BOB1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Tylko na tyle mam siłę odpowiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 też się dołączeDużo zdrówka i więcej okazów........ do szafy i nie tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego.Piękna szafa też kiedyś zbierałem .Głównie ABU i DAM dziewice w kartonach. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Super kolekcja????tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) ...... tyle dziewic Edytowane 4 Stycznia 2016 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A kutwa! Jak regał w Pewexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nawet fajnie by wyglądało jako kontynuacja mojej szafy! (pozazdrościć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Przełom 2015/2016 upłynął mi pod znakiem ... prezentów zasilających zbiory do Szafy (i to nie prezenty od Św. Mikołaja )Więc wg kolejności i chronologii:Marek (@mare7 ) na koniec roku, przywiózł mi z Niemiec na spotkanie, kończące szczupakowy sezon nad Drużnem takiego ślicznego Japończyka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Natomiast nasz forumowy kolega Adam (@deejaybialy) przywiózł z Holandii nie zioło ani tulipany, tylko fajne kijki:1. Szklaczek, trawelek z możliwością regulowania długości segmentu dolnika (zakres długości 198-164cm). Wyrób Holenderski z lat 80-tych.2. Stalowy rodzynek. Trudno określić pochodzenie i czas powstania ale zakładam również Holandię, lata 50-te. Długość 150cm, waga 240g, dwie przelotki+szczytowa (bogato )(na fotce darczyńca... dzięki Adasiu )Dodam, że Adam był na imprezie bardzo krótko bo wsiadał w auto i śmigał do Holandii 1200km (tytuł gościa z najdalszym dystansem dojazdowym?) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na naszym spotkaniu otrzymałem natomiast od Marcina (@Marcin Zet) bezkabłąkowca w pięknym stanie. Prezent tym piękniejszy, że Marcin przekazał mi ten kołowrotem w imieniu swojego taty (głębokie ukłony i podziękowania Tato Marcina ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Robert powoli trzeba szukać drugiej "szafy" bo ta już pęka w szwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Maniuś, jeżeli tak, to trza będzie lekkie przemeblowanie w pokoju zrobić. Ale to chyba nieuniknione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie. Padły już takie delikatne sugestie w kierunku mojej żony aby wywaliła książki z dwu pozostałych szaf. Nie było reakcji z jej strony ... i to mnie najbardziej niepokoi i nie napawa optymizmem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Może sugestie były zbyt delikatne i umknęły uwadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie. Padły już takie delikatne sugestie w kierunku mojej żony aby wywaliła książki z dwu pozostałych szaf. Nie było reakcji z jej strony ... i to mnie najbardziej niepokoi i nie napawa optymizmem Roberto, jakiś czas temu pisałeś, że Szafa jest tylko jedna, natomiast jak to w muzeum zmienia się ekspozycja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Robercie.Bardzo miło było poznać Cię osobiście.I ja muszę poszukać dla Ciebie w czeluściach mojego garażu jakichś staroci.I obiecuje sobie że jak będę następnym razem w Warszawie nie omieszkam zobaczyć Twej jakże "pięknaj" Szafy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dokładnie jak pisze Marcin zawsze można odstawić jakiś mebel i półki zamontować .A wydaje mi się ze to nie koniec kolekcji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Może sugestie były zbyt delikatne i umknęły uwadze... Ojjjj, nie umknęły uwierz mi A Marcin ma rację. Puki co szafa jest jedna. Trzeba będzie opanować trudna sztukę wyboru w pokazywaniu wybranych obiektów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Co miesiąc zmieniać wystawy.Szafę zawsze można zmienić na garderobę... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Nowe "amerykańce" z lat 50/60Byli byście zadziwieni jak śmiga szpula w tym Pennie. Natomiast w Shakespeare- płynna regulacja hamulca (z terkotką) a i sam hamulczyk miło "gada" przy oddawaniu linki Edytowane 16 Stycznia 2016 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ale cacka Bob 'Szafa' to juz chyba zbyt mala objetosciowo zeby to wszystko pomiescic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jeszcze daje radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 http://page24.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/q99295266 )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 http://page24.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/q99295266 ))Robson, sprzedawaj furę i kupuj;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi