TomeKogut Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Faktycznie szkoda słów na idiotyczne definicje, wyciągnięte z gumiaka...Nie o tym chcę pisać na tym forum, tylko o swojej pasji... jaką jest wędkarstwo,....spinning,...okoń,..kogut,.taki cukierek też działał nad Soliną.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) I szkoda też, że tak późno zacząłem zabierać ze sobą aparat,,.. ale nadrobię stracony czas.. Jak zwykle okoniowy kurak w rozmiarze xxs,.. i zestaw uulight ale udało się dziabnąć zanderka,... w rozmiarze też xs oczywiście :D Edytowane 4 Stycznia 2016 przez TomeKogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 "Dorobiłeś się" ( ) zmiany statusu. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Tu z kolei amur 82 cm. złowiony na mikro-koguta (4 cm.) zestaw okoniowy jak zwykle ultralight... hol trwał koło godziny, ale nie chciałem zerwać tak pięknej rybki z kogutem w pysku, szczupak by sobie poradził... amur nie wiem,.. jak każda rybka u mnie, wraca do swojego życia... stąd te nerwy u mnie (kłusol) szkoda słów i nie chcę do tego wracać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 WitamTo z Twoich i Irasa filmików instruktażowych dowiedziałem się najwięcej i zaraziłem się" koguciarstwem",za co bardzo dziękuję.A Twoje wyroby klasa jak zawsze...Gratuluję rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 WitamTo z Twoich i Irasa filmików instruktażowych dowiedziałem się najwięcej i zaraziłem się" koguciarstwem",za co bardzo dziękuję.A Twoje wyroby klasa jak zawsze...Gratuluję rybek. No chyba tak... ja, jak i Ireneusz Urbanek, byliśmy jednymi z pierwszych... jeśli nie pierwszymi, którzy pokazali na kanale youtube jak ukręcić koguta... z tym że, za dużo nienawiści w sieci,, stąd usunąłem filmy... chciałem pomóc ludziom z pasją, prawdziwym wędkarzom, przez co pewnie zaszkodziłem handlarzom... pozdrawiam i mam nadzieję że kogut Cię nie opuści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 "Dorobiłeś się" ( ) zmiany statusu. Gratuluję Dziękuję Januszu,.. choć... wiesz jak jest :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mistrzu mój nie ociężały Januszu ,nie można tak ludzi obrażać ,jako moderator trzeba świecić przykładem ,młodzi ludzie czytają i uczą się niewłaściwych zachowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 "Dorobiłeś się" ( ) zmiany statusu. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Rób coś a nie się obijasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Obiecuję, że jutro siadam i kręcę... :P Wróciłem w piątek, wiesz święta... no, ale już trzeba się ogarnąć i wracać do życia ( spinning my life ) kogut wymiata... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 I'm back... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mała armia rośnie w siłę... ;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co tak mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No dooobra,.. obiecałem usiąść i kręcić,.. teraz obiecuję podkręcić tępo... :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No dooobra,.. obiecałem usiąść i kręcić,.. teraz obiecuję podkręcić tępo... :angry:No ja myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No lubię marfelki, noo... I garbusy też je lubią... :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wzorek,- który połowił dla mnie piękne okonie w zeszłym roku, na zbiornikach zaporowych w Jastrowiu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I kolejny, którym znalazłem okonie w wodzie, po której pływałem kiedyś jak poparzony... (zaporówka Jastrowie) zbiornik, w którym podobno o rybę już ciężko!! ten wzór dał radę... z drobną różnicą, w tym roku dostał zielonego marabuta... Kumple po kiju, świetni spinningiści... mówili ,, tomek tu już nie ma tego naszego okonia, sandacza...,, cóż? - jeszcze są.. :good: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobry towar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 moje wzorki na ten rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Widze, że nowości synek wprowadzasz Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Melduję gotowość do sezonu... będzie się działo... będzie zabawa... Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez TomeKogut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Porządny multikulti oddział Pierwyj sort ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Porządny multikulti oddział Pierwyj sort ! Dzięki wielkie.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi