Sandacz23 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Tak drewno to moja fucha, insert miał być jaśniejszy, pod kolor butta z brzozy, niestety dostawa egzotyka opóźniła się, a na warsztacie pozostały tylko ciemne... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez TomekSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wykałaczka na blanku Batsona SP600 w jednoskładzie. Zbudowana pod belly boata i łowienia drobiazgu. Z ciekawości warzyłem , wyszło niecałe 50 g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertxxx62 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wykałaczka na blanku Batsona SP600 w jednoskładzie. Zbudowana pod belly boata i łowienia drobiazgu. Z ciekawości warzyłem , wyszło niecałe 50 g. IMG_5203.JPG IMG_5212.JPG IMG_5215.JPG IMG_5204.JPG IMG_5209.JPG IMG_5207.JPG IMG_5219.JPGDzisiaj kijek odebrałem wykonanie mistrzostwo ! Łowie z belly boata na ujściu Odmuchowa i widzę że będzie bajka dłubanie po krzaczkach Również idealnie na nieduże rzeczki co również będzie kijkiem numer jeden . Waga niesamowita jak pióreczko , ładuje już agrafkę Dzięki kolego Tomku . To już trzecia wędka od kolegi , dwie poprzednie testowane cały sezon , trochę rybek się uwiesiło więc sprawdzone i warte polecenia Jeszcze raz dzięki za wykałaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Blaas SLF8010-2N + Alps S6 Zirconium, insert merbau, Fuji DPS, korek A+ . Dobra kosa pod grubszego kropasa. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Korek gdzie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A różnie, czasami w FC, od czasu do czasu w Art Rodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam pytanko jak wygląda zastosowanie takiego SP 781-2 w kierunku okoniowania 3-7 g plus wąskie gumy , woda stojąca 2-3 m / lub max 4 m wolno płynąca , będzie w miarę czuły ...... ? pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Macieju, kolega "rychu1961" przełowił tym blankiem ponad pół sezonu. Ma doświadczenie połowu nim na wodzie stojącej i płynącej, proszę zapytać bezpośrednio jego, powinien pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam bardzo dziękuję za kontakt , już poszedł priv do Kolegi w/w .... pozdrawiam Macciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Stanie przed zadaniem łowienia kleni i jazi, ale także bez problemu pociągnie bolka. Już wkrótce na Odrzańskiej wodzie... Batson IST1142F. Fuji SKSS17, Minimy + Sic, burl+burnt+brzózka. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tomek,kolejna fajna zabawka,tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak wagowo wyszedł ten Batsonik ? Ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Szklak Batsona, wg projektu kolegi. Model SPG 781. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Swietny napis Chyba musze siasc i potrenowac hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Progres z napisem niesamowity między pierwszym a ostatnim kijkiem Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tomek, jesteś wzorcowym przykładem, że chcieć to móc. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jejku Panowie, bo się zarumienię, bez przesady. Wstyd mi przed kolegą bo obiecałem mu dużo wcześniej, niestety problemy zdrowotne i rodzinne nie pozwalają ostatnio na dłubanie w warsztacie. Tym bardziej dzięki piękne za podniesienie na duchu dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pieknie, dziękuję Ci. :-) Różne rzeczy mogą się w życiu przytrafić, zresztą nie spieszyło mi się, wygląda wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Blaas SLF 766-2 Nano , klasycznie... Edytowane 5 Marca 2017 przez TomekSudety 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) wiosenny kolorek przez te omotki zielone oszalałem Edytowane 5 Marca 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Batson IMMS610MXF RX8. "Elektryczna" sandaczowa różdżka. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez TomekSudety 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 MEGA!! pięknie wykonany i do tego TVS który pasuje do każdej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Żeby nie było, że się obijam.Wkrótce kilka ukończonych badyli.... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Toczenie w drewnie to zajęcie przyjemne ale mankamentem jest pył drzewny o różnym działaniu.Kiedyś miałem pracę gdzie musiałem niekiedy coś dorabiać na obrabiarkach do metalu.Tokarz który wprowadzał mnie w tajniki tego zawodu opowiadał jak tocząc o ile dobrze pamiętam jakiś gwajakowiec dostał krwotoku z nosa.Polskie strony internetowe o tych zagrożeniach informują dość lakonicznie ale na zachodnich tych informacji jest dużo więcej.Takie minimum.to rękawiczki gumowe i maska.Jednak o ile pył może powodować alergie czy inne zagrożenia to samo drewno bardzo rzadko. Wood Allergies and Toxicity | The Wood Database Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi