Mekamil Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Luzik, bardzo ładny stan to będzie najlepiej u Ciebie wyglądał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Dzięki prezentowi od Kamila (@mekamil) stado Shimano Bantam rosło do dziewięciu sztuk. Bardzo ciekawy model dający możliwość zmiany przełożenia w nastawach 6:1 na 4:1.Ukłony Kamil IMG_20241015_135209a.jpg IMG_20241015_135257a.jpg IMG_20241015_135348a.jpg IMG_20241015_135419a.jpg IMG_20241015_135640a.jpgNieprawdopodobne jakie 30 lat temu już były rozwiązania …zmienne przełożenie rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Podwójne przełożenie to bardzo stary wynalazek, w Ambassadeurach Automatic Two-speed było już chyba od 1965 w modelu 8000. Potem pojawiało się w kilku innych modelach, najpierw tylko dużych, morskich, a później też w mniejszych konstrukcjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Cynk od Kamila i Arjonik w szafie. Aż dziw że uchowało się opakowanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Ale ładniutki stan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 I ponownie nabytek dzięki Kamilowi ... Kamil przyznaję Ci tytuł Głównego ŁowczegoMoja ulubiona firma Arjon i kolejny Commander. Mam jeden w kolorze seledynowym ale ten beżowy w zestawie fabrycznym wszystko w świetnym stanie. ... dołączył do stada jako nr .3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 No i super się razem prezentują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Zajebisty piórnik/pokrowiec kurde czacha dymi ! @BOB musisz zrobić projekt wirtualnego muzeum wędkarstwa ! te chromy to były w takim stanie czy się “naczyściłeś” ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Nic nie czyściłem co widać na zdjęci z logo Arjona) nic nie polerowałem. Tak wyglądają szwedzkie chromy z lat 50tych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 To jeszcze tylko na Fightera polujemy https://www.tradera.com/en/item/250201/651403786/arjon-fighter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Wygląda kozacko Aż się chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Znajdziemy taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Trochę do szafy, trochę do użytku. Podpięty do rówieśniczego ABU, robią fajny zestaw 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca (edytowane) Po raz kolejny, Kamil (@mekamil), swoimi poszukiwaniami wsparł "moją szafę. Amerykański Bronson Mercury No 2550 Pierwszy w zbiorach szwedzki Radius Specjal No 291 Kolejny, szwedzki bezkabłąkowiec. Teraz ABU-MATIC 30A Zestaw przyponów Mustad Edytowane 26 Marca przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ta perełka zasługuje na oddzielny wpis."Szampański" ABU Ambassadeur CDL. Złoty lakier i złocone elementy. Wyprodukowano tylko 500 egzemplarzy z okazji 60cio lecia. ABU. Mój ma nr 261. Do tego złocona spinka do krawata ABU Toby. Do pełnego zestawu brakuje pudła i dwóch kieliszków do szampana. Kamil ma pełny zestaw ... może zaprezentuje? Ja i tak cieszę się z tej zdobyczy. Ukłony Kamil Czekało na niego idealne miejsce w szafie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Gratulacje. Piękny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Ta perełka zasługuje na oddzielny wpis."Szampański" ABU Ambassadeur CDL. Złoty lakier i złocone elementy. Wyprodukowano tylko 500 egzemplarzy z okazji 60cio lecia. ABU. Mój ma nr 261. Do tego złocona spinka do krawata ABU Toby. Do pełnego zestawu brakuje pudła i dwóch kieliszków do szampana. Kamil ma pełny zestaw ... może zaprezentuje? Ja i tak cieszę się z tej zdobyczy. Ukłony Kamil IMG20250326144613a.jpg IMG20250326145019a.jpg IMG20250326145038a.jpg IMG20250326145147a.jpg IMG20250326153944a.jpg IMG20250326144726a.jpg IMG20250326144813a.jpg IMG20250326144916a.jpg Czekało na niego idealne miejsce w szafie IMG20250326172925a.jpg Ło kurła Robert nadal masz dwie nerki ? ???? Gratuluję ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Nerki są i dobra passa też Teraz odebrałem polski wyrób. Spółdzielnia Rzemieślnicza Metalowców WarszawaCONSUL ... prawie jak Ambassadeur, choć wiadomo, że "prawie" robi wielką różnicę (ruscy też zrobili, ale tam różnica jest jeszcze większa ). Pięknie zachowany egzemplarz. Robi się stado Consuli ... mały korpus dyplomatyczny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca To ja czekam na uaktualnienie fotek z szafy. Jak się rozrosła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Wszystko co przybyło wrzucam na bieżąco. W moim planie emerytalnym jest uporządkowanie i zmiana ekspozycji w szafie (chodzi głównie o przynęty). Jednak to zadanie może trochę potrwać ... bo gdzie mam się śpieszyć? Edytowane 27 Marca przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Z cyklu zapowiedzi już niedługo w Szafie:Kto by łowił na takie cudaki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Z cyklu zapowiedzi już niedługo w Szafie: 20250611_060823.jpgKto by łowił na takie cudaki? Pod moją nieobecność w Polsce (rybny wyjazd) widzę, że mój zaufany człowiek zadbał po raz kolejny o cenne zasilenie zbioru w szafie. Śliczne Arjonki. Dzięki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca No problem. A pytałeś może zaufanego kuriera, czy będzie w najbliższym czasie wybierał się do Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Mam taki zamiar. Tym bardziej, że mam prośbę do ciebie o naprawę wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Psuja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi