WhiteWillow Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dzięki za info. człowiek się uczy całe życie. Doczytam sobie resztę . Nie zmienia to faktu, że jest to element sieci. Nic dobrego to nie oznacza.A widzisz, niekoniecznie. Żaki w wodzie w tym okresie mogą oznaczać przyżyciowe sztuczne tarło szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Chciałbym w to wierzyć, widzę wszędzie to samo, u mnie tylko prawdziwe siatki rybak ściąga po płytkich zbiornikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cześć Panowie.Z racji że moje majówkowe łódkowe plany wzięły w łeb(na Jerzynie będzie więcej żyłek i karpiarzy niz wody )poratujcie proszę jakimś pomysłem.Nie pytam o namiary na metrówki czy tego typu bzdety.Chodzi mi o mety w okolicach Poznania gdzie można połazić z przyzwoitym dostępem do brzegu i mieć szanse na jakieś kontakty z rybami-szczupak,okoń.Dodam że moje ryby już od lat wszystkie wracają z powrotem do wody.Ze względów oczywistych ewentualna pomoc pewnie lepiej na priv .Może być także jakaś fajna sprawdzona komercja,byleby nie była to kałuża którą można obejść w dziesięć minut.Bardzo będę wdzięczny bom w desperacji.Z góry dzięki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Drag, lubisz łowić na Jerzynie? Przyznał, że byłem raz i niezbyt podobała mi sie ta woda. Taki basen ze sporymi głębokościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Drag, lubisz łowić na Jerzynie? Przyznał, że byłem raz i niezbyt podobała mi sie ta woda. Taki basen ze sporymi głębokościami.Może nie jakoś przesadnie lubię ale ma ta woda swoje zalety-stosunkowo niedrogo,dla mnie bardzo blisko,nienajgorsze łódki.Byłem kilka razy,szału nie było ale nie było też tragedii.A to już w naszych warunkach coś .Minus-karpiarstwo.Nie samo w sobie oczywiście,choć ja nie uprawiam.Musieliby się na coś zdecydować bo cięzko reklamować łowisko jako fajną metę na drapieżniki a jednocześnie okazuje się że łódka jest dostępna ale de facto nie ma po co przyjeżdżać bo woda obstawiona karpiowymi zestawami tak, że nie ma gdzie pływać. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cześć Panowie.Z racji że moje majówkowe łódkowe plany wzięły w łeb(na Jerzynie będzie więcej żyłek i karpiarzy niz wody )poratujcie proszę jakimś pomysłem.Nie pytam o namiary na metrówki czy tego typu bzdety.Chodzi mi o mety w okolicach Poznania gdzie można połazić z przyzwoitym dostępem do brzegu i mieć szanse na jakieś kontakty z rybami-szczupak,okoń.Dodam że moje ryby już od lat wszystkie wracają z powrotem do wody.Ze względów oczywistych ewentualna pomoc pewnie lepiej na priv .Może być także jakaś fajna sprawdzona komercja,byleby nie była to kałuża którą można obejść w dziesięć minut.Bardzo będę wdzięczny bom w desperacji.Z góry dzięki,pozdrawiamAndrzej, jedź na Wartę , boleń powinien być już dość dobrze aktywny , wybierz miejsce z brakiem dojazdu autem i powinieneś mieć spokój - chociaż z tym spokojem to tak nie do końca , bo coraz więcej w weekendy różnych pseudo motorowodniaków posuwa po rzece , ja przynajmniej tak chyba zrobię ( jak znajdę czas ) , a nad jeziora to jak się ma czas , to lepiej w środku tygodnia uderzyć , ciszej i spokojniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Siatki na jeziorze Strykowskim były postawione w celu pozyskania tarlaków szczupaka przez Okręg Poznański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ta... a co z tarlakami później się stało? Napewno więcej ikry już nie złożą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Ta... a co z tarlakami później się stało? Napewno więcej ikry już nie złożą.wiadomo...Mniam, mniam... pyszne tarlaczki! Zbyyyyszek!!!! Weź powiedz Prezesssowwiii niech k**** poda szczupaka w galarecie boooo wóddkiii nieee mam czym zakąąąsić... Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 http://www.poznan.pzw.org.pl/wiadomosci/155677/60/ograniczenia_w_wedkowaniu_z_lodzi_od_1_stycznia_2018_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ciekawe kto nam zwróci kasę za cały miesiąc wędkowania. Pewnie jeszcze podniosą stawkę jak to bywa corocznie. Najgorsze jest jednak fakt że zabiorą nam jeden z najlepszych okresów na esoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Jak zwykle, zwiększyć ilość zakazów i myślą, że problem sam zniknie... Kto tam siedzi i takie brednie wymyśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Biorąc pod uwagę wszystkie minusy, mam cichą nadzieję że faktycznie przez ograniczony dostęp do wody, wiecznie wyposzczonych mięsiarzy, szczupak jednak się odrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ja już wyniosłem się z poznańskiego, po Strykowie pływam rekreacyjnie z sentymentu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Yebanie agregatem, a nam mówią co mamy robić, a czego nie w czasie trwania okresów ochronnych ... i nie tylko ... https://wedkuje.pl/n/odlow-kontrolny/98399 Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 A wyjaśni mi ktoś przy okazji, dlaczego tylko członkowie koła "Troć" są tam uprzywilejowani?http://troc51.wedkuje.pl/media/kolo,regulamin-lowiska-specjalnego-karolewo-czarne,9570,5047,369.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mają uprawnienia SEP grupa pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mają uprawnienia SEP grupa pierwsza.Jedyne uprawnienia SEP jakie znam, to dla elektryków . Możesz coś więcej napisać o nich? Chciał bym po prostu zrozumieć, dlaczego na wodzie, która zarybiana jest ze składek PZW, jest jakaś grupa ludzi bardziej uprzywilejowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak poszły agregaty w ruch w okresach ochronnych ... a dowódcą łodzi z agregatem był ponoć sam Prezes Zarządu Okręgu PZW w Poznaniu ...to co tu pisać ... może tylko "...co można wojewodzie to nie Tobie smrodzie ..." Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Heh... Nie wyczułem sarkazmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 6 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września Hej, odkopuje temat po.... wielu latach. Zastanawiam się, czy coś w okolicach zmieniło się na lepsze? Możecie aktualnie polecić jakieś jeziorko? Jestem ze wschodniej części Poznania, może są jacyś chętni na wspólne spinningowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Hej, odkopuje temat po.... wielu latach. Zastanawiam się, czy coś w okolicach zmieniło się na lepsze? Możecie aktualnie polecić jakieś jeziorko? Jestem ze wschodniej części Poznania, może są jacyś chętni na wspólne spinningowanie?Coś tam wiem, choć nie jestem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Probuj okolice gniezna. Tam jest kilka nienajgorszych jezior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 7 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września Probuj okolice gniezna. Tam jest kilka nienajgorszych jeziorKtóre to są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Np,wierzbiczańskie czy popielewskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi