kruszyn Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 jak w temacie,może ktoś z Was był,wędkował i może się podzielić wrażeniami będę bardzo wdzięcznyInteresuje mnie oczywiście spining no i najważniejsze czy coś tam jeszcze pływa czy już wszystko zostało zeżarte i wykłusowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Podbijam temat. Chętnie przygarnę jakieś informacje nt. Orzysza. PZW Suwałki mocno tam działa? Nagrałem sobie dostęp do łódki na J. Wierzbińskim skąd mam wylot na Orzysz. Pierwszy raz zamierzam zawitać tam w czerwcu. Jakieś wskazówki co do ładnych okoni? Jeśli jeszcze takie tam zostały Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez rower26 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 https://wedkarskiswiat.pl/nasza-petycja-stop-sieciom-w-pzw-zaczela-dzialac,n,1385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Tam nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W Augustowie też o to się stara kolega, radny powiatowy z poparciem burgmajstra i starosty. W kwietniu spotkanie w Suwałkach. Siaty...grubo. W tym sezonie odłowów niewodem nie było na Necku/Rospudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Rybakom pozostawiono jedynie ograniczone i kontrolowane odłowy niewędkarskich sielaw oraz węgorzy... Ciekawe kto będzie pilnował tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Rybakom pozostawiono jedynie ograniczone i kontrolowane odłowy niewędkarskich sielaw oraz węgorzy... Ciekawe kto będzie pilnował tego...Rozmawiałem z wyżej wspomnianym kolegą z Augustowa trzy tygodnie temu. Są informowani o każdych odłowach na Necku i są przy nich obecni. Ja jestem dobrej myśli. Druga kwestia to fakt, że przy ukierunkowanych połowach sielawy i węgorza ze względu na stosowane narzędzia połowowe łowi się sielawa i węgorz, pozostałe gatunki występują w ilościach śladowych. Edytowane 26 Marca 2018 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 https://radio5.com.pl/jeziora-wolne-od-sieci-rybackich/ Zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam Jak tam wyniki GP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Proszę.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 W niedziele wracałem z Gdańska do Giżycka i mijałem się z kilkoma załogami. To teraz wiem skąd wracaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Witam podpowie ktoś gdzie na Orzyszu jakiś slip żeby łódź zwodować najlepiej poludniowo-wschodnia strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Na plaży w Orzyszu jest slip, tylko wody mało i może być problem przy dużej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jeśli leciał byś od Białegostoku to ja często tam przelatując widziałem jak chłopaki wodują się na Jez.Wierzbińskie właśnie na początku Wierzbin jak lecisz od str.Ełku jest zjazd w prawo i taka mała polanka/plaża.Widziałem spore łajby tam wrzucali na wodę także możesz zajechać ,zobaczyć.Na mapie Satelitarnej Google dobrze widać tą polankę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGROMCA OKONI Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Witam kolegów łowi ktoś na Orzyszu jak sytuacja że Szczupakiem i Okoniem wybieram się tam na Wekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Jezioro piękne i wielkie. Ryb dużo tylko czasami nie chcą brać. Jedyny minus to hałas z poligonu ale to jak kto woli[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Woda bardzo duza i nie jest łatwa. Jak nie masz miejscówek to ciężko coś połowic. Spora populacja drobnego szczupaka. Średnio na 15- 1 wymiarowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Koledzy może ma ktoś namiar na jakieś spanie nad jeź. Orzysz? Dobrze by było z bezpośrednim dostępem do wody. Z tego co ja znalazłem to wszystkie miejscówki już nieczynne( po sezonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Koledzy może ma ktoś namiar na jakieś spanie nad jeź. Orzysz? Dobrze by było z bezpośrednim dostępem do wody. Z tego co ja znalazłem to wszystkie miejscówki już nieczynne( po sezonie).To samo pytanie. Chcemy jechać z kolegą w ten weekend. Interesuje nas coś dla dwóch osób z dostępem do wody. Zabieramy ponton który będzie nocował na brzegu i z tego powodu dostęp do wody nieodzowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfot Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jak coś znajdziecie to daj kolego znać tu lub na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Mam kilka opcji. Będę jutro i pojutrze dzwonił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Orzysz to jest to. Byłem tam w wojsku w 1992 r. Takich ryb jak tam złowiłem nigdy już w życiu nie ujrzałem. W tym roku wakacje. Orzysz. Macie jakies mety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Moim zdaniem to jezioro nie wytrzyma presji i najazdu wędkarzy z różnych zakątków polski. W tygodniu można naliczyc kilkadziesiąt łódek. Nie mówiąc o weekendach. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Będzie to samo co z Dadajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sady Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 I Lubiążem ,Żarnowcem,Siemianówką,Turawą itd .żadna woda nie wytrzyma presji , nawet Rugia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi