentuję Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez BOB1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Już nie mogę się doczekać na odbiór nowego kijka w cascie, który Wam zaprezentuję Który to ma już pewnie około 50 tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Wspominałem już o tym kijku.Od razu napiszę, że mam go dzięki cynkowi od Sławka (@SlawekNikt) i tutaj Sławku gorące dzięki Nie jest to kolejny, po prostu starszawy kijek. Sami z resztą oceńcie patrząc na fotki. Ja go od razu nazwałem "Winchester" Pierwszy raz spotykam się z takim sposobem mocowania multika ( po "Arjonie" myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy )Blank szklany, PUSTY! waga więc tylko 240gr. Biorąc pod uwagę konstrukcję i materiał z jakiego wykonany jest uchwyt to bardzo niewiele. Pamiętacie jak pewien gość na filmie z lat 60-tych miota przynęty, które wyrzuca sam, głęboko ładujący się kijek? ... ten pracuje tak samo I te cudowne detale: drewno, korek, oryginale omotki i idealne przelotki, zaczep do przynęt ...jest coś jeszce ale o tym potem Panie i Panowie oto Ted Williams, rocznik 1965 Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez BOB1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 I obiecany ciąg dalszy: pokrowiec! Piękna beżowa skóra (?), obszyta lamówką z zaczepami do wieszania. Zamykany na firmowy zamek. Wnętrze wyściełane mięciutką tkaniną grubości porządnego koca! A to wszystko usztywnione po całości jakimś prętem ... metal? włókno szklane? nie dowiem się bo bym musiał odpruć zieloną taśmę. No i można w odpowiednim miejscu umieścić wizytówkę właściciela ... arystokracja! Do jakiej klasy wędek, obecnie dodano by taki pokrowiec?! ( i czy w ogóle by dano?) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Bardzo, bardzo ciekawy nabytek, śmiem twierdzić, że jeden z ciekawszych w Twoim zbiorze, a pokrowca takiego to dziś chyba nikt nie daje do wędek. Po prostu piękny. Cieszę się, że trafił właśnie do Ciebie I ma u Ciebie zostać Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zawsze mówię, że Jesteś w czepku urodzony.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Robert, chodzi Ci o tego gościa: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 No pewnie! klasyka klasyki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam,albo cast, odrzut, amortyzacja kijka, pistoletowy uchwyt, Winchester Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Pochwalę się a właściwe zaprezentuję tą zieloną perełkę, gdyż przez jakiś czas znajdzie się w szafie zanim prawdziwy właściciel mi jej nie zabierze Kamilu ... nie śpiesz się 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) A po co miałby Ci tę perełkę zabierać? Przecież nie ma takiej szafy jak Ty. No tak, ale On kocha ABU. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 ABU kocha a szafę ... ma mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Natychmiast wstrzymać dostawy szaf do Kamilowa !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi