PablovelLoco Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hej,jest to może dokładnie model SP781-2 RX6...jeśli tak to fajny budżetowy ''parabolik'',realny komfort łowienia w zakresie 2,5 g - 5g (główki + malutkie gumki),pod rybką wzorcowe głębokie ugięcie,nie ma miejsca na ''spady''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Hej,jest to może dokładnie model SP781-2 RX6...jeśli tak to fajny budżetowy ''parabolik'',realny komfort łowienia w zakresie 2,5 g - 5g (główki + malutkie gumki),pod rybką wzorcowe głębokie ugięcie,nie ma miejsca na ''spady''. Tak jak Pawełku powiedziałeś, nic nie spada, bardzo dobry stosunek jakości do ceny.Pracuje po całości. Sam blank nie jest ciężki, waga gotowej wędki 90 g, ale zastępując drewno korkiem i zbrojąc w minimy można śmiało odchudzić o ładnych parę g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ooo, jeden z niewielu "hendmejdów", który mi się podoba. I cholera nawet jego przeznaczenie mi pasuje:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wczorajszy test wypadł zadowalająco,po pierwszych 15 minutach chciałem go odnieść do auta ale chciałem zobaczyć jak pracuje pod rybą,pierwszy był teczak 33cm złapany w silnym nurcie,wielkie było moje zdziwienie kiedy błyskawicznie wylądował na brzegu,przynęta to ronin lipińskiego, po paru minutach potok 34cm n aobrotówke 1 Lipca,ryba błyskawicznie ląduje w podbieraku,łacznie 6 pstragów w przedziale 30-36cm,kij zrobił na mnie bardzo dobre wrazenie,bardzo lekki,obrotówki jedynki i dwójki lecą prawie na koniec swiata,piękna amortyzacja,zero spadów,razem ze stellą 2500 tworza fajny zestaw,Tomek,fajny kijek stworzyłeś,tak trzymaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dziś test tego kijka na innym typie rzeki,wczoraj była wieksza mocno zarośnieta rzeka,dzis bedzie szybki potok,zobaczymy jak dzis sie sprawdzi z hornetani pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzisiaj dostałem wiadomość od kolegi, że 50-taki biorą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 piękny kij i piękna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ostatnio robiłem wersją krótszą, czyli 6'0'' .Fajny kijek wyszedł , 70g . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Kolejny w mojej kolekcji,chyba musze kupić nowy stojak pod Twoje wedki/przepraszam teraz są moje/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 DSS1141-2 , uzbrojenie klasyczne.Z tego co mi wiadomo dziś przetestowana na zagranicznej zaporówce i to nie z mizernym efektem... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dzięki Tomek za kolejny fajny kij,to już chyba czwarty,a będą kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Jeszcze jeden DSS1141-2 , przeznaczenie jw. Wersja budżetowa. Alconite KR + SIC, DPS FUJI. Jutro jedzie za granicę. Edytowane 5 Października 2016 przez TomekSudety 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jak za granicę to troszkę ładniejszy od mojego,niech łapie jeszcze więcej i większe niż moje okonie, a trafi w farciarskie ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jak za granicę to troszkę ładniejszy od mojego,niech łapie jeszcze więcej i większe niż moje okonie, a trafi w farciarskie ręce Oj Rysiu, Twoje nie były brzydkie, następnym razem zrobimy "hajfi stereo". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fiberglass .... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Jakiś taki znajomy ten kijek. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Za miesiąc zabieram go pierwsze poważne testy Edytowane 1 Grudnia 2016 przez v3ctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Jeszcze jeden DSS1141-2. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez TomekSudety 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Podpisywać umiesz ładnie, lakierować też. Moze tylko do niektórych rekojesci bym sie przyczepil, ale tylko do niektórych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bardzo ładnie wygląda ta metalowa wstawka w rękojeści ,można nawet pokusić się o wygrawerowanie imienia i nazwiska szczęśliwego posiadacza tej wędki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Artur bardzo Ci dziękuję za dobre słowo, miło jest je usłyszeć szczególnie od profesjonalisty i osoby, która tworzy wspaniałe wędziska.Elementy metalowe tj. pierścień, winding check i zakończenie kosztowały troszkę pracy. Arko również dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie przesadzaj , robisz przepiękne kijaszki i Design jest mi bardzo bliski .Lubię klasyki w jasnym korku i uchwyty w eleganckim egzotycznym drewnie .Niby klasyki ale wciąż cieszą oczy .Za dużo jest obecnie plastikowej chińskiej tandety i szkoda w nią ubierać klasowe blanki . Matagi styl jest już do zaakceptowania ale też nie wszystkie komponenty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Heh, widzę, że dobrze się rozumiemy i klasyczny custom jest nam bardziej bliski. Cieszę się, że także kontynuujesz tradycję i klasykę.Także i moje oczy są kłute widokiem pianek, plastików i setek świecidełek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) SP781-2 6'6" .Za niedługo sezon na kropasy. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez TomekSudety 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Drewienka sam robiles? Szkoda ze butt nie zrobiles w tym samym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi