Skocz do zawartości

Moje maleństwa (koguty) na zanderki i okonki...

TomeKogut

Rekomendowane odpowiedzi

I szkoda też, że tak późno zacząłem zabierać ze sobą aparat,,.. ale nadrobię stracony czas..

b3d4195b8491b6afmed.jpg

Jak zwykle okoniowy kurak w rozmiarze xxs,.. i zestaw uulight ale udało się dziabnąć zanderka,... w rozmiarze też xs oczywiście :D :D

Edytowane przez TomeKogut

Tu z kolei amur 82 cm. złowiony na mikro-koguta (4 cm.) zestaw okoniowy jak zwykle ultralight... hol trwał koło godziny, ale nie chciałem zerwać tak pięknej rybki z kogutem w pysku, szczupak by sobie poradził... amur nie wiem,..

7337a4cc3fadfbc7med.jpg

d1dd34f5e3fc6603med.jpg

jak każda rybka u mnie, wraca do swojego życia... stąd te nerwy u mnie (kłusol) szkoda słów i nie chcę do tego wracać...

• Like 1

Witam

To z Twoich i Irasa filmików instruktażowych dowiedziałem się najwięcej i zaraziłem się" koguciarstwem",za co bardzo dziękuję.

A Twoje wyroby klasa jak zawsze...

Gratuluję rybek.

No chyba tak... ;)  ja, jak i Ireneusz Urbanek, byliśmy jednymi z pierwszych... jeśli nie pierwszymi, którzy pokazali na kanale youtube jak ukręcić koguta... z tym że, za dużo nienawiści w sieci,, stąd usunąłem filmy... chciałem pomóc ludziom z pasją, prawdziwym wędkarzom, przez co pewnie zaszkodziłem handlarzom... pozdrawiam i mam nadzieję że kogut Cię nie opuści... ;)

• 2 miesiące temu...

I kolejny, którym znalazłem okonie w wodzie, po której pływałem kiedyś jak poparzony... (zaporówka Jastrowie) zbiornik, w którym podobno o rybę już ciężko!! ten wzór dał radę...

f1d72da46bdbb954med.jpg z drobną różnicą, w tym roku dostał zielonego marabuta...

968da332465304a7med.jpg

Kumple po kiju, świetni spinningiści... mówili ,, tomek tu już nie ma tego naszego okonia, sandacza...,, cóż? - jeszcze są.. :good: :good:

• Like 3

• 2 tygodnie później...