zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A usuwaleś z niego lakier? Po oskrobaniu blank przyspiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie wszystkie szklaki to krowie ogony Seeker z S-Glass zdecydowanie nie krowi ogon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Del Toro, wyraziłem się nie jasno, bo miałem na myśli Batsony, Seekera w ręku nie miałem . Tomasz ES blank nie był skrobany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Tak Kamil szklaki robią takie wrażenie, to takie krowie ogony , nie niżej nie ma co schodzić.... Jak potrzebujesz coś delikatniejszego to proponuję SPG781.No właśnie albo ten, albo może coś nieco dłuższego (213cm) ale tam nie ma tej wersji 8lb, tylko on zaczynają się właśnie od 12lb. Zresztą dłuższy może być nieco bardziej spolegliwy od krótszego odpowiednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Z najdelikatniejszych blanków z tej serii za koledzy za oceanem robią muchówki . http://www.flyanglersonline.com/features/readerscast/rc457.php A usuwaleś z niego lakier? Po oskrobaniu blank przyspieszaTomasz widziałeś kiedyś oskrobany szklany blank...szklaki nie są owijane na powierzchni spiralnym oplotem jak węglówki...goły szklak wygląda gorzej niż paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Panowie, a jaki byłby koszt dorobienia spigotu do takiego blanku ? I czy blank nie straci/ zmieni przez to swoich właściwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Panowie, a jaki byłby koszt dorobienia spigotu do takiego blanku ? I czy blank nie straci/ zmieni przez to swoich właściwości ? Wojtek Grochola vel Pstrągman robił w spigocie te blanki i co więcej taki zabieg robił im ''dobrze''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 ok dzięki, uderzę do niego. Daleko (jak coś) nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Na boleniowe wojaże.... Pro level czyli "Grizzly Blue" . Z tego co mi wiadomo to już po testach nad Odrą.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Daj zdjecie tego insercika, co to za drewienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Stabilizowany kasztanowiec, zdjęcia nie podam, bo wędki już nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Stabilizowany kasztanowiec, zdjęcia nie podam, bo wędki już nie posiadam Wyrzuciłeś do Odry? Hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Był już ze mną nad Odrą i jest w mojej kolekcji,pierwszego dnia 6 rybek wyciągnąl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Był już ze mną nad Odrą i jest w mojej kolekcji,pierwszego dnia 6 rybek wyciągnąl No prosze, to daj foty tego kasztanowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pstrągowy SPG 782, tym razem w dwóch kawałkach... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Super wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak dalej Panie Tomku,fajny kijek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pstrągowy SPG 782, tym razem w dwóch kawałkach...bardzo ładnie... mnie czeka robota przy SPG 781 miałem zamiar usuwać lakier ale chyba się powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 bardzo ładnie... mnie czeka robota przy SPG 781 miałem zamiar usuwać lakier ale chyba się powstrzymam Dzięki. Nie skrobaj.... !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki. Nie skrobaj.... !!! Czyli będzie szybciej i łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 fajny kijek, zazdroszczę pisma, moje kulfony to jakiś dramat, jaki kolor nitki zapodałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 fajny kijek, zazdroszczę pisma, moje kulfony to jakiś dramat, jaki kolor nitki zapodałeś Hubert bardzo dziękuję, nad pismem jeszcze muszę poćwiczyć, ale to już kwestia innej stalówki, ta leci do kubła bo mnie już wk....Nici to angielski jedwab Pearsall's Gossamer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Delikatniejsze rozwiązanie szklanej pstrągówki, okoniówki w zasadzie też. Polecam tym, którzy lubią celność, przeklinają spady i kochajączerpać przyjemność z holu nawet tej najmniejszej sztuki.Aha no i coś dla tych, którzy nie szanują sprzętu i łamią kije na drzewach... Batson SPG 781 ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Bardzo ładna ... ja jeszcze Swojej nie zdążyłem zabrać nad wodę :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Tomek ruszaj nad wodę , bo kropki gryzą... Edytowane 24 Marca 2016 przez SandaczSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi