pablo208 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tomek,właśnie dla tego nie lubię naturalnego korka- na zdjęciach zaraz po wykonaniu kija prezentował się ślicznie -serio. Po kilku jak sądze godzinach nad wodą wygląda znacznie inaczej .....Jak by go nie szpachlować to ladny jest tylko przez chwilę . Ale za to max lekki - coś za coś . Tak czy inaczej kij ładny i jak widzę fartowny Pozdrawiam Cię ciepło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Eee tam, dobry korek fajny jest Pociagasz warstwa cork seal i wyglada swietnie dosc dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Eee tam, dobry korek fajny jest Pociagasz warstwa cork seal i wyglada swietnie dosc dlugo. Najładniej wygląda zaraz po toczeniu i wyszpachlowaniu Jest bielutki i czyściutki -jak pociągniesz cork sealem to ciemnieje i wychodza pory A taki super extra flor to już chore pieniądze kosztuję ,i obserwuję ,że z roku na rok coraz ciężej go dostac. Dziś flor w sklepach rb wygląda tak,że tną go na plasterki 6mm ,żeby porow jak najmniej było . Obok floora to on pewnie nawet nie leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Najładniej wygląda zaraz po toczeniu i wyszpachlowaniu Jest bielutki i czyściutki -jak pociągniesz cork sealem to ciemnieje i wychodza pory A taki super extra flor to już chore pieniądze kosztuję ,i obserwuję ,że z roku na rok coraz ciężej go dostac. Dziś flor w sklepach rb wygląda tak,że tną go na plasterki 6mm ,żeby porow jak najmniej było . Obok floora to on pewnie nawet nie leżał Zgadza sie, takie juz zycie Dobry flor udaje mi sie kupic tak raz na rok/dwa. Nowa partie kupilem dwa dni temu 75% calej wystawionej aukcji hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Ja osobiście Cork seala używam tylko do ciemnego korka i wstawek. Przy jasnym korku trzeba z nim uważać. Niektóre plastry korka nawet flor potrafią być naturalnie przebarwione i mają ciemniejsze plamy takie zielonkawe. Po Cork sealu uwidaczniają się jeszcze bardziej tworząc coś w rodzaju brudnych plam. Edytowane 2 Lutego 2018 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 MHX S842-2.Kijek, który pogodzi połowy pstrągów jak również okoni.Szybka akcja, a gnie się dość głęboko. Mocny w dole, ogarnie większe przyłowy. Uzbrojenie tradycyjne...Przelotki Alps RS Sic, Fuji DPS, insert z egzotyka merbau, korek extra + korkoguma, check i końcówka z alu hand made. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Jedwab, czy jakas transparentna nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 FishHawk - jedwab. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) FishHawk - jedwab. 227? Edytowane 12 Lutego 2018 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Wedka piekna idealnie trafiła w me gusta.A diabeł widac tkwi w szczegółach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertxxx62 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Kolejny świetny kijek , na pewno będzie wymiatał nad wodą Super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 A tak jeszcze a propos wędek, to moja pierwsza, a na zdjęciu ja...Miałem 6 lat, podobno raz w tygodniu, w dzień święty, padało hasło "tato, mamo ja chcę na jyby"Nie chodziło o to, żeby złowić, ale żeby być.... Śliczny chłopczyk. Gdzie te czasy? Dzień święty, wolny czas, takie dzieci? I "jyby"? Świat zwariował. Szkoda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Śliczny chłopczyk. Gdzie te czasy? Dzień święty, wolny czas, takie dzieci? I "jyby"? Świat zwariował. Szkoda ???? . Powiedz dzisiaj dziecku, żeby wyszedł z domu... ???? Edytowane 13 Lutego 2018 przez TomekSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Tomek!!! Dziękuję. Wędka bajeczna, sporo przerosła moje oczekiwania Do następnego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Tomek!!! Dziękuję. Wędka bajeczna, sporo przerosła moje oczekiwania Do następnego!Marcinie pochwal się[emoji6]... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Marcinie pochwal się[emoji6]... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaPochwalę się dopiero po testach a zdjęcia myślę że Tomek niedługo wstawi Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Pochwalę się dopiero po testach a zdjęcia myślę że Tomek niedługo wstawi Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Niestety nie zdążyłem zrobić foto. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Jakiś czas temu składałem Matagi Super Mebaru M. Świetna okoniowa wklejanka. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez TomekSudety 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoT Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jakiś czas temu składałem Matagi Super Mebaru M. Świetna okoniowa wklejanka. IMG_6062.JPG IMG_6066.JPG IMG_6077.JPG IMG_6080.JPGznów mogę napisać Mój ci on [emoji106][emoji123]Dziękuję Tomek [emoji106][emoji123][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) SKF767-2N , pod okonia i pstrąga. I to chyba na tyle, jeżeli chodzi u mnie o rodbuilding. Mama nadzieje, że jeszcze kiedyś będzie czas aby spędzać kolejne piękne chwile przy tokarce i suszarce. Z wędkarskim pozdrowieniem dla wszystkich Tomek Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez TomekSudety 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tomku twój wpis mnie trochę zaniepokoił 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Co do tego kraag-a, jazie i klenie spokojnie ogarnie, miota 2 gramowe woblery bez problemu. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Od czasu do czasu skubią jakieś kleniki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pod lodem brały mi "jakieś okonki" na blystke ok 5cm. Były prawie takie jak ona lub może 2cm dłuższe, ale tak samo szerokie. Jeżeli to klenik to moje "okonki" chyba nie były okonkami a jakąś przeźroczystą ikrą. ???? Piękna 50cm ryba. ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi