Skocz do zawartości

miecznik z Polski

drago75

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie gadałem chwilę temu z @Pumbą. On się zajmuje z ramienia UE(chyba???) inwentaryzacją ryb łowionych w Bałtyku i nie tylko. Mówił mi przez tel, że jutro będzie badał tego miecznika(tak się o sprawie dowiedziałem). Wchodzę na JB a tu już jest:) Medialny Świat jest mały.

Klimat nam się ociepla to i szansa na big game jak w tropikach się robi ;-)

Na forum nie publikujemy zdjec martwych ryb.

Przecież to jest raczej duża ciekawostka przyrodnicza i jej celem było pokazanie czym nasze rodzime wody mogą nas zadziwić. Chyba nie oczekujemy marlina tańczącego na ogonie na zestawie do troka w Karsiborskim porcie ;-) A i zdjęcia nie było tylko specjalnie dałem link.

W tym świetle bezwzględnego popierania C&R jak można wyjaśnić kwestię świadomego przyznawania się do zabijania, w tym przypadku na przykład sandacza na kolację, która już egzystuje na portalu parę dobrych lat w artykule:

http://jerkbait.pl/topic/17508-artyku%C5%82-sandaczowa-turawa/

Nawet padają słowa zachęty do podobnego postępowania ;-)

Nie żebym się czepiał, ale nie zagalopywujmy się za daleko...

• Like 3

Przecież to jest raczej duża ciekawostka przyrodnicza i jej celem było pokazanie czym nasze rodzime wody mogą nas zadziwić. Chyba nie oczekujemy marlina tańczącego na ogonie na zestawie do troka w Karsiborskim porcie ;-) A i zdjęcia nie było tylko specjalnie dałem link.

W tym świetle bezwzględnego popierania C&R jak można wyjaśnić kwestię świadomego przyznawania się do zabijania, w tym przypadku na przykład sandacza na kolację, która już egzystuje na portalu parę dobrych lat w artykule:

http://jerkbait.pl/topic/17508-artyku%C5%82-sandaczowa-turawa/

Nawet padają słowa zachęty do podobnego postępowania ;-)

Nie żebym się czepiał, ale nie zagalopywujmy się za daleko...

C&R to nie to samo co No Kill.

• Like 1