drago75 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Klimat nam się ociepla to i szansa na big game jak w tropikach się robi ;-) Na forum nie publikujemy zdjec martwych ryb. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Friko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Właśnie gadałem chwilę temu z @Pumbą. On się zajmuje z ramienia UE(chyba???) inwentaryzacją ryb łowionych w Bałtyku i nie tylko. Mówił mi przez tel, że jutro będzie badał tego miecznika(tak się o sprawie dowiedziałem). Wchodzę na JB a tu już jest:) Medialny Świat jest mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Klimat nam się ociepla to i szansa na big game jak w tropikach się robi ;-) Na forum nie publikujemy zdjec martwych ryb. Przecież to jest raczej duża ciekawostka przyrodnicza i jej celem było pokazanie czym nasze rodzime wody mogą nas zadziwić. Chyba nie oczekujemy marlina tańczącego na ogonie na zestawie do troka w Karsiborskim porcie ;-) A i zdjęcia nie było tylko specjalnie dałem link. W tym świetle bezwzględnego popierania C&R jak można wyjaśnić kwestię świadomego przyznawania się do zabijania, w tym przypadku na przykład sandacza na kolację, która już egzystuje na portalu parę dobrych lat w artykule: http://jerkbait.pl/topic/17508-artyku%C5%82-sandaczowa-turawa/ Nawet padają słowa zachęty do podobnego postępowania ;-) Nie żebym się czepiał, ale nie zagalopywujmy się za daleko... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Przecież to jest raczej duża ciekawostka przyrodnicza i jej celem było pokazanie czym nasze rodzime wody mogą nas zadziwić. Chyba nie oczekujemy marlina tańczącego na ogonie na zestawie do troka w Karsiborskim porcie ;-) A i zdjęcia nie było tylko specjalnie dałem link. W tym świetle bezwzględnego popierania C&R jak można wyjaśnić kwestię świadomego przyznawania się do zabijania, w tym przypadku na przykład sandacza na kolację, która już egzystuje na portalu parę dobrych lat w artykule: http://jerkbait.pl/topic/17508-artyku%C5%82-sandaczowa-turawa/ Nawet padają słowa zachęty do podobnego postępowania ;-) Nie żebym się czepiał, ale nie zagalopywujmy się za daleko... C&R to nie to samo co No Kill. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 C&R to nie to samo co No Kill. Dokładnie, w takim razie jak obstawiamy No Kill, to żadnych wzmianek o zabijaniu być nie powinno, a jak C&R to coś tam od czasu do czasu się zberetuje, ale oficjalnie cicho sza ;-) Dobre, dobre.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Taliban wszelkiej masci jest zly, podobnie jak wylewanie dziecka z kapiela...panowie! A jak zalinkuje fotorelacje z katastrofy ekologicznej to dostane punkt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi