TomeKogut Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 dwa kilery ostatnich trzech lat na Solinie i Sieniawie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Pierzaki fajne ale lepiej by nam było jakbyś się przedstawił, napisał coś więcej o sobie, jak długo kręcisz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekz4 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kolory seledynowy i żółty chodzą też od kilku lat na Czorsztynie ( od dwóch lat najlepsze połączenie). Napisz jaka gramatura i długość tych pierzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Więc się przedstawię, choć imię, nazwisko i miejscowość jest podana.Mam na imię Tomasz,mieszkam w pięknym mieście Jaśle,i tu łowię. Kręciłem ładnych parę lat temu na kanale you tube, a że wielu osobom niezbyt się to podobało...usunąłem filmy. Mam nadzieję ku ich uciesze... Przygodę z wędkarstwem zacząłem od spinningu i tak już jest dziesiątki lat, nie znam innych metod i chyba nie chcę poznać. Jak długo kręcę??.. już ponad dziesięć lat. jak ciężko łowię?, to zależy od wielu czynników, ale koguty których używam tj. od 6 do 26 gr. długość okoń- 7-9 cm. sandacz 9-11 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No w końcu pokażesz swoje cudeńka! Na żywo prezentują się duuużo lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tymi trzema wzorami połowiłem w tym roku sporo i ładnych okoni, na północno-zachodnich wodach naszego pięknego kraju.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A kijek do tych okoniowych to jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A kijek do tych okoniowych to jaki ?Ja, w czasie gdy nadgarstki już odmawiają posłuszeństwa i plecy bolą...uganiam się głównie za okoniami,.. używam dwóch kijków pod okonia jeśli chodzi o łowienie kogutem.. pierwszy to sakura sportism 702 ul do 7 gram ciężar wyrzutu... spokojnie ogarnia koguty do 12 gr. jeśli nie łowię głębiej jak 6 metrów,.. drugim jest savage gear xlnt bushwhacker do 18 gr. c.w. i 7'6 '' długości on z kolei służy pod koguta 10-14 gr, ale na wodzie głębszej jak 6m., i nie głębszej jak 10-12m. oba kijki fasty....swietne pod koguta jeśli chodzi o okonia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mikrusy od Tomka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) kilka sandaczy w tym roku na ten wzorek ... :-) I szczupak koło metra, niestety obciął fluorocarbon metr od podbieraka,.. Kolega ze śląska (łowiący karpie u nas na Wróblowej) próbował go podebrać, podbierakiem karpiowym,niestety podbierak zaplątał się w podwodne konary od obciętej wierzby... Pozdrawiam serdecznie kolegę ze śląska... może następnym razem go wyciągniemy ;-) Edytowane 22 Listopada 2015 przez TomeKogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ach pokażę Wam coś jeszcze,... tylko nikomu ani słowa.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 To ukręćmy kuraka razem... pkt.1 potrzebne narzędzia, pkt. 2 i 3 wyginamy drut pod kotwicę... pkt. 4 wiążemy nicią- cuzamen do kupy... w tym przypadku AMANN Serafil, nić szwalnicza, 20000 metrów na szpuli... pkt. 5 jak już zaopatrzymy się w odpowiednią ilość pkt. 6 możemy w końcu zacząć kręcić i kręcić... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) pkt. 6 no to zaczynamy...na pierwszy ogień crystal flash pkt.7 piórka.. w tym przypadku metz'a pkt. 8 teraz czas na crystal chenille w tym przypadku TEXTREME pkt. 9 gdy już ułożymy chenille i owiniemy nicią kilka...dziesiąt razy... pkt.10 przyszedł czas na zwykły chenille w tym przypadku chenille medium 4mm. NO I PIERZAK GOTOWY!!! teraz tylko nad wodę i mętnookie bójcie się hehehe B) Edytowane 23 Listopada 2015 przez TomeKogut 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Elegancko majster! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Przyjemny tutorial Gdzie kupujesz materialy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Przyjemny tutorial Gdzie kupujesz materialy?Siemka,... materiały kupuję u bardzo miłych ludzi w Krakowie, Hurtownia Salar. nie wiem czy mogę reklamować ich sklep, ale myślę że nic złego się nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Całkiem fajne kury dzięki że się podobają, ale to jeszcze nie szczyt możliwości twórczych... zawsze można zaszaleć ,, a tak na poważnie, jeszcze marabou't, jakieś cieniutkie piórko po obu stronach... i kogut full wypas.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Siemka,... materiały kupuję u bardzo miłych ludzi w Krakowie, Hurtownia Salar. nie wiem czy mogę reklamować ich sklep, ale myślę że nic złego się nie stanie...Reklamuj. Jeśli dobre ceny za fajne materiały, do tego krajowy handel, to nie tylko można, ale nawet należy reklamować Niech najlepsi się rozwijają, a słabsi - starają się zostać najlepszymi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Największe okonie w swym życiu złowiłem na marchewki... wiadomo też że lubią fiolet... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Marchewek mi nie pokazywałeś ale kooozacka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Marchewek mi nie pokazywałeś ale kooozacka jest sorki Piotrze... zapomniałem tego też Ci nie pokazałem... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 można i tak... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 pierwsze mrozy... oj będzie się działo... jutro jadę nad wodę... koguty będą biegać, latać, skakać, pływać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tymi trzema wzorami połowiłem w tym roku sporo i ładnych okoni, na północno-zachodnich wodach naszego pięknego kraju.. przepraszam usunąłem przez przypadek i zupełnie nieumyślnie fotki,ale zawsze można wkleić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi