pursuit Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 wszystkich prexerów jest koło 30 szt nie licząc tych na części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 no właśnie o to chodzi a ja swojego Prexera, dawno temu komuś oddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ja nie oddam jakos tak mam sentyment do tych brtoniarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ...bo ja kiedyś nawet nie przypuszczałem, że zbieractwo będzie moim hobby. Stoisz więc na o wiele lepszej pozycji wyjściowej niż ja kiedy zaczynałem tę zabawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Bob, fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 pare lat już zbieram te młynki i cześci do nich zwłaszcza jak był kiedyś firmowy sklep we wsi łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki Jak zrobię foty to dorzucę jeszcze kilka innych ciekawych egzemplarzy.Dodam tylko, że nie szukałem daleko tych śliczności. Pozyskałem je na drodze wymiany od jednego z kolegów z j.pl. Ma on tych skarbów jeszcze całkiem sporo ... tylko ja już nie mam chyba na co wymieniać Edytowane 4 Grudnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 jak nie masz co ?złotówki masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ... też już nie za wiele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ...już na swoim miejscu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Powoli szukaj kolejnej identycznej szafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie ma szans. Po prostu jak w każdym szanującym się muzeum będą zmiany ekspozycji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nawet bym noe zmieniał tylko dokładał kolejną szfę.Ps.Piękny Rex miałem takiego tam to dopiero są łożyska jak w młynku do kawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Już są w drodze kolejne egzemplarze Nie będę zdradzał tajemnicy jakie aby była fajna niespodzianka dla Was. Ale gwarantuję ... zrobią wrażenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Czekamy czrkam co upolowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie ma szans. Po prostu jak w każdym szanującym się muzeum będą zmiany ekspozycji Do czasu.Potem zapragniesz mieć jednak wszystko i bedziesz szukał nie tylko kolejnej szafy, ale i kolejnych pomieszczeń aby eksponować swoją kolekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ...bo ja kiedyś nawet nie przypuszczałem, że zbieractwo będzie moim hobby. Stoisz więc na o wiele lepszej pozycji wyjściowej niż ja kiedy zaczynałem tę zabawę Nom, zbieractwo, [emoji3] polecam od 1.20min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Niestety ...materiał zablokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Jakiś czas temu, kupiłem od naszego kolegi Aleksandra (rush111), kultową książkę Tadeusza Andrzejczyka. Wydanie pierwsze i pomimo braku oryginalnej obwoluty bardzo się cieszyłem, że stanie obok wydania II i III.Kilka dni temu otrzymałem od Alka takiego priva:..."Robert będąc jeszcze pod wrażeniem widoku Twojej kolekcji w przyszłym tygodniu podeślę Ci moją książkę Tadzia w wersji z okładką i jeśli Ci przypasuje to odeślij mi wtedy tą bez okładki .Do książki dorzucę dwa stare woblerki , które widzę w Twojej kolekcji ale te moje są chyba w lepszym stanie ."...Dzisiaj odebrałem.Co tu dużo gadać...szacun i Wielkie dzięki Edytowane 8 Grudnia 2015 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Przepiękna kolekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 ...do powstania której, przyczyniło się również, bezinteresownie wielu kolegów (zawsze o tym pamiętam choć nie zawszę o tym piszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Szafa robi niesamowite wrażenie. W czwartek jadę oglądać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Będzie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Bob może czas pomyśleć o jakimś małym na początek muzeum wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To już jest "małe prywatne muzeum" z reglamentowaną ilością zwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi